Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pobyt doma a venkou - ještě jednou
Autor Zpráva
Jitule
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2005 14:38
- Nahlásit

Mám 8měsíčního retrievra a i když byl původní záměr mít psa celý den na zahradě, dnes je to tak, že když jsme doma je s námi a jinak je venku a v noci taky. Nevím jestli ty teplotní rozdíly zvládne, ale zatím to vypadá, že mu to nevadí. Mám ale jiný problém. Má zateplenou pěknou boudu, když byl malý a pršelo tak si do ní zalezl, bohužel teď do boudy vůbec nechodí a spí venku pod krytou pergolou na dece, kterou má už od mala. Když mu jí dáme do boudy nebo jakoukoli jinou deku, hned jde a vytáhne jí ven. Veterinář říkal, že až mu bude zima tak si tam zaleze, ale už tomu pomalu přestávám věřit, když už je venku taková zima a on pořád nic. Díky za rady a vaše zkušenosti

Meggi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2005 14:59
- Nahlásit

Jitule
No naše čubiny mají taky krásnou boudu a oblíbenou deku, která se válí všude možně jen né v boudě nebo na místě kam jsem jí přemístila, třeba pod balkón, aby jí neměli věčně mokrou. Deka je ovšem z hodně odolného materiálu, neboť je to opravdu jediná věc, která u nás přežila v celku i když se o ní přetahují. Minule jsem dala malé RTW velkého plyšového medvěda, neboť se v noci klepala a velká lítala někde po zahradě, tak se neměla o koho hřát. No to co zbylo z medvěda - chudinka malej na pidikousíčky po celé zahradě mu udělali kremaci . Ale k tvému problému. Taky jsem si myslela, že jsou to telátka a místo toho aby si zalezly do teplé boudy, tak klepou kosu přededveřma, jenže tenkrát, když začalo opravdu hustě pršet, tak obě dvě mazaly šílenou rychlostí se schovat do kotce do boudičky. Pod balkón totiš taky pršelo. Takže pokuď mu opravdu bude zima, tak si tam vleze neboj.

joli
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2005 15:22
- Nahlásit

Naše fenka kdysi taky boudu ignorovala, tvářila se,že jí nepatří....Házela jsem jí tam dobrůtky, abych měla jistotu, že tam vůbec někdy vlezla....dobrůtky mizely, což bylo dobré znamení...
Ale jinak taky dávala přednost tomu, že se klepala zimou v pelíšku za dveřma !!!!!!
Ale když ji bylo fakt zima, tak tam nakonec chodila. Hlavně když bylo větrno a pršelo.....

Anonymní
# Zasláno: 23 Lis 2005 17:51
- Nahlásit

U nás to bylo podobné, taky se radší tetelil u dveří na svém koberečku. Minulý týden jsem mu ten koberec prostě vzala a od té doby se sám přesunul do boudy...

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2005 19:11
- Nahlásit

Já mám také retrívra,který býval venku i přes noc.Původně měl boudu stranou, jako součást kůlny a vůbec do ní nechodil, když jsme ji přesunuly před dům do středu dění,začal ji používat.I v mraze ale spává někdy venku na trávě místo v boudě. Souhlasila bych s vetem, že až bude chtít, tak si tam vleze.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání