Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prosím moderátory tohoto webu
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:17
- Nahlásit

Buďte tak laskaví a prosím smažte celé fórum AURA. Pokud by to mělo cokoliv pokazit, tak je lépe tomu předejít. Ať je to jak chce. Je to možné?
Děkuji.

Anonymní
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:36
- Nahlásit

Proč to chceš smazat to by mně zajímalo

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:38
- Nahlásit

Anonymní
aby zachovala utajeni ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:40
- Nahlásit

Jirikovo
Blbečku.
Protože neznám souvislosti a nejsem schopná posoudit, jestli může mít takový web - fórum nějaký vliv na cokoliv. Pokud ano (a je mi jedno jak je to reálné), tak nevidím důvod, proč jej držet on-line.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:42
- Nahlásit

Garfield
vzdyt jsem jenom odpovedel za tebe. samozrejme ze to chces kvuli tomu, abys zachovala utajeni ... vzdyt to sama priznavas

jinak ver tomu, ze se nekolik lidi i zivi tim, ze projizdi jednotliva fora a informuje pripadne klienty ...

Anonymní
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:43
- Nahlásit

Řekl bych že to dos lidí zajímá tak nevidím důvod to mazat

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:44
- Nahlásit

Jirikovo
Ano a dokonce existují i "programy" jsem počítačový guru, takže o tom nic nevím, v nichž si nastavíš, aby tě do mailu informoval každý den o stránkách, na nichž se vyskytlo určité slovo či adresa či číslo prostě údaj a samozřejmě jsou i tací, kteří si takto chrání záda a okamžitě útočí. Osobně jich pár znám.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:49
- Nahlásit

Garfield
ano, ja jednoho prave taky znam a kdyz pisu na forum, ktery si on ze svych prospecharskych duvodu monitoruje, tak nikdy nezapomenu daneho pana pozdravit ...
taky predpokladam, ze to byl ten hlavni duvod jeho udani me osoby, protoze to proste psychicky neustal, kdyz kazde rano nasel v tom foru pozdrav od "pritele"

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:52
- Nahlásit

Jirikovo
Tomu nerozumím. Mě by potěšilo, že si na mě každé ráno někdo vzpomněl a svou náklonost dal najevo i veřejnosti.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:55
- Nahlásit

Garfield
ona verejnost neni tomuto panovi zrovna naklonena a tim, ze se pozdrav jemu objevoval kazde rano na danem foru dochazelo k situaci, kdy si nekteri radikalni odpurci davali pozor na usta a tim padem tento pan nemohl podavat tolik tak oblibenych udani na policii ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:57
- Nahlásit

...a tím pádem nemohl na uniformované příslušníky působit jako žena, kterou si vždycky přál být...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:59
- Nahlásit

Garfield
kdepak: a tim padem nemohl ciniti dobro rozdavanim svych "tezce vydelanych" penez chudym policistum tak, aby si tito mohli zachovat plne svou objektivitu ... a nasledne protoze nemel pro takoveto penizky jiz zadne uplatneni mu bylo znemozneno dale tyto penizky rozmnozovat ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:00
- Nahlásit

Jak to tady funguje?
Moderátoři?
Jste tu pořád s námi?
Nebo jednou za měsíc zkontrolujete, jestli web ještě existuje a když tak smažete sporsté výrazy a vulgární obrázky?
Né fakt, co dělá takový moderátor webových diskusí a chatů?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:04
- Nahlásit

Garfield
v naproste vetsine pripadu ma nastaveny automaticky filtr, ktry maze prispevky obsahujici jista slova ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:09
- Nahlásit

Jirikovo
Jé, můžu to zkusit? Ale mě by to ty prsty snad ani nenapsaly.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:14
- Nahlásit

Garfield
zarucene to funguje treba na iHeute ...
a mam pocit, ze tve prsty uz psaly i horsi veci ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:15 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Jirikovo
Né, žádný vulgarismy kromě zadnice, sekretu jsem snad ani nepoužila...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:18
- Nahlásit

Garfield
tak jaky je to pocit? uz se citis jako velka holka??

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:21
- Nahlásit

Ne, ale nejsme tak dokonalí jak Němci či Rakušáci, e-Heute je na tom líp.

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:30
- Nahlásit

Jsem tu, ale ne pořád, jsem ráda, pokud mě někdo upozorní na něco vulgárního a další smazatelniny. Nestíhám číst všechno.
AURU si teda budu muset pročíst. Možná by ale stačilo ji bloknout...?

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:31
- Nahlásit

Terri
Jde tam o ty poslední dvě stránky, kde se už přestala probírat Aura a probírá se jeden nejmenovaný (či jmenovaný) brněnský útulek...

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:32
- Nahlásit

Terri
Né Terri, prosím smaž ji celou. Já fakt nechci, aby měla na cokoliv jakýkoliv dopad. Tam jde zejména o poslední tuším 2 stránky.
Děkuji moc.

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:34
- Nahlásit

Mrknu na to.

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:37
- Nahlásit

Vymazala jsem AURU zejména kvůli poslením pár stránkám. Doufám, že se zbytek přispívajících s tímto faktem smíří
Kdyžtak AUŘE věnujte nové téma, ale s věcnějšími info.

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:38
- Nahlásit

...že děkujeme...
...děkují zejména u webové konkurence...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:51
- Nahlásit

Terri
muzes prosim smazat i tuto diskuzi??? byl bych nerad, aby si mohl kazdy paprda s pristupem na net precist, ze jsem blbecek, jak jsem byl osloven Garfieldem v uvodu teto polodne diskuze majici velmi blizky vztah k problemum s chovanim pejsku, coz je nas tak trochu zlozvyk ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:53
- Nahlásit

Jirikovo
To snad není možný, já čekala co z Tebe vypadne... Ale tohle mě dostalo.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:55
- Nahlásit

Garfield
to vis, co slovo, to perla ...

Sali
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 15:57
- Nahlásit

Jirikovo
jsem z tebe v Jiříkově vidění.Že jsi označen za blbečka mě nechává ale v klidu,to je celkem běžný stav,právě se v něm nacházím též.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 16:00
- Nahlásit

Sali
ja se samozrejme nebranim tomu, ze se jedna o holou skutecnost, nicmene jsme chtel tento fakt pred sirokou verejnosti jeste nejaky ten den utajit a nasledne prodat muj zivotni pribeh a exluzivni prava na nej nejakemu svetove proslulemu filmovemu studiu ...
ted uz je to ale jedno, protoze kazdy muze zjistit, jak cely ten pribeh dopadne.

nicmene i bez vidiny vydelku z teto akce i nadale zustanu blbeckem ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 16:00
- Nahlásit

Jirikovo
blbečkem jsi nazýván i mnou v jiných tématech: co takhle smáznout CELOU DISKUZI...

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 16:01
- Nahlásit

Sali
Ale chápeš, člověk, kterej tady dělá největší brajgl, všechny diskuse zlehčuje, naváží se do lidí a dělá si ze všeho naprosto nevhodnou srandu, tak ještě frfňá, že mu někdo řekne "Blbečku", přičemž to je krásná zdrobnělina a familiérní miloučké oslovení.

Lidi už kvůli němu na tenhle web ani nechodí, protože je to o nervy... a on si bude stěžovat u moderátorů.

Místo aby byl šťastnej, že s ním jsme ochotni vůbec diskutovat, my, co tomu všemu rozumíme a jdeme kynologií na život a na smrt.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 16:06
- Nahlásit

Garfield
no u tebe je to spis na smrt, jelikoz jedinci ridici se tvymi radami strkaji psum trychtyr do ucha a podobne. ale to nebudu rozebirat.

ano priznavam se: zlehcuji kazdou diskuzi, rypu do lidi, delam si nevhodnou srandu, urazim velectenou slecnu Garfieldovou a pacham i dalsi prohresky proti lidskosti a proto beru svou zadost o smazani tohoto fora zpet.

zaroven podavam zadost novou a to o zamezeni meho pristupu na tyto stranky (tuto skutecnost oceni zejmena muj zamestnavatel). nechci byt tim, kdo znici toto uzasne forum, odradi tyto bajecne lidi a zkazi tim poklidny a mily zivot tisicum pejsku. jelikoz vsak jiz bez tohoto fora nedokazu zit, zadam, abych byl za sve prestupky exemplarne potrestan a to nejmene trestem smrti

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 16:07
- Nahlásit

Jandula
jen si kopni do mrtvoly ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání