| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Lis 2005 08:36
- Nahlásit
Mame doma jorksira, ktereho si chceme davat sami do pucu, tzn. ostrihat si ho doma. Pred ca.20lety existovala jen rucni masinka,ale slo to tez. Nyni uz se nam nechce tento "strojek" pouzivat a chceme si poridit elektricky na psy. Muze nam nekdo poradit, kde takovy "profi" nezeneme?!
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2005 08:53
- Nahlásit
Ahoj, já bych sháněla na výstavách nebo jsem viděla nějaké nabídky v čas. Pes PČ.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2005 09:05
- Nahlásit
dobré strojky také mají i ve specializovanějších prodejnách chovatelských potřeb. Myslím, že člověk, který chce stříhat svého psa sám a nikdy předtím to nedělal, by si to měl nejdříve vyzkoušet s "obyčejnějším strojkem" a měl by si to taky nechat řádné předvést a ukázat, aby si "účes svého pejsánka" hned na poprvé nezmrvil
|
klára
|
# Zasláno: 15 Lis 2005 09:06
- Nahlásit
elektrický strojek se dá koupit i v dobře vybavených chovatelských potřebách, záleží z jak velkého jste města, ale v Praze se dá koupit snadno. já strojek na psa kupovala před 15 lety v prodejně elektro - slouží bezvadně dodnes
|
klára
|
# Zasláno: 15 Lis 2005 10:57
- Nahlásit
Evik
aby si "účes svého pejsánka" hned na poprvé nezmrvil
buď jistá, že střihač začátečník pejska "zmrví" nejen napoprvé ale několikrát - učený z nebe nespad, ale s tím se musí počítat. Taky záleží na pejsovi - když stojí jako socha není problém, ale někteří při stříhání dělají rozcvičku alá hadí žena
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2005 11:36
- Nahlásit
Takže před pár lety jsme tento problém řešili. Upravovali jsme stále se zvětšující počet psů vlastních, ale i spoustu cizích a tak jsme si koupili profi strojek značky OSTER. Můžu ho vřele doporučit. Dealer přijel až k nám domů, předvedl několik typů strojků, mnoho typů střihacích nástavců a my jsme si vybrali to pravé ořechové. Nedoporučuji kupovat v prodejnách, výběr je zde omezený, ceny přemrštěné. Doporučuji kontaktovat přímo dovozce, jsou to několikatisícové položky a domnívám se, že rádi a ochotně přijedou až v Vám nebo zajet na nějakou větší výstavu, kde mají svůj stánek s veškerým sortimentem a zde si vybrat, nechat doporučit od proškoleného a znalého personálu. Je to poměrně velká investice na řadu let a doporučuji ten nejlepší servis z řady prodejců. Teď v Praze na národce měl Oster svůj stánek, perfektně vybavený a personál opravdu věděl o čem mluví. Máme tenhle strojek zhruba 4-5 let , zatím běží naprosto bez závad a jsme s ním maximálně spokojeni. Určitě lze dohledat i webové stránky.
|
klára
|
# Zasláno: 15 Lis 2005 11:58
- Nahlásit
taky mám OSTER a slouží bezproblémově již výše zmiňovaných 15 let,takže tuhle značku taky můžu doporučit.
Ale dealera čehokoli bych si domů nepozvala, radši si sama vyberu v katalogu, najdu si autorizovanou prodejnu a tam se případně vyptám na co je potřeba, bytostně nesnáším, když na mě někdo vyvíjí nátlak (i když je dobře skrytý) a tohle zástupci všech firem umí prvotřídně.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2005 12:13
- Nahlásit
Je fakt, že se snažil prodat, ale my si ho zvali s tím záměrem koupit, takže jsme byli rádi, že nám o každém výrobku řekl naprosto všechno. V tomhle případě je to trochu jiné než když příjde dealer a nutí deky nebo prací prášky. Katalog je sice super, ale ošahat si výrobek na místě, vyzkoušet, jak sedí v ruce, tichost chodu a spoustu jiných věcí vám nedá ani ten sebelepší katalog.Jsem pro dealera nebo výstavu.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2005 12:17
- Nahlásit
ještě mě napadlo....naši příbuzní měli ještě před svým nynějším (60kg )labíkem střední kníračku, kterou také celý život stříhali sami.... Používali k tomu strojek na stříhání vlasů, který si tenkrát za drahé penízky koupili ještě za totáče v Německu.... strojek jim fungoval na pejsinu celých neuvěřitelných 13 let, co fenka žila a stříhal výborně.
|