| Autor |
Zpráva |
Eva
|
# Zasláno: 14 Lis 2005 08:41
- Nahlásit
Jaké jsou vaše zkušenosti s granulemi BOSCH? Doporučili byste pro labrouše? Dávám mu preventivně Alavis, takže kloubní výživu má. Díky moc
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 13:00
- Nahlásit
já na boschi odchovala německou dogu a nemáme žádné problémy s ničím.
|
Anetka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2005 23:00
- Nahlásit
Já mám doma 3 měsíční fenku Zlaťáka a taky ji krmím Boshem.. Doporučila mi to její původní majitelka, že naproti ostatním krmivům má prý složení ze 4 druhů masa, a je prý jeden z nejlepších.. Naproti tomu jiná paní mi řekla, že jsou docela slané a že dobré jsou Royal Canin, ale to je asi podle toho, na co je pejsek zvyklý.. Já myslim že jsou pro labradora určitě vhodný..
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2005 23:17
- Nahlásit
Já krmila feňuli Boschem Adult mini a co mi nesedlo bylo množství bobanů... Kvalitu srsti na krátkosrstým hafovi těžko posoudit, ale myslim, že teď ji má krapet hezčí a lesklejší...
Ale jinak jsem byla spokojená
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Lis 2005 23:25
- Nahlásit
Ahoj,Bosch jsem kupovala fence několik let,v jejichž průběhu byla zdravá a pouze s problémy s klouby,které jsme podchycovaly též Alavisem,v případě,že se moc naběhala a prochladla třeba i tabletoami Rimadylu...
Jiné problémy neměla a moc jí chutnaly..
Nyní žiju v místě,kde Bosch bohužel nemohu sehnat..
Hana
|
ati
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 07:24
- Nahlásit
Ahoj, na krmivu Bosch jsem odchovala tři vrhy rotvíků,žádné problémy neměly klouby po RTG zdravé.
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 07:54
- Nahlásit
Takže byste doporučili i pro štěně leonbergera?Já už jsem totiž na Bosch koukala a přišlo mi že má i rozumnou cenu.
|