Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 12:27
- Nahlásit
Už jsem v předešlých diskuzích psala o tom, jak jsem se snažila naši malou buldočku seznámit s pesanama u našich. Psala jsem, že fena, o které jsem si myslela, že bude reagovat tak jak reaguje vždy na cizí psy a to, že bude hystericky ječet, byla naprosto v pohodě. Zato mladý pes, který si vždy s cizími psy hraje, byl nepříčetný, na malou vrčel a měl opravdu zlej psí pohled. Prostě se k němu nemsměla na krok přiblížit. Je to jasný znak rozmazlenosti, protože ten pes je opravdu nevychovaný. Ale včera mě zarazila další věc. Přijela jsem k našim asi po 14 dnech, tentokrát bez Tessie. Malej, hned jak mě uviděl ve dveřích, začal pro jistotu preventivně vrčet, tak jsem na něj zařvala a plácla ho přes čumák, protože tohle si nikdy nedovolil! Hned se stáhl a začal se pokorně lísat, ale vzápětí odešel do ústraní a jen na mě tak zpovzdálí koukal. je mi to jasný, neodpustil mi, že jsem si pořídila jiného pejska. On si totiž opravdu myslí, že je jedinej na světě!!! Jen by mě zajímal Váš názor na to, protože jsem se s tím u žádného psa ještě nesetkala.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:01
- Nahlásit
Syska
u nás je toto naprosto běžné....(ovšem bez vrčení) Náš mlaďoch staříka miluje, ale jakmile se chvíli věnuju víc staříkovi než mladému, tak mlaďoch začne do dědka šťouchat, nebo mě tahat za nohu apod. Naopak dědek, když se věnuju víc mlaďochovi, tak se "urazí" a zaleze do boudy, nebo doma ostentativně odkráčí na pelíšek a "dělá že spí" Oba psi by mě prostě měli nejraději jen pro sebe není to nic neobvyklého, že na sebe pesani tak trochu "žárlí"... U těch našich se to v drtivé většině obejde bez komplikací...bez skutečné agrese v tom negativním slova smyslu, takže to vypadá spíš srandovně......Někdy si přeju být chobotnice - pár rukou naví by se šiklo
|