Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / sněhové šílenství
Autor Zpráva
haha
# Zasláno: 20 Lis 2005 09:31
- Nahlásit

ahoj ,jak reagujou vaši pesové na sníh ,já ráno otevřela dveře vylezli jsme ven ,náš Míša /ten pajdavej voříšek/ štítivě došel k prvnímu keři vyčůral se a vrátil se domů,ale velký vylítli a propuknul záchvat šílenství ,vyvalený oči, roztáhnutý blány ,prdel u země a všichni tři lítali v kruzích ,občas se srazilia mezitim na mě vyskakovali a kousali kdyby to viděl někdo cizí ,asi by zavolali policii aby ta zdivočelá psiska postříleli.Je to normální?? co s tím mám dělat?? nemám je dát radši utratit????

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 09:32
- Nahlásit

Jednoznacne utratit Nam sa tu v Bratislave o snehu len sniva. V meste sice rano trochu posnezilo, ale v petrzalke to len lietalo vo vzduchu. Hugo sneh miluje, uz sa obaja tesime, ked ho napadne aspon trocha.

fromeli
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 12:07
- Nahlásit

TAk Praha snížek má, už včera tu byl. Špageta sníh miluje, musí ho mít permanentně na nose, momentálně hárá a má dajné dny, tak je jen na vodítku, ale i tak si to užívala a já mám vytahaný ruce

filipes
# Zasláno: 20 Lis 2005 12:50
- Nahlásit

Ostrava taky hlásí nasněženo a naše čubina vlastně viděla sníh poprvé a hned propadla sněhovému šílenství. Válela se, lítala jak blázen sem a tam, norovala v závěji až chvílema zmizela úplně celá a žrala ho plným pyskem. Během hodiny byla utahaná jak pes tak teď vyspává a za chvíli si to půjdem zopáknout.

Velvetka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 13:26
- Nahlásit

Český Budějovice taky maj nasněžíno.Když jsem byla s pejsou venku,tak se toho nemohla nabažit Taky v tom lítala jak šílenec a každou chvilku přiběhla a skočila na mě

Joker
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 13:55
- Nahlásit

Malá se svého prvního sněhu lekla tak, že spadla ze schodů. Ale pak jí chytl amok a byla celá unešená

Kamca
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 15:36
- Nahlásit

V Uh. Hradišti byl taky dopoledne sníh, bohužel už stačil i roztát Mému štěněti se sníh líbí, hopsá v něm a zkouší, jak chutná Akorát mu trochu vadí, když začne trochu víc sněžit, to se pak pořád otřepává

grendel
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 15:46
- Nahlásit

koukám, že je to všude stejné jako u nás))))

Náhoda
# Zasláno: 20 Lis 2005 15:55
- Nahlásit

U nás je také nasněženo a ta moje hafina "bacená" chce pořád ven. Tím svým vousatým čumákem pořád reje do sněhu a úplně miluje, když jí házím koule ze sněhu.
Lidičky ona má snad z toho sněhu větší radost, než děti, co bobují před náma na kopci

Azoráček
# Zasláno: 20 Lis 2005 16:37
- Nahlásit

U nás ( chrudimsko) ráno nic moc, včera sněžilo, ale roztálo to, tak byly jen zbytky a dnes celý den jumelilo, ale tálo to, až ted, když se ochladilo to trochu držíAle Azorek je ze sněhu mmio, moc se mu líbí v něm lítat Akorát je pak celej mokrej a urousanej, tak ho musím usušit, aby nebyl morkej a nenastydl venku

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 17:01
- Nahlásit

Benešovsko, u nás chumelilo teď dva dny a našeho boxera je to první zima, takže taky dovádí jak šílenec. Jak tu popisujete, ryje čumákem v zemi, skáče do výšky, lítá jako blázen, včera i chytal vločky, dala jsem nějaký fotky do galerie (boxer Viky) jak to vypadalo. Taky ve sněhu hledá hračky který sme tam zapomněli, ty pak vyhazuje do vzduchu. Moc pěkná podívaná.

Bent
# Zasláno: 20 Lis 2005 17:16
- Nahlásit

Můj huňáč je naprosto znechucen. Na chlupech se mu dělají velké koule takže po chvíli vypadá jako trestanec, akorát že kouli má na každé tlapě a na břichu další čtyři. A tak co může se sněhu vyhýbá a popohání mě, abysme už byli doma a on se mohl uprdelit na svoje křeslo a snít o nádherných zelených pláních bez jediné sněhové vločky.

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2005 08:31
- Nahlásit

tak uz aj my sme sa dockali poprasku. Vlastne este vcera vecer? Reakcia hafana? Najprv sneh z chodnika dokladne poocuchaval a potom sa rozbehol na trochu popraseny travnik rychlostou blesku, nasledovali tri kotrmelce, chnapol po trave, nadseny vyskok a utekal mi povedat, ze ma medzi prstami nieco, co ho tlaci

Anonymní
# Zasláno: 21 Lis 2005 09:49
- Nahlásit

naše lady si odmítná sednout a udržuje zadek minimálně 10 cm nad zemí...přece si do toho studeného špinavého hnusu sedat, když je taková krásná a bílá

Evik
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2005 10:05
- Nahlásit

Tak naši pesani, s výjimkou skoro15letého starouška, sníh milují, lítají v něm, hrabou, válejí se v něm a taky ho baští (což se jim tedy snažím zakazovat).... Ale jak už tu někdo zmiňuje o tom "odmítání sedání a lehání..." tak na povel se tohle našim hafíkům taky nechce.....na jednu stranu se ve sněhu klidně vyválí, ale sednout si do něj na povel....to mají najednou spoustu "výmluv"

monika
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2005 12:47
- Nahlásit

Frýdlant nad Ostravicí hlásí sněhu po kolena.Je to hnus, ale já jsem zjistila, že nemám německou dogu (10 měsíců),ale nějakého severského psa.Nemůžu ji dostat domů.Vyvádí jak šílená a soused se mě tal co se jí stalo.Dokonce naše 14ti letá kokří babička ožila a užívala si to. Je to ale supr je pozorovat.Já si dělala starosti, co s ní v zimě a myslím, že se to vyřešilo.Sníh evidentně miluje na první pohled.

Halina
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:37
- Nahlásit

Náš Beneček viděl sníh poprvé a nemůže se ho nabažit, akorát se bojí sněhuláků tak se jim vyhýbáme.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2005 14:42
- Nahlásit

Sněhu je teď zatím málo, ale naši psi se každou zimu kloužou z kopce dolů. Kotrmelec hlavou dolů a už jedou po zádech. Dělá to i babka veteránka.

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2005 22:00
- Nahlásit

můj chlupáč tak viděl sníh prvně a myslela sem,že se zblázní..lítal jako střelenej-takovou rychlost sem u něj nikdy dřív neviděla,občas se v běhu zabořil čumákem do tý trochy sněhu a byl moooc šťastnej..když pak napadlo sněhu víc, byl ještě šťastnější a vůbec mu nevadilo,že vypadá jako sněhuláka že má na tlapkách namrzlý neuvěřitelný množství sněhu..sníh prostě miluje,ale sněhuláků se bojí..

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:23
- Nahlásit

tak tady ukázka nadšení ze sněhu, ale z loňska

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání