Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ARGENTINSKÁ DOGA V NOUZI
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 21 Lis 2005 11:57 - Změnil/a: Moderátor
- Nahlásit

PROSIM POMOZTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahojte priatelia,

chcem Vas poprosit o hladanie noveho majitela pre 15 mesacneho psika argentinskej dogy s PP, ktory sa ocitol v nudzi. Preposielam email od kamaratky, pochadza z jej chovu, ale bohuzial psik sa nedostal nakoniec do dobrych ruk ako mali to stastie ostatne steniatka. Vid. nizsie uvedene info + fotky (nie su pre slabsie zaludky).

(Apropo ide o braceka mojej Korusky)

Vopred vdaka za akukolvek pomoc!!!

Katarina Wolfova

Akekolvek info: ewushka@r15.roburnet.sk

katarina.wolfova@tcs-slovakia.com

Preposielam strasne fotky Arkadyho - tak sa dnes vola Arnold de los Amigos del Campo.

Majitel mal kratko po zakupeni psa nehodu na motorke, nemohol chodit a starat sa o psika. V 12-tich mesiacoch dal psika na 6-tyzdnovy vycvik odkial sa vratil v takomto stave ako ho vidis na prilozenych fotkach.

Tri mesiace po navrate z takzvaneho vycviku psik vyzera stale rovnako a majitel ho premiestnil z koterca pri dome na koniec firemneho arealu do oploteneho miesta kde buda plni skor funkciu pristresku ako miesta kde sa moze psik schovat pred necasom.

Psik je len kost a koza a v takomto stave a prostredi zimu neprezije.

Bola som tam na navsteve so skusenym vycvikarom /byvalym psovodom Slov. zeleznicnej policie/ aby posudil psychický stav psika.

Psik je priatelsky k ludom, ale ak sa mu da obojok je bojazlivy - zrejme si co to uzil pri panovi "vycvikarovi".

Arka dy potrebuje noveho majitela s velkou trpezlivostou a najmä velkym srdieckom.

Potrebuje denny kontakt s novym majitelom, a trpezlivost pri vycviku.

Je to sice druhorade, ale ked sa da psik doporiadku ma predpoklady byt vystavnym /plnochrupy, spravny zhryz, spravne uhlenie, krasna hlava, čo však bude majitela stat nemale usilie. Arkady ma vyborny rodokmen, jeho otec je import Argentina.

Prosim pomoz mi najst noveho majitela.

Ver ze keby som ho mala kam umestnit uz dnes by som ho nalozila do auta a odviezla ho tam kde ho budu mat radi, bude v teple a nebude zrat pomyje ako nejake prasa.

Myslim si ze si toho uz uzil dost a jeho cesta by mala viest priamo k novemu majitelovi a nie do dalsej prestupnej stanice.

Fotky som umiestnila do fotogalérie

moll
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:35
- Nahlásit

Včera jsem si přečetla tento příspěvek a od té doby přemýšlím a bojuju srdcem (chci mu dát šanci) a rozumem (už mám 5 ks psů). mám pár dotazů:
1) když mnechalajitel psa dojít do stavu, v jakém je (fotky nemůžu nikde najít) - proč ho zavčas nedal někomu jinému nebo do útulku
2) bude tedy souhlasit s odebráním psa?
3) bylo by taky dobré vědět, u koho byl pes na výcviku a na co byl výcvik zaměřen - obvladatelnost, ostraha, agresivita a pod.
4) podle posouzení je hodný na lidi - a co na psy
5) je možné ho ještě (po určité karanténě a rekonvalescenci)začlenit do srovnané psí smečky (velcí psi)
6) kde (město, dědina) je v současné době
7) je schopen převozu do brna?
dík za případné odpovědi. moll

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání