| Autor |
Zpráva |
Břetislava
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 17:15
- Nahlásit
Náhodou jsem narazila na stránku s inzeráty a nestačím se divit. Tak například:
DARUJI
fenku bígla (Krnov) 30.11.2005 09:50
moc hodná, poslušná, zdravá, čistotná, přijde na přivolání, je mazlivá, ale neloví a já potřebuji loveckého pejska, proto ji daruji do dobrých rukou. Je jí 7 let a jmenuje se Kvendy
tel.: 776 554649
3letou fenu bígla (Zlínsko) 29.11.2005 01:36
Daruji čtyřletou fenečku beagla,moc hodná,přítulná,odmalička zvyklá na dět a v bytě..Manželce se zmrzela a je důvodem našich častých hádek,čímž trpí a to já nechci.Proto jsme se rozhodli dát ji pryč.Za nabídky předem děkuji.
e-mail: lotto2005@volny.cz
3letého oříška (Ostrava) 29.11.2005 02:15
Daruji moc hodného pejska z důvodu narození miminka. Spěchá!
... a takových podobných inzerátů je tam víc
Já bych některý ty lidi fakt nejradši vyliskala, aby se vzpamatovali
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 17:21
- Nahlásit
Achjo,chudáci pejsci
|
Fifi
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 17:23
- Nahlásit
Co nadelas, aspon takovi lide nejdriv zkusi inzerat a neodvedou hned psa do utulku..
Nebo ho neprivazou v lese ke stromu a nenechaji chcipnout...
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 17:29
- Nahlásit
To přivazování ke stromu je humus.To jeden známej má dobrmana a má potrhaný uši.Našel ho jednou v lese když se jel projet na koni.Pejsek byl vyhublej,žíznivej...chudáček.A byl přivázanej a za uši přibitej ke stromu.To si ale vyrval,takže proto je má potrhaný.Je to strašně fajn pes,ale do lesa ho nikdo nedostane.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 17:59 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Velvetka
Ježišmarjá, ty lidi jsou ale hnusné hovada!!!! Chudák dobrman!!! Ještěže je tvůj známý tak dobrý člověk a ujal se ho
|
haha
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 18:09
- Nahlásit
je to hrozný ,dokonce jsem slyšela že našli jezevčíka u dálnice přibitýho na sloupu za pacičky já bych takovýhle lidi na místě pověsila.
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 18:21
- Nahlásit
Jo,některý lidi jsou fakt neskutečný svině.Já to fakt nechápu,je mi pejsků co je někdo takhle hnusně odhodí a zmrzačí strašně líto.Je to neskutečný čeho jsou lidi schopný
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 18:33
- Nahlásit
Pes se pořidí a když se nehodí tak se vyhodí nebo dá pryč, stejně jako váza, stul... lidi si psy pořizují pouze jako doplněk do bytu či zahrady
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 18:35
- Nahlásit
Pupy
Je štěstí že ne všichni.Je taky hodně moc lidí,u kterýho je pes milovanej člen rodiny...jako třeba pejsci lidí tady na diskuzi...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 18:43
- Nahlásit
Velvetka
jj to máš pravdu. Já nemyslela jako všichni lidi. Samozdřejmě že tady na foru jsou lidi co mají rýdi psi stejně jako já a ty,haha,fifi atd atd atd...
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 18:47
- Nahlásit
Pupy
Jasně.Fakt nechápu jak někdo může ublížit takovýmu nevinnýmu stvoření,takovej němej tváři která nám dává lásku a je nám věrná celej život.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 18:53
- Nahlásit
[img]http://www.nalezenci.cz/getimg.php?id=2059&p=photos&t=advertising [/img]
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 18:54
- Nahlásit
Sorry,chtěla jsem vložit obrázek hafífka, kterýho někdo nabízí na www.nalezenci.cz jako bílého labradora?! Nevím, nevím...
|
haha
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 18:57
- Nahlásit
ola
no labrador to není,možná jeho babička kolem něj proběhla ,ale je taky hezkej
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 19:03
- Nahlásit
haha
Jo, jo hezkej je, ale nevidím tam ani labradora, ani bílou barvu... ?!?
|
Fifi
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 19:44
- Nahlásit
Ja mit dostatek penez, prostoru a energie, tak jsem zavalena smeckou zbidacenych hafanu...
Podle me vsechno utrpeni podobnych chudaku zacina prodejem stenat nevhodnym lidem! Vzdycky by si mel chovatel nebo mnozitel aspon trochu overit, kam stene prodava - ACH jaka utopie.. Ale tam to vsechno zacina - to je jak never ending story o slepici a vejci - kdo byl driv..
|
evina
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 21:17
- Nahlásit
Na veterině byla paní která měla fenečku kterou i se štěňátky našla v popelnici.Já osobně před lety našla s kamarádkami přivázaného NO.Na psovi bylo vidět,že ho někdo musel cvičit.Naštěstí se našel hodný nový majitel.Lidi(někteří)jsou dobytek(to ale urážím zvířata)!!!
|
Fifi
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 21:28
- Nahlásit
evina
Naprosty souhlas, ale bohuzel takovi lide se neobtezuji ctenim podobnych for. Takze opet pocit nicotnosti - co my, milujici pejskari, zmuzem proti stadu tupcu a mucitelu psu??? Jen rozdat vice info o tyranych psech a modlit se za jejich lepsi umisteni..
|