| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 21:27
- Nahlásit
Aukce Vašeho psa?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 21:32
- Nahlásit
Vážení přátelé, všechny Vás prosím o pomoc!
Náhodou jsem našla prezentaci mého psa Arta na cizích stránkách, vypadá to, že se prodává.
Více zde: http://aukce-u-smile.nanic.cz/alaan-11392.php
Art zde vystupuje pod cizím jménem. Jsem tímto DOST znepokojená. Pokud poznáte i ostatní pejsky, prosím neprodleně informujte jejich chovatele!!! Děkuji.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 02:03
- Nahlásit
Anonymní
četlas ten úvodníček, co je na těch stránkách? Nijak to nobhajuju, je fakt, že minimálně se měli zeptat, ejstli tam ty fotky dat můžou, ale dělat z toho takovou aféru?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 07:10
- Nahlásit
Na podobných stránkách udělala nějaká 12náctiletá holčina z mojí hafuši bezdomovkyni, docela mě to nadzvihlo, donutila jsem ji stáhnout fotky mojí hafany i pejsků mých přátel, bylo to nechutný a osobně mi to dost vadilo.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 07:18
- Nahlásit
já jsem to nějak nepochopila ten úvodníčkek.....připadá mi, že ty stránky taky dělal nějaký puberťák, který zrovna neměl co dělat, tak udělal takovouhle pitominu...... Někoho, kdo neví o co jde(já též nevím), to může pak pěkně naštvat, když se objeví fotka jeho psa "v aukci"......
Jinak ale "Anonymní - Evo" ty máš na psa určo kupní smlouvu, jsi všude zapsaná jako majitel, takže bez Tvého souhlasu ho nikdo nemůže prodat - taková smlouva by byla neplatná, takže to zas klídek....
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:11
- Nahlásit
ě to taky připadne padlý na hlavu a asi by mě štvalo mít svýho psa v aukci..
ale na druhou stranu proč by si někdo psa kupoval v aukci,že?
jsou to prostě debilní stránky nějakýho začátečníka..
Evo,vykašli se na to..
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 15:08
- Nahlásit
aspoň nějakou obranou je dávat do rohu fotek co máte na webu nějakou značku, slovo nebo adresu na váš web, aby když se ukáže někde ta fotka bylo jasný odkud je.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 19:09
- Nahlásit
mě ta stránka teda spustit nejde. Ale je to ošklivé publikovat na severu o psech který ani nejsou jejich..
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 20:01
- Nahlásit
Pupy
http://aukce-u-smile.nanic.cz
|