| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:17
- Nahlásit
v sobotu vecer zaplesalo me srdicko radosti, neb jsem konecne zjistil, jake ze to rasy je muj inteligentni pes. Venku na prochazce totiz konecne priznala Ronie barvu a to doslova. Najednou se z ni totiz stal zbarvenim ukazkovy dalmatin. Bily pes a sem tam cerny flek. Uz jsem se videl, jak spolecne vyhravame trofeje na ruznych vystavach, zacal jsem ji trochu natahovat, aby dosahla minimalnich predepsanych rozmeru (myslim si, ze tech nekolik desitek centimetru se da spravnym cvicenim dohnat), planoval jsem, jak doma na barevne tiskarne vytisknu PP a hned v pondeli v praci sednu k internetu a zjistim, kdy se kona nejblizsi vystava, kterou pojedeme vyhrat. Potom jsme uz zamirili k domovu, nebot jsem byl pomerne promrzly. Doma se Ronie najednou strasne zmenila a kdyz na ni ten snih roztal, tak se z ni zase stal krizenec veverky a netopyra. Dalmatin se nekam vytratil.
Nevite nahodou, zda se v zime konaji vystavy dalmatinu pod sirym nebem a zda ten den bude opet snezit, abychom meli nejakou sanci??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:31
- Nahlásit
Jirikovo
Tak to nevím, ale možný je všechno, tady by si měl šanci akorát tak na nějakou vydru, protože furt a neustále prší... Tak jí nauč lovit ryby a máš to...
|
xplore
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:34
- Nahlásit
Jirikovo
pockej si do brezna, na 100% bude snezit. Ale co takhle ji prihlasit na vystavu krizencu veverek a netopiru. Urcite by mela uspech nebo ne ?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:55
- Nahlásit
Ambiciozni Jirikovo uz nevi cim by nas ohromilo. nejdriv labrador ted prej dalmatin. Ale uvaz jestli bys s ni neměl vetsi uspech na vystavach kraliku ?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:57
- Nahlásit
Ketrin
já jsem mu taky říkala, ať z Ronie udělá vydru, to bude asi nejlepší...
Já mám zase křečka (teda velkýho jak...), má nasyslováno žrádlo v boulích po těle...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:00
- Nahlásit
Jandula
Vydra - to je labrouš ve vodě zezadu - podívej se na ten ocas, má to i ve standartu.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:02
- Nahlásit
Ketrin
To je pravda, kormidlo...
Jak říkám, já jsem si Sárou momentálně jistá, křeček obecný...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:17
- Nahlásit
Ketrin
Jandula
vystavu kraliku jsem zkousel. bohuzel jedna z disciplin bylo zrani mrkve na cas, takze ten muj masozrout nemel moc sanci na uspech.
bohuzel asi neuspeju ani s vydrou, jelikoz cerna barva nebude zrejme u techto zvirat primo ve standardu ...
budu si muset najit nejake plemeno, ktere neni zavisle na rozmarech pocasi ... samozrejme bych mohl s prehledem vyhrat soutez krizencu veverek s netopyrem, ale tam je pro nase ambice prilis mala konkurence ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:24
- Nahlásit
Jirikovo
Pokud jde o žraní čehokoli na čas, tak tam by s přehledem vítězila moje černá veteránka a to nad králíky i nekrálíky.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:26
- Nahlásit
Ketrin
no ona Ronie je opravdu odrazem sveho panicka, takze zeleninu vyslovene nevyhledava. jo ale kdyz jsem vcera varil a upadl mi maly kousek uzenyho masa na zem, tak jsme se o nej pekne porvali ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:37
- Nahlásit
Jirikovo
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:49
- Nahlásit
Ketrin
tobe se to nestava?? ja kdyz mi spadne neco, o co nemam takovy velky zajem, tak ji to necham, ale ted toho uzenyho bylo malo, tak jsme se fakt porvali.
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:50
- Nahlásit
O muz ktery vari, kde se berou taci ? Ja myslela, ze uz to vymrelo.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:51
- Nahlásit
Jirikovo
Dej občas Ronie nažrat... Furt se navážíš do Garfielda a sám jí nedáš napapat.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:53
- Nahlásit
viky
vari je pomerne honosny nazev pro tu cinnost, pri ktere je vsechno zaspineny, jidla je malo a k vlozeni potravin do ust je nutna davka osobni odvahy ...
to vis, u maminky jiz delsi dobu neziju, bydlim sam a chodit furt na jidlo do hospody me uz taky nebavi ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:54
- Nahlásit
Jandula
nevim jestli jsi nekdy chutnala psi granule. samozrejme na Ronie nesetrim a snazim se ji nabidnout to nejlepsi co je, ale proste chut granuli s dobrym uzenym masem srovnavat nemuzes. takze ona se na to nevrhla hlady (na rozdil od Sary na navsteve u kamarada ...) ale ze sve rozezranosti a mlsnosti ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:57
- Nahlásit
Jirikovo
No jo, Sára dělala zase ostudu, nenažranec jeden...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:59
- Nahlásit
Jandula
kazdy pes se chova jen tak, jak si ho panicek vychova. to Ronie by si takovou bitku o jidlo pred navstevou samozrejme nikdy nedovolila. zpusobne by si sedla vedle spadleho kousicku masa a jemnym zastekanim by me upozornila, ze mi neco upadlo, abych do toho neslapl. potom by sla do obyvaku, pustila si televizi a sledovala zpravy. aha, to uz je zase jina pohadka ...
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:02
- Nahlásit
Jirikovo
no na druhou stranu se aspon snazis. To moje co mam doma by furt zralo ( myslim chlapa, psi a kocky samozrejme papaji ) a furt mrci, ze nevarim, ale sam se nezapricini....
Kdyz uvarim pejskum, tak y jim to nejradeji sezral taky, jako by mu nestacilo, ze me teply jidlo kazdou sobotu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:05
- Nahlásit
viky
Co mě spolehlivě nažhaví doběla:
přijdu z práce po 9-hodinové šichtě, ještě se ani nezuju a už slyším: Co bude k večeři?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:05
- Nahlásit
Ketrin
i to je jenom o vychove ... co na to odpovidas??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:06
- Nahlásit
Jirikovo
já ti to připomenu až budeš psát, že ti Ronie roztrhala tohle a tohle...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:09
- Nahlásit
Jandula
naaaahodou. uz dlouho nic netrhala ... ted nas za par dnu bede cekat harani, tak uvidim potom. na druhou stranu jestli to bude mit prubeh stejny jako posledne, tak se v noci aspon vyspim a prestane stekat na kazdeho, kdo jde do baraku ...
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:10
- Nahlásit
Ketrin
hihihi, nejsem skodoliba, jenom mam radost, ze v tom nejsem sama.... Chlapi jsou hrozni a nejvic me dovede nasr..., kdyz me rekne, ze jen co prijdu z prace, tak hned letim se psem a az se vratim, tak doma uz nic nedelam. Ale ze ty dve hodky ( nekdy tri ), co ja litam se psem, on lezi u televize a nic, ale vubec nic nedela, to uz nevidi.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:11
- Nahlásit
Jirikovo
tak se v noci aspon vyspim a prestane stekat na kazdeho, kdo jde do baraku ...
??? Co jí chudince uděláš???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:13
- Nahlásit
viky
on lezi u televize a nic, ale vubec nic nedela
no tak to je pekna blbost. urcite v televizi sleduje vyvoj politicke situace doma a ve svete, cimz chrani rodinu a jeji financni zdroje, zvazuje, do jake exoticke zeme emigrovat po volbach a zjistuje, kde ziji dobri sportovci, kteri by te mohli svym muznym telem od nej odpoutat a tyto zeme vylucuje z potencionalniho seznamu.
tohle jsou hlavni duvody, proc muzi sleduji televizi. nebo si myslite, ze na furt bavi cumet na ten fotbal a hokej?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:14
- Nahlásit
Jandula
nedelam ji nic. ale jak bydlime v prizemi, tak ona slysi kazdeho, kdo jde v noci domu a ma potrebu mu sdelit "ja vubec nespim, ja jsem zly velky pes a hlidam" ... no a nejvic samozrejme steka, kdyz jde nekdo ze sousedu vencit ...
protoze v nasem baraku je vsechno slyset, tak k ni vstavam a uklidnuju ji, aby se aspon sousedi vyspali ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:17
- Nahlásit
Jirikovo
ale jak to souvisí s tím háráním...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:18
- Nahlásit
Jandula
no ona je po harani strasne utahana. takze potom fakt v noci spi a nezabyva se kravinama jako je to, kdo zrovna ted stoji za dverma ...
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:18
- Nahlásit
Jirikovo
tak to se mu musim hned po prichodu domu omluvit. Takova vycerpajici cinnost kazdy den. To se divim, ze se mi chudacek jeste nudrel k smrti. A ja semetrika jedna zla, mu jeste nadavam.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:21
- Nahlásit
viky
no myslim si, ze jako omluvu prijme nejakou opravdu dobrou veceri, kterou mu k te drine pripravis. to vis, ony se tyhle nemile povinnosti lepe snaseji s dobrym zvancem
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:23
- Nahlásit
no a k tomu dobry vinecko, doufam, ze mi ta prikori se mnou stravena odpusti
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:26
- Nahlásit
viky
kdyz mu slibis jeste pokracovani az dopracuje u televize ...
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:32
- Nahlásit
no tim jako myslis masaz zmozeneho tela .......
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:35
- Nahlásit
viky
rozhodne. vis jaky je to treba napor na zada, muset furt sedet u televize, zatimco ty si venku klidne nekde trajdas se psem?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:35
- Nahlásit
viky
Nežiješ náhodou s tim mym?
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:40
- Nahlásit
Ketrin
ja nevim, ale myslim, ze vsichni jsou ze stejnyho chovu a genitika se odrazila prevazne na povahach... ( skoda, ze ne na exterieru, mit doma Nicolase Cage, tak mu to mozna i odpustim )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:45
- Nahlásit
viky
Ketrin
myslim, ze kdyby vas vasi ochranovatele a zivitele slyseli, tak to nebudete mit dneska doma moc jednoduchy ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:48
- Nahlásit
Jirikovo
Zivitele...? chacha
to bych se válela ve vaně se šampaňským a neničila si tu zrak a nervy u PC
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:59
- Nahlásit
Jirikovo
tak to je fakt bomba, zivitel, dlouho jsem se tak nezasmala ( zrovna dneska, kdyz jsem mu davala prasulky na benal, to sem se nesmala ).
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:18
- Nahlásit
no bodejt by nechtel na benzin, kdyz po vyplate prijde domu a musi udelat stojku ... z ceho ma pak zit, kdyz vsechno hned odevzda vam na zivobyti ...
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:26
- Nahlásit
co na zivobyti, na novy boty, rifle, sminky..... v lednicce vecne nic neni ( hlavne nikdy neodhadnu, na co bude mit zrovna chut. Koupim syr, chce salam, koupim salam, dal by si neco sladkyho ). Takze kdyz tam nenajde nic co by si zrovna dal, tak tam mame h....., jenom konzervy pro kocky a pro psy a asi tak stangli salamu, cihlu syru, gulas ( ten uz je tam tri dny, tak na neho nema chut, ale kdyz jsem ho uvarila, tak ho pry bude malo... ), jogurty, pomazanky... no vlastne ho....
Jezis, ja vlastne zapomela, proc si kupuju boty na zimu, kdyz zrovna ted potrebujeme novou vrtacku, ta lonska uz vysla z mody
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:30
- Nahlásit
viky
jenom jestli mu nekrivdis. ja to sice nemam na koho hodit, protoze si nakupuju sam, ale videl bych to asi podobne. vecnym sekyrovanim ohledne naplne lednice se te snazi privest k pocitu, ze je zbytecne cokoliv nakupovat a dovest to do stavu, kdy v lednici nebu vubec nic (ja to jeste k dokonalosti dovedeny nemam, v lednici je pavouk, co se obesil z predstavy hladoveni). potom vi, ze kdyz v lednici nic nebude, nebude po vecerech tolik jist, cimz jeho telo nebude pribirat na vaze i pri praci u televizoru a tim padem zustane pro tebe ten nejkrasnejsi. takze to dela jenom pro tebe.
a to samy je s tou vrtackou. chtela bys snad, aby se tvemu manzelovi, dusi jiste citlive, smal soused, ze ma novejsi model? bude se tobe nekdo smat kvuli starym botam??
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:37
- Nahlásit
Jirikovo
o opravdu se stydim za svuj primitivni pohled na partnerske souziti..... Dekuji ti, ze jsi mi otevrel oci. Ode dneska nenakupuju, samozrejme krom vrtacek a sroubovaku a jinych k zivotu dulezitych veci. Ode dneska je ze me jina zena.
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:38
- Nahlásit
Promin nepodepsala jsem se
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:47
- Nahlásit
viky
hlavne az bude mit mazel doma hlad, tak mu nerikej, kdo ti tu kravinu poradil ...
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:53
- Nahlásit
co mazel, hlavne ze nebude mit hlad Vikousek. Hned jak prijdu, uvarim mu veprovy kolinko se zeleninkou a testovinkama, to on ma rad. Prece by porad nepapal jenom granule...
a starymu mazlovi reknu, ze jsem byla informovana, ze chlapi se na noc cpat nemaji a pokud se nekde nenazral pres den, tak ma smulu
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:56
- Nahlásit
viky
tak to schvalne zitra napis (pokud nebudes mit obe ruce v sadre) jestli vyrazil na veceri do hospody
|
viky
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:01
- Nahlásit
Jirikovo
zrovna mi poslal smsku, co mu dobryho uvarim, kdyz je pry ten Mikulas a jestli pry to stihnu nez me odnesou. Tak to jsem opravdu zvedava, co vecer rekne. Zitra ti dam vedet
|