| Autor |
Zpráva |
haha
|
# Zasláno: 20 Lis 2005 09:31
- Nahlásit
ahoj ,jak reagujou vaši pesové na sníh ,já ráno otevřela dveře vylezli jsme ven ,náš Míša /ten pajdavej voříšek/ štítivě došel k prvnímu keři vyčůral se a vrátil se domů,ale velký vylítli a propuknul záchvat šílenství ,vyvalený oči, roztáhnutý blány ,prdel u země a všichni tři lítali v kruzích ,občas se srazili a mezitim na mě vyskakovali a kousali kdyby to viděl někdo cizí ,asi by zavolali policii aby ta zdivočelá psiska postříleli.Je to normální?? co s tím mám dělat?? nemám je dát radši utratit????
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2005 09:32
- Nahlásit
Jednoznacne utratit Nam sa tu v Bratislave o snehu len sniva. V meste sice rano trochu posnezilo, ale v petrzalke to len lietalo vo vzduchu. Hugo sneh miluje, uz sa obaja tesime, ked ho napadne aspon trocha.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2005 12:07
- Nahlásit
TAk Praha snížek má, už včera tu byl. Špageta sníh miluje, musí ho mít permanentně na nose, momentálně hárá a má dajné dny, tak je jen na vodítku, ale i tak si to užívala a já mám vytahaný ruce
|
filipes
|
# Zasláno: 20 Lis 2005 12:50
- Nahlásit
Ostrava taky hlásí nasněženo a naše čubina vlastně viděla sníh poprvé a hned propadla sněhovému šílenství. Válela se, lítala jak blázen sem a tam, norovala v závěji až chvílema zmizela úplně celá a žrala ho plným pyskem. Během hodiny byla utahaná jak pes tak teď vyspává a za chvíli si to půjdem zopáknout.
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2005 13:26
- Nahlásit
Český Budějovice taky maj nasněžíno.Když jsem byla s pejsou venku,tak se toho nemohla nabažit Taky v tom lítala jak šílenec a každou chvilku přiběhla a skočila na mě
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2005 13:55
- Nahlásit
Malá se svého prvního sněhu lekla tak, že spadla ze schodů. Ale pak jí chytl amok a byla celá unešená
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2005 15:36
- Nahlásit
V Uh. Hradišti byl taky dopoledne sníh, bohužel už stačil i roztát Mému štěněti se sníh líbí, hopsá v něm a zkouší, jak chutná Akorát mu trochu vadí, když začne trochu víc sněžit, to se pak pořád otřepává
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2005 15:46
- Nahlásit
koukám, že je to všude stejné jako u nás ))))
|
Náhoda
|
# Zasláno: 20 Lis 2005 15:55
- Nahlásit
U nás je také nasněženo a ta moje hafina "bacená" chce pořád ven. Tím svým vousatým čumákem pořád reje do sněhu a úplně miluje, když jí házím koule ze sněhu.
Lidičky ona má snad z toho sněhu větší radost, než děti, co bobují před náma na kopci
|
Azoráček
|
# Zasláno: 20 Lis 2005 16:37
- Nahlásit
U nás ( chrudimsko) ráno nic moc, včera sněžilo, ale roztálo to, tak byly jen zbytky a dnes celý den jumelilo, ale tálo to, až ted, když se ochladilo to trochu drží Ale Azorek je ze sněhu mmio, moc se mu líbí v něm lítat Akorát je pak celej mokrej a urousanej, tak ho musím usušit, aby nebyl morkej a nenastydl venku
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2005 17:01
- Nahlásit
Benešovsko, u nás chumelilo teď dva dny a našeho boxera je to první zima, takže taky dovádí jak šílenec. Jak tu popisujete, ryje čumákem v zemi, skáče do výšky, lítá jako blázen, včera i chytal vločky, dala jsem nějaký fotky do galerie (boxer Viky) jak to vypadalo. Taky ve sněhu hledá hračky který sme tam zapomněli, ty pak vyhazuje do vzduchu. Moc pěkná podívaná.
|
Bent
|
# Zasláno: 20 Lis 2005 17:16
- Nahlásit
Můj huňáč je naprosto znechucen. Na chlupech se mu dělají velké koule takže po chvíli vypadá jako trestanec, akorát že kouli má na každé tlapě a na břichu další čtyři. A tak co může se sněhu vyhýbá a popohání mě, abysme už byli doma a on se mohl uprdelit na svoje křeslo a snít o nádherných zelených pláních bez jediné sněhové vločky.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 08:31
- Nahlásit
tak uz aj my sme sa dockali poprasku. Vlastne este vcera vecer? Reakcia hafana? Najprv sneh z chodnika dokladne poocuchaval a potom sa rozbehol na trochu popraseny travnik rychlostou blesku, nasledovali tri kotrmelce, chnapol po trave, nadseny vyskok a utekal mi povedat, ze ma medzi prstami nieco, co ho tlaci
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 09:49
- Nahlásit
naše lady si odmítná sednout a udržuje zadek minimálně 10 cm nad zemí...přece si do toho studeného špinavého hnusu sedat, když je taková krásná a bílá
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 10:05
- Nahlásit
Tak naši pesani, s výjimkou skoro15letého starouška, sníh milují, lítají v něm, hrabou, válejí se v něm a taky ho baští (což se jim tedy snažím zakazovat).... Ale jak už tu někdo zmiňuje o tom "odmítání sedání a lehání..." tak na povel se tohle našim hafíkům taky nechce.....na jednu stranu se ve sněhu klidně vyválí, ale sednout si do něj na povel....to mají najednou spoustu "výmluv"
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 12:47
- Nahlásit
Frýdlant nad Ostravicí hlásí sněhu po kolena.Je to hnus, ale já jsem zjistila, že nemám německou dogu (10 měsíců),ale nějakého severského psa.Nemůžu ji dostat domů.Vyvádí jak šílená a soused se mě tal co se jí stalo.Dokonce naše 14ti letá kokří babička ožila a užívala si to. Je to ale supr je pozorovat.Já si dělala starosti, co s ní v zimě a myslím, že se to vyřešilo.Sníh evidentně miluje na první pohled.
|
Halina
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:37
- Nahlásit
Náš Beneček viděl sníh poprvé a nemůže se ho nabažit, akorát se bojí sněhuláků tak se jim vyhýbáme.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:42
- Nahlásit
Sněhu je teď zatím málo, ale naši psi se každou zimu kloužou z kopce dolů. Kotrmelec hlavou dolů a už jedou po zádech. Dělá to i babka veteránka.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 22:00
- Nahlásit
můj chlupáč tak viděl sníh prvně a myslela sem,že se zblázní..lítal jako střelenej-takovou rychlost sem u něj nikdy dřív neviděla,občas se v běhu zabořil čumákem do tý trochy sněhu a byl moooc šťastnej..když pak napadlo sněhu víc, byl ještě šťastnější a vůbec mu nevadilo,že vypadá jako sněhuláka že má na tlapkách namrzlý neuvěřitelný množství sněhu..sníh prostě miluje,ale sněhuláků se bojí ..
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:23
- Nahlásit
tak tady ukázka nadšení ze sněhu, ale z loňska
|