| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Lis 2005 18:18
- Nahlásit
Moc Vás všechny prosím o radu.Mám štěndo(5měs. amstaf) a jakmile ho pustím ven tak se s chutí zakousne do snad všech hovínek na dvorku.Jak jí to mám odnaučit,postrádá něco?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 07:30
- Nahlásit
myslím, že nepostrádá nic.Naše doga to dělala do cca 8 měsíců.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 07:35
- Nahlásit
píšeš - "zakousne do všech hovínek na dvorku"........jenom dotaz...Máte slepice či jiné hospodářské ptactvo a zvířectvo? Jetli jde totiž pejsa po slepičinkách atp.....tak je to úplně normální.....Znám spoustu pejsků, kteří exkrementy nežerou a nezajímají je, ale slepičinku zblajznou s chutí všichni (včetně toho mého, kterého jinak hovínka také nezajímají)
a pokud se týče odnaučování, tak mně se osvědčilo na radu zkušenějších nosit v kapse něco malého (třeba golfový míček či řetízkový obojek) a jakmile vidím, že se pes něco chystá zbufnout, hodím to po něm s důrazným povelem FUJ.....je to taková "prodloužená ruka".....akorát to chce mít oči všude
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 08:21
- Nahlásit
Mě zase malá žere vlastní hovínka, pokud je udělá doma. Nevěděli jsme co s tím a nakonec jsme změnili krmivo. Ale nevím, zda to ještě dělá, protože doma dlouho nic nevyvedla.
Pokud se mi do něčeho pustí venku, tak jí jen řeknu fuj. No nahlas řeknu. Nechci po ní nic házet, protože nechci, aby se lekala
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 08:30
- Nahlásit
Joker: moje štěně dělá to samé a ještě se snaží ukradnout kočičí.Venku je v pohodě.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:06
- Nahlásit
Zany
Není nad to, když mi pak přijde dát oblíznutí a krkne si
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 10:59
- Nahlásit
To moje štěnátko hrozně kouše,takže se toho oblíznutí ani nedočkám.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:03
- Nahlásit
Joker
no jasně, že na každého psa se to házení "něčím" nedá použít, ale já když vím, že pesani nejsou v tomhle ohledu lekaví, tak jsem se toho nebála a pomohlo to....Ale je taky fakt, že náš mladej se o některé fujky začal zajímat až jako větší a ne jako úplné štěndo...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:22
- Nahlásit
Slepice nemáme,kocoura ano a po tom ty hovínka taky žere.Nejhorší je to venku,jelikož máme víc psů tak to nestíháme uklízet.A nemůže se jí po tom něco stát?Všichni jsou odčervení a oočkovaní.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 13:32
- Nahlásit
Anonymní
no tak to je blbý.....Náš mlaďoch si kočičí trus oblíbil taky, ale stačí mi už jenom povel FUJ.
Pokud máte všechny psy zdravé, očkované, odčervené, tak by se štěndu po sežrání bobíků nemělo stát nic, jen je to pěkně nechutné člověk aby se "bál" nechat si od takového pejsánka oblíznout tvář
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 19:43
- Nahlásit
Moje půlroční fenka začala žrát hovínka asi ve dvou měsících. Preferuje "lidovce" ale nepohrdne slepičákem či bobky po srnkách a zajících. Zkoušela jsem jí dávat smradlavé sýry. Ty sice miluje, ale hovínka žere dál. zabránit tomu nedokážu. Jindy poslušný pes se nad hovínkem změní v manijaka, který ohluchne, oslepne, neposlechne a totálně zblbne, dokud onu dobrotu celou nesežere. Pak přiběhne sama a je to zase ten nejhodnější pes. Tak aspoň hlídám její bobky a pravidelně odčervuji a po " akci" se nenechám olizovat. Ptala jsem se taky na radu, a bylo mi řečeno, že to pse buď dělá, nebo ne. Odnaučit je to dost těžké a jde to s velkým úsilím. Ne však u každého psa. Držím palce ať jsi úspěšnější než já. Zatím se mi moc nedaří.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 21:18
- Nahlásit
Děkuji mockrát všem za rady.Bála jsem se,aby se jí něco nemohlo stát.S olizováním moc problém nemám,jsem alergička tak se olizovat nemůžu nechat,ale včera se mi pozvracela v kuchyni na koberec a to bylo neštěstí,ten smrad si nedovedete představit,no málem tam ty hromádky byli dvě.Děs
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Lis 2005 20:31
- Nahlásit
Já mám doma taky "hovnožrouta", požírá jak cizí, tak svoje.Už jsem se na to ptala i odborníka a bylo mi řečeno, že je to normální a navíc ty bobky prý obsahují mnoho výživných látek.
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 12:11
- Nahlásit
moje čubina taky žere hovínka...lidský a občas psí...kočičí jsem už odnaučila....ale s těmi lidskými nevím, co mám dělat...je to beznadějné, nic na ní neplatí...prosím pomoooooooooooooc
|
ami
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 12:21
- Nahlásit
No a já mám štěně a malé dítě ,které chodí samostatně na nočník a když si toho nevšimnu,že kaká,zblajzne to štěně
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 12:27
- Nahlásit
ami
|