Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Né, končím! Leničko to nesmíš, to je fuj!
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:33
- Nahlásit

Né, končím, já tady s Váma nebudu. Moje produktivita práce je radikálně v trapu. Místo toho se tady řežu smíchy, jak malý děcko klikám myškou sem a tam. Prsty mi po klávesnici jen lítají. Co chvíle se ozve z mýho kanclu takový ten dušený výprsk smíchu, každej nakukuje, ťuká si na čelo. To je normální závislost, radši asi začnu kouřit a pít a sem tam si něco džognu do žíly, ale furt budu použitelnější... Tady to je fakt hroznej web.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:35
- Nahlásit

Garfield
nebud citlivka

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:35
- Nahlásit

Jo. Proč myslíš že věčně chodim do školy i do práce pozdě? Asi se dám taky radši na pití

wami
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:43
- Nahlásit

Garfield
Nic si z toho nedelej, me uz mesic stydne diplomka, ani jsem se na ni nekoukla...
Dneska rano jsem tak sedela na posteli a v hlave se mi mlelo: stopy? kousacky? diplomka? stopy? kousacky? DIPLOMKA?!

- hadej, jak to dopadlo...

... jeli jsme kousat!

Bent
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:45
- Nahlásit

Garfield
Práce je posvátná - a proto se jí nedotýkej.
Uklidni se. Nikdo ještě nezemřel z nicnedělání, ale při práci by sis mohla ublížit.
Když pocítíš potřebu pracovat, pohodlně si sedni aby tě to přešlo.
Nezapomínej práce je zdravá a proto ji přenech nemocným.
To že pracují ostatní ještě neznamená, že musíš pracovat i ty.
Nenech se honit. Jsi v práci, ne na útěku.
Nepřej si smrt svého nadřízeného. Pomoz mu aby si ji přál sám.
Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra. Odlož to raději na pozítří - vždy je tu možnost, že už to pak nebude potřeba.
Kdo nepracuje, nedělá chyby. A pracovník, který nedělá chyby si zaslouží odměnu.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:46
- Nahlásit

Bent
a nebo:
do prace jsem jako lev, zarvu a lehnu ...
prace neni zajic, neutece, ale hospoda by mohla treba vyhoret

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:09
- Nahlásit

patologická zásada 5N-Nekropsie Nemají Nožičky,Nikam Neutečou.Pojišťovna toleruje 3 měsíce....

Jandula
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:19
- Nahlásit

Jsem na tom podobně, jen já mám větší problém: sedím zády ke dveřím a na počítač je samozřejmě vidět... Takže stejně jako já vidím kolegu, který mastí karty nebo miny na počítači, tak on vidí mě... Tak nás (snad) drží vzájemně to, že oba děláme něco, co bychom neměli...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:46
- Nahlásit

Do úterka jsem taky měla počítač obrazovkou proti dveřim a šéfa věčně za zády a v úterý nám přivezli nový nábytek a teď sedim opačně že už mi nikdo do počítače nevidí a je to prostě paráda. Takže teď už toho taky moc neudělám.

Meta
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:46
- Nahlásit

Sali
zásada 5N

Jééézuskote. Jsem si poprskala monitor

Což kdybych k tobě odeslala některé své zákazníky...

joli
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:10
- Nahlásit

Přiznejme si to, jsme závisláci !!!

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:29
- Nahlásit

To mojou naplnou je prave hladet do tej obrazovky, ci sa nezjavi nieco, co mam riesit, ak sa nic nezjavuje, tak nikoho netrapi, co robim. Hlavna vec, ze stiham, ked treba

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:47
- Nahlásit

sedim s notebookem na prednasce a predstiram (asi jako vy vsichni) usilovnou praci. cas od casu vykouknu a udelam chapavy kukuc, jako ze vsemu rozumim... jinak tohle forum je fakt bezva... ted me nejvic dostaly prispevky o prdeni....

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:55
- Nahlásit

Toš tag sem oběla půlku Brna, fšechny banky, agentůry a vístaviště, cestou sem zblajzla ořechovei šáteček a sírovího krosána, 2x sem věla do zákazu vězdu, na placeným parkovišti sem uěla bez placení a su zase spokojená tady. Eště mě napadlo stavit se cestou dom pro Gárfílda, ale rači za ním půidu aš za chvílu a pak vyrazíme někam ven. A večer du na boulink.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:57
- Nahlásit

Garfield
ze tys uz zacala s tema drogama, jak jsi slibovala na zacatku??

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 20:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Umění žít spočívá v tom, správně rozhodnout, na co se vysrat! Lidové moudro

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání