| Autor |
Zpráva |
Nela
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 21:54
- Nahlásit
Do vy na to? Slyšela jsem v regionálním rádiu, že Město Kladno má novou vyhlášku o udržování čistoty ve městě. Nevím, jestli jsem slyšela dobře, ale psi se budou podle této vyhlášky moci navolno pohybovat POUZE NA KYNOLOGICKÉM CVIČIŠTI. Jinak musí být všude na vodítku....... náhubek ..... jinak pokuta 1500 Kč. Už to začíná.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 08:19
- Nahlásit
Nela
NAJDI SI KLADENSKÝ WEBOVKY,RADINCI A NOVÝ VYHLÁŠKY,a tam by ses měla dočíst co se dějem,nebo tam zavolej.
Mě to okrajově zajímá taky,protože bydlím od Kladna kousek...zajímá mě zda celý katastr nebo pouze intravilán.To je dost podstatný rozdíl,katastr je všechno až do hranic další obce,tedy i lesy a louky...takový to pásmo rekreačních lesů kolem Kladna,kde venčím,když jedu do Teska a cestou si vyběhávám psy...
|
haha
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:22
- Nahlásit
není to pravda,mám v kladně příbuzné takže se mě to taky týká ,psi nesmějí být navolno v městských parcích a hlavních třídách ,jinak na volno být smějí ale pouze s náhubkem, když nemá náhubek musí být na vodítku ,navolno a bez náhubku smí být pouze na cvičišti, mě to připadá jako v pořádku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:25
- Nahlásit
http://www.mestokladno.cz/vismo/dokumenty2.asp?u=6506&id_org=6506&id=3 99885&p1=2100003051&p2=&p3=
tady je záznam o zrušení hrsti starých vyhlášek,je to poslední zveřejněná vyhlášková aktivita radnice,nic nového za ně zatím na webu není.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:29
- Nahlásit
haha
za ty zrušený vyhlášky se musí udělat nějaká náhrada,není možné,aby to všechno zůstalo bez náhrady...čili jiná vyhláška o chovu domácích zvířat pro Kladno už asi bude na světě.Zatím její znění není na webu.
|
haha
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:29
- Nahlásit
no bylo to v těch regionálních novinách dávala mi je ségra ,bohužel už jsou pod andulkama ,tak to nemohu opsat
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:30
- Nahlásit
Sali
Sali
Sali
Tak mám za sebou první vyšetření. Budu ráda za cukrovku. Kromě extrémních hodnot bílkovin a cukrů v moči mi objevili taky krev v moči atd.
Salinko pokud se nepletu, tak obdobný rozbor moči, únava, rychlý úbytek váhy a krev v moči a ve stolici je rovněž typickým příznakem pro různá onemocnění ledvin, že? Taky i nádor ledvin... kromě jiného samozřejmě.
Zítra nastupuji martýrium různých hokusů pokusů, co mi chtějí dělat.
|
haha
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:32
- Nahlásit
akorát tam ještě bylo že psi nesmí vstupovat vůbec na hřbitovy ,to je jasný ,na hřiště a ještě někam a to jsem zapoměla kam,ale pochopila jsme že ten náhubek asi musí mít i v okolních lesích,no nevim ,já bych psa stejně tam kde chodí lidi bez náhubku nepustila , v létě jim ho dávám i u nás ,teď v zimě když jdeme večer tak ne.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:35
- Nahlásit
haha
jo ty myslíš tu inovovanou vyhlášku o veřejné zeleni....ta je tady.
20. schůze Rady města Kladna – dne 28. listopadu 2005
ad 7 g)
- souhlasila se zněním obecně závazné vyhlášky Města č. 11/05 “O pořádku a čistotě ve městě” dle upraveného návrhu; uložila Ing. R. Vítovi – ved. Odboru ŽP MMK předložit návrh obecně závazné vyhlášky Města č. 11/05 “O pořádku a čistotě ve městě” dle souhlasného stanoviska RM na zasedání ZM
hlasování PRO: 6 PROTI: 0 ZDRŽELI SE: 1
ODSOUHLASENO
|
haha
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:36
- Nahlásit
Sali
no to bude ono
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:39
- Nahlásit
haha
no a to další zasedání ZM ještě nebylo,proběhlo jedno mimořádnéještě v půlce listopadu,co schválilo ten balík zrušených vyhlášek,ale nic dalšího..
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:39
- Nahlásit
Garfield
predpokladam, ze nemas asi moc naladu na vtipkovani, tak mi kdyz tak jednu vraz a ja toho necham, ale zarazila me jedna cast tveho prispevku ...
rychlý úbytek váhy
to je prece jasny. vzdyt jsi jedla Gafovi granule, potom jsi premerila Gafa dle standardu, zjistila jsi, ze je na minimu vahy a na granule pro oba jsi nemela dost penez. tak sis jakozto spravna panicka odtrhla od ust a zacala taky konecne krmit psa. pruvodnim jevem tohoto projevu lasky k psovi nakonec je ubytek tve vahy.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:40
- Nahlásit
Garfield
ani ne tak nádor jako zánět...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:42
- Nahlásit
Sali
nevim jak to funguje na Kladne, ale jelikoz ja jsem vseobecne takovy rypal, tak si se mnou uziji i na nasi radnici. takze jsem par veci v minulosti zjistoval a jeste se nejstalo, aby zastupitelstvo neschvalilo to, co doporucila rada ... je to zvlastni, nechapu potom k cemu tam to demokraticky zvoleny zastupitelstvo sedi, kdyz o vsem ve skutecnosti rozhoduje politicky jmenovana rada ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:43
- Nahlásit
Jirikovo
Není mi do smíchu, protože mám obavy, co z toho vyleze, ale to neznamená, že bych raději přišla na jiný myšlenky a nechala se rozptýlit.
Sali
Pro mě je slovo "krev v čemkoliv" trošku noční můrou, protože mám zafixovaný, že je to projev vážnějších onemocnění. Zánět močáku u mě nehrozí, nemám nejmenší problém či projev v této oblasti.
Je krev v moči častým průvodním jevem nemocí i jiných než vážných? Ty se v moči řácháš určitě pořád.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:47
- Nahlásit
Garfield
no,spíš prosakujou ledviny,pouštějí krev zdo moči...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:47
- Nahlásit
Garfield
Pro mě je slovo "krev v čemkoliv" trošku noční můrou, protože mám zafixovaný, že je to projev vážnějších onemocnění
v tom pripade asi brzo umru, protoze mam krev v zilach. a to nekdy dokonce vzpenenou ...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:48
- Nahlásit
Jirikovo
když se kouukneš na kladenský webovky,a na ten balík vyhlášek co zrušili,tak dobře udělali,je tam převyhláškováno a stejně je tam černej bordel.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:48
- Nahlásit
Sali
to je vyraz ... prosakujou ledviny. jakoby to bylo nejaky topeni a slo to opravit vymenou tesneni ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:54
- Nahlásit
Garfield
Drž se, určitě to dobře dopadne... Dej vědět...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:54
- Nahlásit
Jirikovo
To bylo docela rychlý.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:56
- Nahlásit
Garfield
to jsem za tu dobu snad ani nemohl stihnou napsat ... asi nejaky zkrat v casoprostoru ...
|
Tasy1
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:38
- Nahlásit
Garfield
Tak se drž
|
Nela
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 23:18
- Nahlásit
Myslím, že ta vyhláška, ve které by to mělo být je teprve ve schvalovacím řízení nebo jak se to píše. Jako že by se o ní mělo jednat asi na zasedání.
Prostě mě přišlo, že pokud to tak opravdu bude, tak to tedy - promiňte, ale to není normální. Jistěže ve městě se nemůžou prohánět psi navolno a bez náhubku, myšleno velcí psi, že. Ale pokud to budou všichni psi, tak si to neumím představit. A kde se pak proběhnou ti naši velcí psi? Jen na cvičáku? Prostě mě to začíná všechno štvát. Člověk se snaží mít vychovaný psy, aby mohli normálně fungovat a teď by je měl mít furt uvázaný. Přijde mi to úplně blbý. Přece v katastru, kde je les, louky atd, jak psala Sali, by nikomu ovladatelný psi navolno se pohybující neměli vadit. Ach jo, chudáci psi.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:46
- Nahlásit
Já bych ještě flintu do žita neházela. U nás se také nedávno předělávala vyhláška a když jsem se o tom dočetla v místních novinách, nepřála bych jedinému zatupiteli, aby se mi dostal do ruky. Ze článku vyplývalo, že psi budou stále na vodítku a jelikož prý radní znepokojuje přibývající počet toulavých a velkých psů, kteří mohou být nebezpeční, budou si muset majitelé zvykat i na košíky. No, už jsem se viděla, jak mi pes chodí neustále na vodítku s košíkem a malý ratlové si dál dělají co chtějí.
Nakonec je z toho ale velmi rozumné řešení vyhlášky, jen novináři to nedokázali správně podat: pes na vodítku mezi zástavbou, pes s košem kdekoliv uvázaný a sám, pes na vodítku a s košem na veřejných akcích jako jsou třeba městské slavnosti a tak, zákaz vstupu psů na koupaliště a do areálu zámku - nehledě na psí velikost
ale jen tak na okraj - nevím kolik policistů má Kladno, ale u nás jsou dva a v ulicích je člověk nepotká. takže jsem stále témeř jediná, která to vodítko po městě používá a kdyby mi někdo nakázal vodítko i v lesích a lukách, myslím, že budu spolehat na to, že tam ty policajty nepotkám už tuplem
|
haha
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:18
- Nahlásit
Nela
ale tam není že by se psi nemohli prohánět ,jen se budou muset prohánět z košíkama dokonce je tam volba na výběr buď vodítko a bez košíku tudíž se nemůžou vymlouvat majitelé mopslíků ,jorkšírů apod. že jejich pes koš mít nemůže ,ani nemusí ale bude na vodítku ,a nebo může pes běhat navolno a z náhubkem což já považuju za naprosto normální protože mí psi s ním běhají taky pořád, no a kdo chce vyběhat psa bez náhubku tak ho musí vzít někam kde nechoděj lidi a kde to nevadí ,jelikož jsem na kladně bydlela a stále tam jezdím tak vím že tam těch ploch bez lidí zase tolik není a projít s malim psem sítenské údolí tak mu tam mnohdy šlo o život,takže pokud někdo bude dbát na to aby se to dodržovalo mělo by to být v pořádku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:52
- Nahlásit
Nela
hele já bych byla na tvém místě v klidu,jestli to blábolili moderátoři z Relaxu,tak to má validitu velmi vysokou,že...
Skoro bych v klidu počkala na znění tý vyhlášky,až bude na oficiální vývěsce...
haha
velmi rozumný názor.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:29
- Nahlásit
Sali
haha
|
Nela
Člen |