| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:36
- Nahlásit
Zaujimal by ma vas nazor na vencenie. Co je podla vas vyhodnejsie pre psa? Dlhsie vencenie (hodinove) raz za 4-6 hodin alebo vencenie kazde 2-3 hodiny na 10 minut?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:41
- Nahlásit
Pro mrňavý štěndo to časté desetiminutové a až je pes větší, tak to dlouhé
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:43
- Nahlásit
wensday
Ano to chapem, mna zaujima hlavne vencenie uz dospelych psikov. Tu totiz tak venci 10minutovo pan velkeho bradaca. A stale len na jednom mieste blizko domu...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 16:02
- Nahlásit
tak je blázen, jasně že je lepší hodinové venčení. No jo, takoví lidi já taky znám - moje bývalá kolegyně má boxerku, pes je 10 hodin denně doma zavřený v kleci / prý je tak spokojený / a pak vidíš manžela, jak vyběhne se psem na voďáku za barák a to ani těch 10 minut není. Takový lidi fakt nechápu !!!!!!!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Lis 2005 16:33
- Nahlásit
Tak to ja vencim tak 2 hodky nekdy 2,5 h. Pak psice pride radne unavena a utahana
Katka
|
haha
|
# Zasláno: 11 Lis 2005 16:46
- Nahlásit
10 minut je fakt málo ,jasně že je pro psa lepší dlouhý venčení ,ale když už to nejde tak alespoň 20 minut ,za těch deset se pes nestihne ani vyčůrat
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:32
- Nahlásit
Hm, oni su proste zvlastny, pes je sice stale vonku, ale len na rozlohe tak 10x30m Ked ho vidam dalej, tak len s inym clenom rodiny. Ale je to vynimka ako pravidlo.
Ja Huga berem na dve, ked ide plavat, ale to je potom uplne hotovy. Neznesie tolko kolko zdravy pes
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:48
- Nahlásit
Nechápu, proč si někdo pořizuje psa, když s ním chodí na 10 minut ven? Pes přece potřebuje pohyb a né 4x denně obejít barák
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:50
- Nahlásit
Mel
No, oni su s nim tak 8xdenne vonku, obcas aj na viac nez tych 10 minut, ale pan hovori, ze pes musi byt venceny radsej castejsie a kratsie ako raz za cas a dlho. Preto som polozila tuto otazku...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:54
- Nahlásit
pigie
No, ono ale přece nejde o venčení, jde o to, že pes potřebuje pohyb, nejaké vyžití a za 10 minut se toho moc zvládnout nedá. Mě by teda ten můj blázen asi sežral, stačí, když delší dobu prší a chodíme jenom "na vyvenčení", to mě pak doma pořád otravuje a chtěl by si hrát. Prostě se musí pořádně vyřádit a pak si pěkně chrní v pelíšku a já mám klid brouzdat po netu
|
haha
|
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:55
- Nahlásit
ä už je mi naznačováno že je čas ,nuže musíme jít,něco mě kouše do zad
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 19:02
- Nahlásit
Mel
ale on mu hadze hracku a pes beha, no proste maju ciste svedomie...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 19:07
- Nahlásit
pigie
Jj, každej to má jinak. Někdo má psy celej život na zahradě u boudy a taky jim přece nic nechybí. Dyť pes potřebuje jenom vodu, nějakej ten zbytek od oběda a zahradu, ne?
Já mám naštěstí teď "dovolenou" - pes bere antibiotika, je z toho celkem unavenej, tak s ním jdu jenom na hodinu a pak mám od něj klid
|
evina
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 20:32
- Nahlásit
Tak takto venčí moje tchýně...asi 10x denně po 5minutách.Já když jdu na hodinu,kouká na mě jako na blázna a ještě říká,že ho budou bolet nožičky Jinak na sídlišti jsou lidi o kterých vím,že mají psi a přitom jsem je nikdy venku neviděla.Dokonce někteří venčí i na balkoně.Taky nechápu proč si psa pořídili,měli si koupit raději plyšáka!!!
|