Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Méněcenná zvířata ?
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 10 Lis 2005 19:13
- Nahlásit

Viděli jste včera ve zprávách to, jak v nějakém supermarketu se zabydleli vrabci, a firma se rozhodla je postřílet ? Zarazilo mě že v tv shotu probírali jen to že mezi zákazníky chodí chlápek se vzduchovkou, ale nikdo se ani trochu nepozastavil nad tím že tam vraždí zvířata.
Co kdyby někdo šel se psem do obchodu a tam ho (psa) proto zastřelili ? Je to normální ? Nebo je vrabec jen obyčejné podřadné zvíře ? Nebo to nevadí proto že je malý ? (takže někdo může zastřelit malého psa ?) Nebo to nevadí protože vrabec nikomu nepatří ? (takže by někdo mohl zastřelit i toulavého psa ?)

Shadow
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 19:42
- Nahlásit

Ty zprávy jsem včera taky viděla a nevím jestli to pobrala správně, ale vedoucí toho marketu chtěli nějakou firmu , která by vrebce odchytila a vypustila ven ne?? A místo toho jim tam přišel chlap s flintou a začal střílet no prostě drsný. Je to složitý nikdo neví přesně jak to tam bylo navíc novináři( hlavně Tv NOVA) to vždy rozhlasí trochu jinak než je pravda. A myslím, že jak si toho všimli tak toho chlapa vyhnali a začali je odchytávat.

Abych řekla pravdu tak mě spíš naštvalo to s tou paní jak jí pokousal ten "Vlčák". Udělali z toho ovčouna uplnou bestii a pak se nemaj lidi bát psů když řeknou, že "utekl velmi statný vlčák proti kterému neměla paní žádnou šanci a že doktoři takhle pokousaného člověka takhle neviděli"
V té reportáži šlo toršku o něco jiného o špatné ošetření té paní, ale myslím si ,že by neměli tak strašně popisovat toho psa a ukazovat jak ještě běhá s košem na zahradě. Měli by říct, že paní pokousal pes, na kterého si dal majitel špatnej pozor. Štve mě že z těch zvířat dělaj takový krvelačný bestie protže pak maj lidi ze psů strach a šířej se pomluvy jako třeba že" Německýho ovčáka si nepořizuj ty jsou zlí a ostrý a hodně napadaj" takovejch rad už jsem dostala když jsem chtěla ovčáka

wami
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 19:53 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Anonymní
Shadow
Vy jste ale trubky!

A byli byste fakt frajeri, kdybyste trefili vrabce vzduchovkou...

Odchyty se delaji tak, ze tam vrchem natahnou site a vzduchovku maji na PLASENI vrabcu, aby se jim chytili do siti. Pak je opatrne vylovi a odvezou jinam a tam vypusti.

Mimochodem, vrabci jsou u nas ohrozeny druh jsou prisne chraneni!
_________

Jinak ale to pokousani ovcakem me taky dostalo... Ale zas mi prislo, ze tam proste suse konstatovali, ze nejakou pani pokousal pes, nedelali z toho tragedii, vinili doktory (a jak moc meli pravdu, to neumim odhadnout)...

evina
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 22:32
- Nahlásit

Lidi jsou šíleně ovlivnění těma psíma reportážema o psech zabijácích.Matky úplně hysterčí jak vidí psa u dítěte blíže jak 10metrů.Už se mi dokonce stalo,že i kočárek dvě matky obrátili a zalehli vlastním tělem...a to si jich pes nevšímal.Co by dělali,kdyby šel až opravdu blízko k nim.Jsou někteří lidi magoři.Ale že jim nevadí sednout do auta...

Shadow
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 19:43
- Nahlásit

wami
heeej

je aha no tak to mě nedošlo ale tak sem to ňáko teda nepobrala to ďáli takovou vědu z toho že tam chodil mezi lidma?? Já myslela, že z toho že po nich střílel

evina
no tak to je teda dobrý...je to pravda, že strašně se ovlivňujou no...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání