| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:31
- Nahlásit
Čauky, docela by mě zajímalo, jak to tenkrát dopadlo s těma holkama, jak vybíraly prašulky na údajnou sbírku na vodící pesany...zastihla jsi je tam? A dalas jim co proto? Protože tohle prostě nemá obdoby. Jeden čas chodívala každý, ale fakticky každý ráno žebrat jedna ženská o prachy u Semilassa...měla lísteček a na něm napsáno, jsem hluchá, němá, ztratila jsem peníze, potřebuji na autobus. Lidi už ji pak znali, ale teď jsem četla v novinách, že se přemístila do Jihlavy, poznala jsem ji podle fotky. To jsem ale trošku odbočila..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:49
- Nahlásit
Syska
Tahle chodila i po Moravaku, taky jsem ji potkala - poprvy jsem ji dala dvacku, podruhy jsem ji chtela vzit s sebou, ze ji ten listek koupim, no, nejak se cukala, devenka...
Po paty si snad zapamatovala uz i ona me - no a pak jsem ji potkala v Praze na Florenci, panecku, ta mazala, kdyz me zmercila!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:55
- Nahlásit
wami
Jo a když byla kosa, tak měla většinou na hlavě kapuci, že?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:59
- Nahlásit
Syska
Ju... A vypadala, jak kdyby utekla z baraku svedku Jehovovych (nevim proc, ale vzdycky mi tak prisla)...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 10:00
- Nahlásit
... taky znám, tu s tou kapucí!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 11:51
- Nahlásit
Hihi, ta chodila u hlavního nádraží a po masaričce
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 11:59
- Nahlásit
Koukam, ze se odstehovala ve chvili, kdy ji poznalo uz cele Brno...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:07
- Nahlásit
wami
No přítul mi řikal, že číšník z Avionu na ňu jendou vylítnul a hrozně ju seřval a vyhodil od tam
Ale zas je to dobrá "brigádka" napíšeš si papirek a muřžeš vydělávat
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:28
- Nahlásit
No děvčata se u Globusu už dva dny neukázaly (a já kráva si to rozmýšlela už od pátku), ale připomněli jste mě jednu žebračku, která sedávala na České (tuším). Byla to starší ženská bez nohy. Vždycky seděla na zemi opřená o barák a na té jediné noze co měla, jí na stehně ležel pes takovej nějakej voříšek a ona sama seděla pomali na chodníku, ale pes byl zabelenej do deky. A co jsem ho párkrát viděla odkrytýho, tak určitě nebyl ani vyhublej ani nějak zrasovanej či zanedbanej. Tak mě to vždycky strašně dojalo, že baba sama "nemá co jíst", ale toho psa si prostě nechává a možná je to to jediný, co v životě má a co ji jakž takž drží. A ona vždycky jen tak seděla a koukala na toho psa a pořád ho hladila a lidem se vůbec nedívala do očí. Tak jsem jí tam párkrát dala konzervu pro psa a nějaký rohlíky a salám pro ni. Sice jsem si připadala strašně divně, ale peníze by možná propila nebo prokouřila.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:37
- Nahlásit
Garfield
a kdo si myslis ze z tech dvou snedl tu konzervu pro psa??
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:39
- Nahlásit
Garfield
Tu paní si taky pamatuju, sedávala občas i v podchodě. Taky mi jí bylo líto a toho psíka taky... Taky mě vždycky úplně rozhodí, když vidím v podchodě ty individua, ty pankáče a fetoše s těma pejskama, jak se tam válí po zemi, kolem krabicový víno a okenu. Kolikrát jsou to ještě malý štěňátka..
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:42
- Nahlásit
Syska
S jedním tím "pankáčem" jsme se takhle dali do řeči s přítulem, když sme šli z koncertu, v ruce měl bagetu a na vodítku bullíka a hnědou fenku křížence (v podchodě jsou ti psi vidět fakt často). Je fakt, že ti psi jsou úplně v pohodě a nikdy se ti jejich psi mezi sebou neporvou a nikdy po nikom nevyjedou, nechaj se podrbat a tak...
Ale co sem chtěla říct, jak měl tu bagetu, tak kousek snědl a zbytek dostali ti hafani... (jasně, vím,že to není ideální, ale i tak...)
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:43
- Nahlásit
Garfield
oni bezdomovci mají v hodně případech velice kladný vztah ke psům (tedy jsou i tací, kteří je žerou), ale hodně z nich si k sobě vezme nalezené a opuštěné psy a moc hezky se o ně starají. Jedny takové bezdomovce znám. Mají 4 psy a kočku. Bydlí v bývalem vojenském bunkru kousek od nás. Psi jsou vychovaní, veselí a ti lidé také vypadají jako normální obyčejní lidé - slušně a čistě oblečení... (což nechápu jak to dělají, když bydlí v tom bunkru se psama....) Do jisté míry musím zrovna tyhle lidi obdivovat, jak se dokáží nejen o sebe postarat i když jsou v tak svízelné situaci.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:47
- Nahlásit
Evik
Taky znam jednu takovou sice strasne milou a ochotnou pani, bydli v plechove lavicce pro divaky v mistnim baseball klubu, ma dva pejsky, ta chodi dokonce i nalicena, o pejsky se odbre stara...
Jenze: Ma 12letou pudlicku a 3 leteho voriska - posledni dva roky ma zhruba co pul roku stenata. Bohudik se napredposled narodilo jen jedno a to si vzali jedni divaci z Prahy, co prijeli kouknout na zapas (ve 4 tydnech) a naposled ta nakryta pudlicka potratila.
Pani se sice stara, ale jaxi ji nedochazi, ze by mela pejsky pri harani pohlidat, a ta pudlicka chudina na to uz fakt nema, kdybych byla prachata, zaplatim pejskovi kastraci (uz jsem pani presvedcovala), ale uz tak mam dluhy...
|
klára
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:50
- Nahlásit
vrátím se k těm pobudům v podchodech a na nádražích - denně dojíždím, takže je na nádru vídám často a vždycky mají odrostlá štěňata nebo psí puberťáky, zajímalo by mě, kam se jim ztrácí dospělí psi? Nebo vlastně to ani vědět nechci
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:54
- Nahlásit
wami
no máš pravdu...v tomhle jsou ti lidé, které znám já, také nezodpovědní.....Ty čtyři psy mají z toho, že jejich čuba měla štěnata se psem od "sousedního bezdomovce".....byla 3 a protože je nikomu neudali a do útulku nechtěli dát, tak si je nechali.... ale jsou v pohodě. Ovšem o té kastraci jsem jim také říkala, že by to měli zvážit anebo čubu aspoň pořádně hlídat ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:58
- Nahlásit
Není to případ té beznohé paní, ale mnozí z těch ostatních mají ta štěnda či psí puboše spíš jen na vykrmení... a pak ham mňam, kudlu někde ukradnou a oheň se dá rozdělat kdekoliv.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:01
- Nahlásit
Eimy
Neříkám, že jim nedávají najíst nebo něco podobnýho. Ani jsem neviděla, že by se k pejskům nějak špatně chovali. Ono těm pejsům to v podstatě nevadí, na nic jinýho zvyklí nejsou, že jo. Jsou rádi, že jsou s lidma. Jen mě to vždycky trošku rozlítostní, když je tam vidím poléhavat a ty ožralé páničky pořvávající opodál..ale ne vždy je tomu tak. Na druhou stranu někteří vypulírovaní páničci a různý dámičky se ke svým psům chovají mnohem mnohem hůř, viz případ Aury...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:01
- Nahlásit
Garfield
no nevim jestli mate v Brne nejake rozmazlene bezdomovce nebo co, ale ti tady u nas nepotrebuji ani ohen ... kdyz to maso musi zvykat, tak jim dyl vydrzi ...
P.S. koho jsi zmlatila vcera??
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:09
- Nahlásit
Jirikovo
Nóó fčera isem berušku přivítala úplně úplně vřele, nechala isem se celá od hlavy aš k patě poskákat, ožužlat, oslintat, nechala sem si roztrhnout fšechny řetísky i silonky a požád sem šišlinkala na malou Gafičku a šli jsme ven a tam jsme strašně zlobili a mohli jsme dělat úplně cokoliv, plotože panička se pesovi omlouvala a večer s ní mohla pesa spát i v posteli.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:12
- Nahlásit
Jirikovo
ty si děláš pr..., ale u nás v ulici už několika lidem před dvěma lety, když se tam stavěl barák, ukradli ukrajinci psy a sežrali. Jedni sousedi toho svého (a to byl už skoro dospělý ostrý černý ruský teriér) zachránili na poslední chvíli.....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:13
- Nahlásit
Garfield
Jéééé, to jsi jí to krásně vynahradila.. Já si naši malou teď taky beru častěji do postýlky, je to fajn..
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:14
- Nahlásit
klára
Myslim, že zrovna ti, co optkávámjá mají pořád ty stejný hafany (občas nějakej přibyde), ael nějak extra je nemění...
To u té zmiňované jednonohé paní jsem jeden čas viděla pokaždý jinýho psa(už je to tak 2 - 3 roky zpátky)... Ale etď má zase pořád jen toho jednoho, se kterým ji vídám...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:14
- Nahlásit
Garfield
tak to je dobry navod pro tveho pritele. jeden den se necha zmlatit a druhy den bude spat s tebou v jedny posteli ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:18
- Nahlásit
A dneska jsem byla úplně drsná a v běhu pracovní cesty jsem se stavila doma, vyzvedla Gaficu, hodila do kufru a mazali jsme dál. Teď tu leží pod complem, právě dožral syrové kuřatovy krky a chrumká bucinká.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:19
- Nahlásit
To je strašný, jak tu popisujete, jak ukrajinci, cigáni a bezdomovci žerou psy...sousedovic kolie taky skončila v guláši, jednou se mu zaběhla v lese a tam ji střelil myslivec (mimochodem, protože jsem bydlela na vesnici, moc dobře se tam všichni znali, tudíž i hajnej věděl, komu kolie patří...) a nikdo už ji nikdy neviděl. Ale to, že ikdyž je to hajnej, chová se ke psům jako dobytek a navíc mu sem tam zpestří jídelníček...tak to je o něm všeobecně známo!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:20
- Nahlásit
Garfield
Ty máš pesana v práci?? To je supééééééééééérrrr!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:22
- Nahlásit
Garfield
no tak az te zase prepadnou stejne problemy jako vcera, tak muzes nechat Gafa hlidat klienta a v klidu si odskocit. Kdyz bude Gaf dobre hlidat, tak ti klient neutece ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:26
- Nahlásit
Jirikovo
No on klient je dvoumetrovej stokilovej chlap, to by se strašně blbě pak uklízelo a ona ta krev se z klávesnice taky špatně dostává.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:33
- Nahlásit
Garfield
to snad nemas tak vychovaneho psa, ze ho poskadli zoubkama nekde v koute, kde bude stacit vymalovat a vymenit koberec??
to vas na cvicaku snad neucili?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:36
- Nahlásit
Jirikovo
Otázkou je, jestli by chlap nepoškodil toho psa
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:43
- Nahlásit
Eimy
Garfielda?? toho krizence slepice, lisky a vlka? nesmysl ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:44
- Nahlásit
pardon, chtel jsem napsat:
Garfielda?? toho ukazkove velkeho NO presne dle standardu? nesmysl ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:45
- Nahlásit
Jirikovo
O 1-2 cm delší než dovoluje standard!!! Takže vlastně mega pes zabiják. A už i přibírá tak fakt bacha na něj!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:47
- Nahlásit
Garfield
promin, neuvedomil jsem si, ze se z nej stava pomalu ale jiste krvelacny zabijcky hovado ... prosim nerikej mu to, ze jsem o nem tady tak spatne psal, on by si to se mnou mohl potom vyridit ...
|