Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jéé už vím, proč jsou srandovní!
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 13:12
- Nahlásit

Na psech mě vždycky fascinoval šňupák, ta podlouhlá sametová šňupka se zabijáckými tesáky a černým leským čumákem. Přišlo mi to strašně roztomilý a srandovní. A asi jsem už velká holka, protože jsem právě ze svých úst "krmila" svého psa a tak jsem si při té příležitosti všimla, že pes tak srandovně žere proto, že není "přežvýkavec" jako my, čímž myslím, že nemá pohyblivou spodní čelist doleva a doprava a tak jen pracně cvaká zubama a mele jazykem, dokud onu potravu neuklešťuje k smrti.
Su facht dobrá.

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 14:04
- Nahlásit

Garfield
víš co fascinuje na psech mě ..nosní dírkyzkus se někdy zadívat jak pracují, jak se to rozvírá a na bocích jakoby odlepuje v těch spáráchněkteří je mají uvnitř růžový, jednou jsme měla zakousnutýho ovčouna v předloktí tak jsem čekala až mu majitel rozevře hubu a pozorovala zblíska ty pulsující dírky

wensday
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 14:31
- Nahlásit

Holky, vy ste správně ujetý, to je super. Kéž si to přečtou lidi, kteří nechápou, že máme svý psy doma a v posteli a vůbec všude s sebou. A moc lituju, že si to nepřečte tatínek mýho přítele, kterej minulou sobotu vyhodil mý psí holky na zahradu, když se mělo obědvat / protože si minule má labradorka upšoukla u oběda/ a taky měl debilní dotazy, když viděl, že holky společně na trávníku sežraly kočičí hovínko - jasně že jsem ho ujistila, že je to zcela normální a že někdy sežerou i lidský a přitom jsem naší Anne dala pusu na čumák !!!!!! Hihi a on si pak stěžoval mýmu příteli... nejspíš, jaký sme my holky prasata Už tam nepojedu

Anonymní
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:30
- Nahlásit

Teď Vás trumfnu !

Psí tlapičky - voní po bylinkách
a štěněcí obvzvlášť !
A když pes ležína boku a má propletené do pletenky...
(když jsou ovšem čisté a právě nerozšlapaly kde co)...

Mína

wensday
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:34
- Nahlásit

Naší Anne teda tlapičky po bylinkách nevoní Ale pusinkuju jí ráda břicho a to má voňavý

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:41 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Ja som zase fetisista na Hugove usi. Vonaju nadherne, ako teply vosk Hugo si uz zvykol, ze ked lezi a oddychuje obcas k nemu pridem, lahnem si k nemu, prevratim usko a fetujem

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 16:02
- Nahlásit

Že bych tohle dala přečíst těm lidem, co o mě říkají, že sme blázen?

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 16:03
- Nahlásit

Já psici teda očichávám jen když je čerstvě vykoupaná, to fakt voní Ale ted mám chut ji začít vočichávat kde voní a kde ne

micsa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 16:24 - Změnil/a: micsa
- Nahlásit

Pusinkuji kam mohu, a nekdy je to fakt ze se tomu neda rict vune. To ale u deticek taky vzdycky nebylo a pusinkovala jsem taky.

micsa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 16:26
- Nahlásit

Pusinkuji kam mohu, a nekdy je to fakt ze se tomu neda rict vune. To ale u deticek taky vzdycky nebylo a pusinkovala jsem taky.:up::up::up:

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 16:27
- Nahlásit

No, u naseho Huga vonaju len tie usi. Ale urcite tiez nie kazdemu

Lea
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:50
- Nahlásit

Taky mám úchylku-strašně ráda si ťapkám psíma tlapama po obličeji. Ale že by voněly po bylinkáchspíš "jak psí noha"
Teď jsem si vzpomněla, že když jsme jednou jeli někam daleko do ciziny autem se známými a se psy, tak mě kamarádka obvinila, že mojí čubě smrděj nohy...

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:52
- Nahlásit

Lea
To mne stale hovoria, ze mne smrdi cely pes, takze si na tom lepsie

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:54
- Nahlásit

a mě zase říkají že mi smrdí celý auto, alespoň nikdo nechce vozit z práce domů

Anonymní
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:58
- Nahlásit

Čich je velmi ovlivněn osobností "čichače" - co jinému voní to jinému zapáchá....
Ale tento vjem vůči svému psovi intenzivně vnímají právě nevidomí lidé... takže je fajn že jsme si to trochu přiblížili !

Jinak je na psech jsou dost dobrý ty řerné /hnědé/ rtíky hned pod čumákem/nosní houbou/ - vždy se jim lesknou a dávají jim lidský výraz.....
Mína

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 19:00
- Nahlásit

Mina
Suhlas, mne voni, hoci vsetkym ostatnym smrdi.

Bent
# Zasláno: 11 Lis 2005 19:39
- Nahlásit

A nejkrásněji voní pes když se vrátíme z lesa on tam natáhne takovou tu krásnou vůni podzimu a slunce a ještě dlouho doma z něj ta zvláštní vůně vyzařuje.

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 20:45
- Nahlásit

dneska jsem taky udělala něco srandovního,máme takovýho plyšovýho dalmatina na postel ,jelikož už je tam taky nějakej rok nebyl zrovna čistej ,vyhodit psa byť plyšového nemám to srdce tudíž jsem napustila vanu a jala se plyšového psa očistit,on se v tý vaně natáhl vodou ,celej změkl a zhadrověl, hlavu zvrátil dozadu ,byl to hnus ,jako utopenej pes musela jsem zavolat celou rodinu aby se šli kouknout na chcíplýho psa do vany,smáli jsme se tomu asi půl hodiny ,škoda že to nejde ukázat

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 21:10
- Nahlásit

haha
Opis situacie mi na perfektne pobavenie stacil

Anonymní
# Zasláno: 11 Lis 2005 22:14
- Nahlásit

.....a když pes leží na zádech a položí si hlavu a natáhne ji a uvolní se.... spadnou mu pysky a "vycení tak zuby" ... a do toho ještě mrská vocáskem - to je poloha !

a jak se "tváří" vaši psi když je hubujete?
- znám fenku labrouše žlutou a ta jak se pán jen křivě podívá tak dá uši pokorně dozadu, stočí je až do kornoutku mhouří oči mírně zvedá nosní houbu a natáhne krk dopředu a mává polostaženym ocasem a celá se vrtívě pomalu blíží olíznout pána... fakt srandovní pohled na tu změnu celého psa během sekundy...
Mína

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 22:21
- Nahlásit

Mina
Takto nejak?

Anonymní
# Zasláno: 12 Lis 2005 17:44
- Nahlásit

TREFA !
Mína

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání