Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Proměny
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:53 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Jé, prosím, lze tu zmenšit fotky, nebo je do Galerie musím už zmenšené uložit?

birma
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:56
- Nahlásit

Garfield
Fotky pěkný, ale krapítek ohromný - lidi s pomalym připojenim z tebe nebudou mít radost

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:05
- Nahlásit

Omlouvám se, zkouším pokusy se zmenšováním photo.

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:08
- Nahlásit

ty jezdíš to jsi moje krev

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:16
- Nahlásit

Takže zkouška:
Z malého psa...

větší bafan...

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:19 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

No a z krásného deutschland deutschland über alles...

hnusná slepica...

evina
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:30
- Nahlásit

Garfield:jééé,já myslela,že jenom ten můj knírač je mokrá "příšera"

Anonymní
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:46
- Nahlásit

Pardon, někde jsem si to zkusit musela. Tak, teď už jsem velká a šikovná. Ještě jednou se omlouvám.

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:47
- Nahlásit

...Garfield...

birma
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:47
- Nahlásit

Garfield
Na koni ti to sluší
a Gar je prostě fešák

Evik
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 15:54
- Nahlásit

ta koňská fotka je fakt super. Já koně taky miluju a když je to možné, praktikuju takové to "rekreační ježdění" - prostě jen tak si zajezdit třeba u známých , ale skákat teda neumím

Kalliope
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 16:15
- Nahlásit

no tak to třeba já znám koně jenom z televize a to bydlim na vesnici, já je mám hrozně rád, ale bojim se jich, jednou jsem šla kolem ohrady a byli tam konící tak koukám koukám a najednou vedle mě u stromu kde se vzal tu se vzal koník a pěkne si zaržál, já měla šok, že jsem si z toho málem.... mno a od tý doby mám strach, ale sluší ti to na koni, moc moc

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 16:20
- Nahlásit

Garfield
no to ja se bez muceni priznam, ze kun tedy nepatri mezi ma oblibena priblizovadla. nekolikrat jsem jiz tolik vychvalovany pohled na svet z konskeho hrbetu zkusil a rovnou se priznam, ze nasledujici dny byly skutecnym utrpenim .... ono kdyz cloveka boli snad uplne vsechno a pri vsech cinnostech, tak skutecne nevidim duvod, absolovat dobrovolne neco podobneho znovu a znovu a znovu. a to kdyz si predstavim, ze by se ta masa masa splasila predvedla se mnou takovy skok jako s tebou, tak pri predstave zpetneho narazu meho tela blize nespecifikovanou casti na sedlo nachazejici se na hrbetu kone .... auauauau (tam by mi nepomohlo ani skakani na patach)

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 16:32
- Nahlásit

Jirikovo
Musíš si tu prdelku nechat zvyknout a pak tě nic nebolí...

Garfield
Všechny fotky jsou supr, ale zmoklá slepice je nejhezčí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 16:36
- Nahlásit

Jandula
hele bohate staci nechat ji vzdycky na jare zvykat na kolo ... mimochodem, co Sarinka, zlobi, zlobi??

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 16:39
- Nahlásit

Jirikovo
Podívej se na téma artroskopie, včera přískoky z koberce na koberec a mezi tím zastávka v pelechu... šílenec...

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 17:37
- Nahlásit

Taky mám jednu zmoklou slepici, resp. vydru ve vaně...

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 07:37
- Nahlásit

Jirikovo

tak pri predstave zpetneho narazu meho tela blize nespecifikovanou casti na sedlo nachazejici se na hrbetu kone .... auauauau (tam by mi nepomohlo ani skakani na patach)
Fšechno je vo zvyku. Neisem si vjedoma, že by některý z mých trenérů či přátel byl neplodný či impotentní. Naopak na pěkné namakané mužské prdelky je taky hezký pohled...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 09:20
- Nahlásit

Garfield
Naopak na pěkné namakané mužské prdelky je taky hezký pohled...

nevim nevim, mne takovy pohled skutecne nic nerika ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 09:40
- Nahlásit

Jirikovo
Bylo by divný, kdyby jo...

Garfield
Myslím, že on to nepsal kvůli tomu, že se bál, že by byl neplodný, ale kvůli tomu, že nebude tejden chodit. A propós já byla včera po půl roce na squashi a dneska mám problém cokoliv udělat, jít na ranní procházku byl neskutečný problém...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 09:49
- Nahlásit

Jandula
no rekl bych, ze Garfield to pochopila trosku bliz nez ty, ale taky ne uplne spravne. nejde o neplodnostci impotenci, ale o tu bolest pri narazu. ale to vy jakozto neznejsi pohlavi nemuzete stejne nikdy pochopit ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 09:55
- Nahlásit

Jirikovo
Ale můžeme, i mistr tesař se někdy utne...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:00
- Nahlásit

Jirikovo
To je pravda, tohle mě ještě nikdy nebolelo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:01
- Nahlásit

Garfield
Jandula

holky ja ani vlastne nevim, jak vam ten pocit popsat ... no nic, koukam ze pri patku zase mame vesele tema

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:21 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

To sice nejsem já, ale zaručeně vím, jak to bolí.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:26
- Nahlásit

Garfield
a co te slecne spadlo, ze se pro to tak obratne ohyba?? a nebylo by lepsi, kdyby vystoupila z kone a sebrala to ze zeme normalne? no jo, lenoch se vzdycky nejvic nadre ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:33
- Nahlásit

Jirikovo
Moje mami mi vždycky říkala, že se línej sedřel, aby nemusel jít dvakrát (to platilo pro mě, kdy jsem si naložila plnou náruč něčeho a pak mi to postupně stejně spadlo, takže práce kvapná malo platná)

Garfield
Ty sice víš, jak to bolí, když se padá... Ale ne TO, že jo Jirikovo?

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:34
- Nahlásit

Sport je krásná věc, sportem ku zdraví, žeáno?

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:36
- Nahlásit

Garfield
Sport je krásná věc, sportem ku zdraví, žeáno?
Povídej mi o tom, po půl roce hrát squash se rovná sebevraždě... A šéf se mi od rána směje...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:38
- Nahlásit

Garfield
kdybych takhle upadl se svou vahou ja a jeste k tomu kun, tak v Turecku bude zase zemetreseni ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:39
- Nahlásit

Jandula
jo tak to presne znam. ja to absoloval s mensi pauzou (asi tri mesice) a hned jsem si vybral bajecny den (dopoledne jsem hral fotbal) a bajecneho soupere, takze jsem po skonceni zapasu sotva stal na nohou a do hospody na pivko me museli takrka odnest. a druhy den rano - ruce, zada, nohy, pozadi ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:01
- Nahlásit

Já se z důvodu momentálního nic nedělání rozhodla začít běhat. A tak jsem běhala. Už si objednávám invalidní vozíček...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:04
- Nahlásit

Garfield
behat? tento druh pohybu primo nenavidim. vzdycky me desily treninky a soustredeni, ktery byly zamereny na fyzicku. predstava vybehu do lesa a bezet a bezet a bezet ... kdyz jsem byl mladsi, tak jsem to pretrpel. ted kdyz se neceho takoveho musim ucastnit, tak se snazim vymyslet, kudy to trosicku obelstit ...
dobrovolne jsem to zkousel asi pred rokem pri zachvatu snahy o zdravejsi zivotni styl. dobehl jsem k prvnimu lesiku, zjistil jsem ze me to nebavi a zabalil to ... od te doby obdivuju ty, ktere pri venceni potkavam bezici od nikud nikam. ja na to vuli proste nemam ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:07
- Nahlásit

Já bych to "nebavení" klidně snesla, i nohy jsou v poho a můžou stovky km, ale dejchátko... das is eine grosse tragedie. Flušu kref, lapám po dechu a už se těším na mrazivý vzduch, protože v něm běhat nemohu, bo bych přišla o hlas...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:08
- Nahlásit

Garfield
aha, takze sis uz taky nasla cesticku, kudy se z toho vymluvit a pritom prestat behat se cti ... gratuluju

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:12
- Nahlásit

Jirikovo
No jistě. Výmluva se vždycky najde a kdyby to nebavilo toho psa a nedodával mi sílu a chuť vyrazit "to" kilometry, tak bych se ani s výmluvou nenamáhala. Prostě to nejde a hotovo ne?

Ale je dobrej pocit, když je to každý den snažší a snažší a udejchám toho víc a v noci pak dokážu sama dojít i na WC a neprasknou mě achilovky.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:15
- Nahlásit

Garfield
hele a vis jak je to dobrej pocit udrzet to celou noc a nemuset chodit na zachod?
ja to mam jinak se svoji pesou jednoduchy. tu behani z mista A do mista B nebavi. ji bavi behat dokolecka, ocuchavat vsechny rohy, stromy, lavicky, psy, vykaly a jina zakouti, takze se s ni jit behat neda. ona se totiz strasne moc zastavuje a patra po novinkach i na mistech kde chodime ctyrikrat denne ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:18
- Nahlásit

Jirikovo
Gafa na tom strašně baví, chytat mě v běhu za tkaničky a je úplně natěšenej, když se ve vzduchu zastavím, abych do něj nekopla a nevyrazila mu zuby, ale zbytek mého nemalého těla pokrčuje letmým pohybem vpřed a pak dopadnu na ten asfalt, zabrzdím obvykle dlaněma či loktem, udělám ještě jeden přemet, vyplivnu kamínky a pes kolem mě radostě skáče, olizuje mi obličej a už se nemůže dočkat, až ty srandovní bílý šňůrky, co má panička na nohách budou před ním zase prchat. Naposledy jsem spadla včera. Dlaněma do listí, tak to tolik nebolelo...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:22
- Nahlásit

Garfield
Vyhrávám, já s během skončila po 100 m, kdy jsem se v lese snažila taky o kondičku a přerazila se o první kořen rostoucí nad povrchem... Tu tlamu bych vám přála vidět, lapala jsem po dechu jak leklá ryba, kamarádka se svíjela v křečích smíchu... První a poslední pokus...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:26
- Nahlásit

Garfield
hele dokud stihnes pri padu vzdycky vytahnout podvozek, tak je to v pohode ...
a co takhle zkusit behat s botama s jinak barevnyma tkanickama? nebo si vem preskace. to bude mit dvoji ucinek. jednak te nebude mit Gaf za co chytat a jednak tim jeste vic posilis ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:27
- Nahlásit

Jirikovo
A co třeba rovnou lyže nebo brusle?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:30
- Nahlásit

Garfield
no napadlo me to samozrejme i s tema lyzema, jenze pak jsem dospel k nazoru, ze nejaky cas asi jeste chces behat a nebyl jsem si jist, jestli bys neskoncila prilis brzo v jistem lecebnem ustavu, pokud bys vybehla i v lyzich. proto jenom ty preskace. i kdyz na tech lyzich bys posilila jeste vic, mohla bys totiz na ne postavit Gafa a vlastne bezet s nim a on by se jen tak vezl ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:31
- Nahlásit

Jirikovo
...a s tím podvozkem je to taky na vážkách...
před pár lety taky tak trochu mrzlo a já měla ruce v hlubokých kapsách... krásný teploučko měkoučko hm mňam... no a ten vidím, jede mi trolejbus (v Brně trajf)... tak valím, utíkám, běžím jak o život, bo do práce se přeci pozdě nechodí a nějak jsem na konci trávníku zakopla o silniční obrubník a padám... ale ty ruce už jsem z těch kapes prostě vytáhnout nestihla, takže první část, která se dotka asfaltubyl obličej, pak brada, pak hrudník, pánev a nohy, nakonec cinkli kotníci. Když jsem zvedla hlavu, tak lidi ze zastavujícího trolejbusu odvraceli tváře a blili si do šál a rukavic, bo sem měla dvojtou fakturu čenichu. Hezká sem byla hezká. Ještě že máme tak šikovný chirurgy a ORLaře.

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:37
- Nahlásit

Já budu asi mimo mísu, ale mě běhání prostě BAVÍ!!!! Možná proto, že mi to doktoři zakázalitaky mi zakázali jízdu na kole (též jezdím skoro každý den) a další sporty. naopak doporučili plavání (pro mě nic moc...) Ale na kondiční běhání po lese jsem naučila i svojí labradorku, která při tom stíhá i sbírat klacky a já jenom funím vedle ní (popřípadě v závěsu za ní)...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:22
- Nahlásit

Garfield
a z tveho pribehu plyne jednoznacne ponauceni, ze prace neni zajic a neutece ...

Hanna
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:00
- Nahlásit

to garfield..
to sem se chtěla zeptat.Znáš Simonu Blahoňovskou ?Pracuje v brněnské zoo a má doma kobylku Soňu..
H

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:00
- Nahlásit

Já běhání nemám ráda, protože to jaksi neudejchávám, ale asi budu muset se sebou něco dělat, protože nestíhám ani psici na agility Doběhnu a než se stihnu vyfunět, tak máme běžet znova, no děs

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání