| Autor |
Zpráva |
JERDA
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 07:03
- Nahlásit
Ahojky,
včera jsem zjistila, že mám doma několik věcí pro pejsky, které nevyužiji. Jsou to vzorky krmení, obojek, který jsem koupila moc velký, vitamínové tablety s vápníkem - neotevřené (nakonec jsem štěndovi v době přezubování dávala Irish Cal),Puppy trainer, ap. Napadlo mě, že by se to např. někde v útulku mohlo ještě využít, když budou ty Vánoce .Náš Jerda se rád rozdělí Jestli by měl někdo zájem, prosím o kontakt,díky
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 07:18
- Nahlásit
já si myslím, že každý útulek bude rád za nějakou obdobnou pomoc, ať to nabídneš kterémukoli
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:48
- Nahlásit
Já pracuju v Nadaci na ochranu zvířat, tak to můžeme nějakému útulku předat. Záleží odkud jsi, já jsem z Prahy. Ale jak píše Evik, když to dovezeš do jakéhokoli (nejbližšího) útulku, budou určitě rádi.
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:37
- Nahlásit
Leni
Já jsem z Klatov - Plzeňský kraj, o žádném poblíž nevím.
Když mně napíšeš na gratiola@seznam.cz adresu, tak ti to pošlu.
Není toho zas tak moc, ale myslím, že to "potěší"
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Lis 2005 12:04
- Nahlásit
JERDA
Jsem taky z Klatov, útulek tu máme, je někde za bývalým KOZAKem - směr Masokombinát. Jestli chceš, adresu zjistím, ale nebude to hned dneska. Pavla
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 12:06
- Nahlásit
Jerdo, nejbližší útulek by byl v Plzni - Útulek pro opuštěné psy Valcha (Liga na ochranu zvířat ČR), Sulkovská 31/60, 313 64 Plzeň - Valcha, Tel: 377 828 350 M: 608 877 155 (snad ty telefony ještě platí). Jestli to nechceš zavést nebo poslat jim, budu ráda, když to pošleš mě. Dáme to někomu v Praze. Dej mi vědět.
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 12:13
- Nahlásit
Leni
Raději bych to poslala tedy tobě. Myslím, že budeš vědět nejlíp komu to dát.
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2005 13:04
- Nahlásit
JERDA
Posílám ti tedy na mail svojí adresu. Díky za důvěru .
|