Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vánoční dárky
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:04
- Nahlásit

Jakej dárek dostane letos na Vánoce Váš hafík?

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:07
- Nahlásit

No jako vždy hromadu mlsek, hračku a veškerý můj volný čas mám totiž dva týdny dovči na konci roku, tak si užijem.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:09
- Nahlásit

No já mám pro našeho hafa objednáno z Tagisek novou známku, pak od Rogz for Dogz obojek a postroj a ještě dostanem zdarma tenisák. Ještě mu pod stromek postavim pytel granulí a koupim ještě nějaké hračky a dobrůtky. Budou to jeho první vánoce, tak ať si je užije, už se na to hrozně těšim, myslim že s nim ty vánoce budou daleko zábavnější a živější.

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:20
- Nahlásit

No ja dufam, ze sa zadari a pesa dostane k Vianociam novu budu vo forme bytu

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:26
- Nahlásit

Nic nedostane, zlobi ...

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:30
- Nahlásit

Asi nějaký syrový hovězí a balonek na provázku, to má stejně nejraději

Kamca
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:36
- Nahlásit

Asi nějaké pamlsky, hračku a hlavně nový obojek

Bent
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:44
- Nahlásit

Svůj vánoční stromek ověšenej dobrůtkama, prasečí ušiska a novej kopačák. To je jeho zamilovaná hračka a starej už má šerednej.

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:51
- Nahlásit

Určitě nějaký mlsky, hračky, hlavně nějaký balonek či tenisák, ten nám chybí.. A taky dostane novou dětskou dečku do pelíšku, neboť tu původní už mírně rozcupovala.. A taky hodně pozornosti, dovádění a procházek..

Leni
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:54
- Nahlásit

Pěkný nový pelíšek, obojek Rogz for Dogz a asi nějaký fajn pamlsek, ale to budeme muset pečlivě vybírat, protože tomu rozmazlenci útulkovýmu nic nejede .

Anonymní
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:01
- Nahlásit

Několik z vás píše, že pejsek dostane tenisák. Slyšela jsem, že pes by ho neměl, že chlupy z tenisáku se mu natočí okolo zubů a dochází tak k jejich zánětům. Tak na to raději pozor.

shmoldie
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:02
- Nahlásit

jirikovo

přesně - mladší koženej košík, protože zlobí a starší pastu na zuby, protože jí smrdí z tlaminy a jako starší má toho malýho grázlíka vychovávat a né jí nechat kousat ostatní čokly
no a možná nějakej ten balónek, kostičku, ouško....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:07
- Nahlásit

shmoldie
no a jelikoz ta moje uz kosik ma, zuby ji cistit nema smysl, protoze stejne venku vzdycky sezere neco ne zrovna vonavyho, balonky pravidelne nici, kosticky sezere a nema z toho zadny uzitek, tak nedostane nic!!!

odmenou ji muze byt, ze nedostane na Vanoce ani na prdel ...

shmoldie
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:12
- Nahlásit

jirikovo

no to já myslím, že ta moje mi určitě něco provede, takže zaručeně na Vánoce za uši dostane (to by si nenechala ujít, zpestřit mi Štědrej den a následné svátky pohody )

Evik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:23
- Nahlásit

já mám v plánu koupit pesanům reflexní a navíc svítící obojek....Teď v zimě často nestíhám jít na prochajdu (díky práci) ještě za světla a za tmy je vůbec nevidím, černochy jedny Takže s pejsků budou od vánoc světlušky Jinak samozřejmě kupuju ňamky na výcvik a k večeři budou mít pesánci rybičku....(samo že obranou). O hračky stojí jen mlaďoch a ten už jich má hafo, takže další hračky nebudou.
Největším dárkem pro mé pejsy ale bude nějaký společný výlet. Já už si od cca 10 let nedovedu představit štědrý den bez výletu se psem.

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:48
- Nahlásit

Evik
jj, prochajda je asi to nejvíc, co pejsek ocení, tedy plus to mlsání

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:56
- Nahlásit

Evik
Jaký svítící obojek budeš kupovat? My měli takovej s blikajícíma diodama, ale nic moc. Nejvíce se mi zatim osvědčila blikačka na kolo, ale 3 uř ztratili.

Anonymní
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:57
- Nahlásit

kus vuřtu ... a nejde si ho sama

Tina
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 12:00
- Nahlásit

Přesně tak, procházka a společně strávená dovča s páníčkem je pro psiska ten nejlepší dárek
Já nevím, co budu kupovat, jelikož obojků+vodítek už máme plnou krabici, hračky ta moje šikulka neničí, na balonek mi prdí. Pamlsků máme taky zásobu, protože do zverimexů chodím moc ráda a tím pádem často. Pelíšky máme dva, ale ona stejně spí v posteli, takže opravdu nevím

Evik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 12:12
- Nahlásit

WhiteWolf

chci pořídit ten svítící obojek přes www.hafbezobav.cz slyšela jsem už z více stran, že lidé jsou s těmito obojky spokojení, tak to zkusím.

Evik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 12:13
- Nahlásit

nojo, na to jsem zapomněla, já si budu brát kolem svátků taky dovču, takže dohromady budu mít 9 volných dní.... takže s pesanama fůrt venku

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 12:15
- Nahlásit

WhiteWolf
já teď mám nově blikací obojky z www.baron.cz , jsou levnější a jsou vážně fantastický

Evik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 12:42
- Nahlásit

jana33

to jako myslíš ten blikací s těma "neonovýma světýlkama" (červené a modré?) Připadá mi, že, kdybych to pejsovi navlíkla na krk, mohla bych ho rovnou s nějakou čubičkou postavit k bordelu jako reklamu

nels
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 13:07
- Nahlásit

prosím vás,od kuď kupujete/objednáváte věci z rogz for dogz?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 13:10
- Nahlásit

nels
já je teď objednala na www.tagisky.cz

shiba
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 13:17
- Nahlásit

nic

nels
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 13:53
- Nahlásit

Vcelka

děkuji.už jsem objednala míček

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:11
- Nahlásit

Jirikovo
Sárinka dostane zaplacený kurz poslušnosti (frajerka si myslí, že ty tři absolvovaný s diplóóómem jí stačí), ale teď po operaci zvlčela, takže cvičák na ní... No možná že jí naši něco dají, aby jí to nebylo líto...
Mně bylo řečeno, že k vánocům nic nedostanu, protože byla udělaná vestavěná skříň u nás v bytě, takže nejsou prašule, ale na Sárinku se určitě něco vyhodí...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:14
- Nahlásit

nels
jestli jsi objednala ten tenisák tak ty teď nemaji na skladě, ale včera mi pani psala že jim snad včera poslali z Afriky zásilku tak to snad do vánoc bude. Náš pes bude mít míček až z Afriky, to jsou věci.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:16
- Nahlásit

Jandula
tak abys z tech vanoc neco mela, tak si aspon na chvili vlez do ty skrine ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:20
- Nahlásit

Jirikovo
No, hubanec od Sáry dostanu stopro... Takže zas tak hrozný to nebude...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:24
- Nahlásit

Jandula
jo, ten jsi mi slibovala taky ... ale ted, kdyz se posledni dobou do me furt jenom navazis tak asi premluvis Saru, aby me toho hlubokeho zazitku usetrila, vid?

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:40
- Nahlásit

Jirikovo
Do Modřan to mám coby kamenem dohodil, takže ti tam Sárinku můžu dovézt, ať tě taky obšťastní...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:43
- Nahlásit

Jandula
no jo, kamenem dohodis (mimochodem, pokud dohodis kamenem z Mnisku do Modran, tak se prihlas na olympiadu), ale dojde to chudinka nemocna operovana Sarinka??

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:49
- Nahlásit

Evíku, sice vypadaj jako něco mezi ufem a chodící neonovou reklamou,ale jsou vidět opravdu na dálku a blikačky jsou silný,takže vidím jejich odraz, i když jsou psi za stromem nebo tak. A to je hlavní! Tam kam chodíme není žádné osvětlení,takže mi moji černí kluci ve tmě trochu splývaj

Evik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 15:13
- Nahlásit

jana33

no moji hafani jsou taky "černoši", takže to svítítko taky potřebuju,....ale nevadí to blikání pesanům? Jako myslím nemají na to nějaké nežádoucí reakce? Já bych právě kvůli této obavě preferovala něco co svítí pořád stejně a nebliká......

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 15:25
- Nahlásit

Evik
podle mojí zkušenosti to psům vůbec nevadí, ani těm co to nosí,ani těm co na ně čučí loni měli blikací návleky do Trixie a taky to nevnímali,ale za zimu jsme tři návleky ztratili,proto jsem letos sháněla obojky

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 15:28
- Nahlásit

Evik
http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=7&topic =1411

tady se to uz probiralo

Pupy
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 17:50
- Nahlásit

Jirikovo
No teda že se nestidíš

Jerryk
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 19:13
- Nahlásit

My už nemůžem vánoc dospat. Pod stromečkem budou mít haranti pečlivě zabalené blbosti a pesani pečlivě zabalené dobrůtky a jakmile zazvoní jéžišek, tak se na to všici vrhnou, papíry lítaj, během pár minut je v obyváku děsnej bordel a vůbec to bude krásný.

Břetislava
# Zasláno: 30 Lis 2005 08:25
- Nahlásit

Náš hafan dostane: plyšovou kosatku a kost, přetahovadlo, asi milion pamlsků a žvýkacích kostí ... a na vánoční večeři bude mít kuřecí maso s rýží a mkrví .... a jako zákusek dostane piškoty

Anonymní
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:35
- Nahlásit

nels
Na naší holčičku taky čeká obojek od Rogz for dogz. Ukazujeme ho všem návštěvám, ale tak aby ho neviděla Objednala jsem ho na www.hafani.cz a měla jsem ho za týden doma.

nels
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:41
- Nahlásit

no my musíme hlavně vymyslet pro to šidlo něco dobrýho k večeři.jdeme totiž poprvé k mým rodičům na slovensko,takže jestli jim zvalí hned na úvod stromek,tak musím nějak ubránit aspoň toho chudáka kapra.tak to snad nějaká mňaka namísto granulí vyřeší

Hanka20
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:56
- Nahlásit

Můj dospělý dobrman už dostal dárek předem, aby se nenudil a sice malou dobrmanku, takže u nás je a bude veselo .Na vánoce bude fence 11 týdnů tak ani radši nechci vědět jak dopadne stromek .Každopádně jako "překvapení" dostanou spoustu hraček a nějaký dobrůtky....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání