Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Dobrman versus silena krava
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:00
- Nahlásit

Nevim, kolik z vas sledovalo vcera vecer zpravy na Prime. Potesila me reportaz o dobrmanovi, ktery diky "uzasne" peci sveho puvodniho panicka mel skripnutou michu (odbornici Sali a vseznalka Garfielda prosim, at prominou pokud jsem se nevyjadril naprosto presne). Tohoto psa si vzala nejaka uplne cizi pani a zaplatila mu operaci, vet si ale nakonec rekl jen o cenu materialu a zbytek delal zdarma.

Jeste vic me vsak potesila zprava, ze v CR nasli dalsi silenou kravu. Hned jsem si totiz predstavil, ze dneska uz sefova v praci definitivne nebude, nebot krava s touto nemoci musi byt uz konecne mrtva a dekoval jsem veterinarni sprave, ze na ni konecne prisli.

Dokazete si jiste predstavit, jak mi rano bylo, kdyz jsem sefovou potkal ve dverich ... A tak bych chtel onomu dobrmanovi poprat, at jeho pribeh ma stastnejsi konec nez ten s tou silenou kravou z vedlejsi kancelare

Anonymní
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:07
- Nahlásit

Jirikovo

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:15
- Nahlásit

Jirikovo
Ty si číslo...
Mě zase potěšila zpráva, kterou jsem našla ráno na stole: Jano, dneska přijdu až po deváté... Ježíš, srdce mi zaplesalo, že si budu v klidu moct přečíst noviny, nasnídat se a vypít kafe...

Jinak hlásím, že (hlavně pro Garfielda, který neustále teskní za krásným slunečným Chorvatskem) je tady neskutečně hnusne, furt leje a leje...

Evik
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:16
- Nahlásit

Jirikovo

Tu reportáž s dobrmanem jsem taky viděla. Je to dobře, že občas v TV ukážou i ty příběhy s dobrým koncem a nejen pořád samé pokousané děti a utracení psi či týraná zvířata, která si TV natočí, ale už se nesnaží nijak zasadit o pomoc.....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:00
- Nahlásit

Jandula
ted jsem u ni byl na koberecku ...
oznacil jsem jeden z jejich uzasnych kontrolnich mechanismu verejne za saskarnu. proste mi to pred ni ujelo, kdeyz jsem kolegovi rikal, kdo co udela se slovy ja to udelam tady a ty tu stejnou saskarnu v druhem modulu ....
pani s BSE se hrozne rozcilila, jak jsem to nazval jeji knowhow

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:04
- Nahlásit

Jirikovo
A nemá ještě k BSE i ptačí (slepičí) chřipku?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:08
- Nahlásit

Ketrin
no neco tam kdakala, takze je mozne ze se i touto chorobou brzo nakazi ... k vanocum ji zkusim pokusne koupit pytel zrni a uvidime

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:10
- Nahlásit

Anonymní
# Zasláno: 30 Lis 2005 11:11
- Nahlásit

Tedy Vy jste tady čísla

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání