Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jaké máte zkušenosti?
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 14:22
- Nahlásit

Co říkáte na granule Purina pro plan salmon and rice pro štěňata?

Anonymní
# Zasláno: 2 Pro 2005 14:37
- Nahlásit

Nic Nejlepší je BRIT

Anonymní
# Zasláno: 2 Pro 2005 14:38
- Nahlásit

suesie
nevím jak pro štěňata, ale s adultkou výborné

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 14:40
- Nahlásit

Anonymní
Ale Brit je premiovka a já radši superpremiovky.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 14:54
- Nahlásit

Bohužel nemůžu říct, koupila jsem svýmu štěněti Chicopee, doporučila mi ho kamarádka, a mýmu hafikovi hrozně chutná.

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 14:57
- Nahlásit

Hanka20
A co máš za hafíka? Já pořád nemůžu vybrat... Dáváme eukanubu, al tu už fakt nemusí. Tak jsem koupila Nutro chice, ale po tom má průjem, takže se sanžím vymyslet něco jinýho.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:11
- Nahlásit

suesie
Mám dobrmana a vůbec nechtěla jíst samotný granule (paní od který jí mám krmila nějakými nejlevnějšími a musela je dávat do kaše,atd.:smirk, teď je malý skoro 8 týdnů a baští pěkně i samotný.Navíc jsou to celkem malý granulky.

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:17
- Nahlásit

Kdyby aspoň nebylo tolik druhů těch granulí. Ale takhle, vůbec nevím, který zvolit. Musím to troch promýšlet dopředu, abych nemusela měnit každej týden, proto to pořád řeším...

Hanka20
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:24
- Nahlásit

suesie
Já jsem na tom byla stejně. Někdo mi doporučoval Acanu, někdo Anku, jiný zas něco jiného....,Chtěla jsem hlavně něco kvalitnějšího a aby to byly menší kuličky, aby se jí to dobře jedlo.Zatím jí Chicopee chutná tak měnit nebudu, uvidíme jak to půjde dál....

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:26
- Nahlásit

Hanka20
To já bych zase radši větší granule, protože náš hafík je celý polyká a já bych radši, aby je kousal.
Na ceně mi vůbec nezáleží, prostě chci něco fakt kvalitního.

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:28
- Nahlásit

suesie Já tě potěším, my krmíme taky těmahle, jsou super, jsou i pro alergiky, pes má mádhernou srst a zbytečně netloustne. My jsme týhle značce věrný od štěněte,ale vystřídali jsme příchutě od jehněčí a drůběží až jsme zakotvili u lososa. Pejse moc chutnají.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:32
- Nahlásit

suesie
Oni nejsou zas až tak mrňavý, ale je pravda, že moje štěndo je ze začátku taky polykalo a docela se je naučila kousat tak že je to zatím v pohodě. Nejdřív jsem jí ale zkusila koupit jen kilový pytlíček, abych věděla jak se na to bude tvářit....Slyšela jsem docela chválu i na tu Acanu, ale myslím, že ten Pro plan taky není špatný.Já bych se možná zkusila i poradit s veterinářem....

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:34
- Nahlásit

ProPlan je lepší naž Acana

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:41
- Nahlásit

wensday
Tak to jsi mě potěšila.
Hanka20
Když já si myslím, že rada řady vetů je celkem dost o ničem, protože ti většina doporučí krmivo, které prodávají oni a to jen proto, ať si ho koupíš u něj a on z toho má prachy.

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:45
- Nahlásit

No jo , to máš pravdu, náš vet nám cpal Calibru, pro dospívající labinu naprostej hnus. Ale je fakt, že krmíme 12-ti letou kříženkyní Calibrou light a jí to docela vyhovuje, i když jsem slyšela, že to vesměs pesi nechtějí vůbec žrát.

Meggi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:46
- Nahlásit

Já u malý začala s Acanou, pak jsme zkusili Chicopee a teď nám dovezli Brit - ten je strašně aromatický a mladá ho baští jak o závod - teda jak kdy. Jinak my obou čubinám většinou do granulí přidáváme ještě konzervu na ochucení. Jenže pořád a neustále vede maso s těstovinama
Někdy když se jí do suchých granulí nechce, tak si kní sednu a dávám jí je z ruky a to je najednou dobrota, kterou musí spapinkat co nejrychleji
Ale co měly obě čuby opravdu hodně rádi, bylo Chappi (nebo jak se to píše?) ten modrý pytel, tam jsou ty měké kousky a ty z tý misky vybíraly a zbaštily je nejdřív a pak dodlábly ten zbytek. Sice bylo pro dospělý hafy, ale štěněti to nijak nevadilo - prostě to tý velký sežrat musela

Hanka20
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:47
- Nahlásit

suesie
to je taky pravda.

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:50
- Nahlásit

Meggi
S tím papáním z ruky je to u nás naprosto stejný. Z ruky by baštil jakékoli granule. S přidáním masa, sýru, šunky nebo konzervy baští i Eukanubu, ale já mu chci dávat jen samotný a ne muset do nich pořád něco přidávat, aby to vůbec žral.

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:51
- Nahlásit

Prostě je to s tím výběrem pěkně složitý, když ti na hafíkovi záleží a nechceš mu dávat jakékoli granule. Já chci prostě něco fakt kvalitníjo, co mu bude chutnat.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:51
- Nahlásit

Meggi
Chappi kupuju velkýmu dobrmanovi, taky to s těmi polštářky, miluje drůbeží a vždycky mi málem vyrazí misku. On by teda sněd úplně všechno, ale tohle u něj vede nejvíc.

Meggi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:56
- Nahlásit

suesie

Jenže štěníkovi můžou zrovna chutnat ty nejlevnější granule

Ono si musíš vybrat, zda chceš, aby štěněti granule chutnali anebo byli kvalitní My už malou taky začínáme učit na suchý granule, ale zatím jí jako štěňátku dopřáváme. Velká žere suchý granule bez problémů. Prostě je necháme vylítat a vyhládnou a pak zbaští to co se jim naservíruje
Moje máma například krmý svoje hafy těma nejlevnějšíma granulema z Makra - Aro granule a hafani je baští bez problémů, ba naopak, když jim chtěli jednou dopřát a koupili něco lepšího, tak to ani jeden znich nechtěl a kočičí granule jim jednou taky a nevypadají na to, že by nějak trpěly, jsou fakt pěkný všichni 4

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 15:59
- Nahlásit

Meggi
Když já bych nejradši obojí, jak chutné, tak kvalitní. Myslíš, že je to nemožný?

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:00 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

suesie No a to je právě lososová Purina, no není to skvělý ?????

suesie
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:03
- Nahlásit

wensday
Kéž bys měla pravdu.

Anonymní
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:22
- Nahlásit

suesie
Nemožný to není! Kup mu to nejlepší a namluv mu, že mu to hrozně chutná
Tobě, když někdo místo mléčné oříškové čokolády koupí hořkou a bude Ti říkat, že je "zdravější" a chutnější, tak tomu třeba v mozku a chuťovým buňkám poručíš také
Ale já mám stejně račí tu oříškovou

Anonymní
# Zasláno: 2 Pro 2005 16:23
- Nahlásit

suesie
To jsem byla já - Meggi, né annonym

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 17:14
- Nahlásit

suesie
Drive jsem krmila jak Eukanubou, tak Purinou a nemuzu si ani na jedno krmeni stezovat. S lososovyma granulkama uz zkusenost nemam, neb jsem se navratila ke staremu dobremu vareni - a tak psice dostavaji presne to, co ja chci - obcas rybu(syrove hlavy), obcas rybi piliny... a k tomu spoustu masa a priloh.
Ale myslim, ze Purina celkove je super krmeni, ja s ni nemel zadny problem!

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 17:15
- Nahlásit

nemela zadny problem

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání