| Autor |
Zpráva |
micsa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2005 08:14
- Nahlásit
Zajimalo by mne, jak dlouho musi vasi pejsci byt sami doma a jak jsou stari?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Lis 2005 09:02
- Nahlásit
Mám boxera ,je to prý vyrovnané plemeno a nemá problémy zůstat delší dobu o samotě,obvykle ho ale dlouho samotného nenechávám,ale když musím,dám mu do různých míst v bytě nové hračky,které ho zabaví i na 10 hodin,je mu 15 měsíců ještě mi nic v bytě nezničil jak to pejsci dělají když se nudí
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Lis 2005 09:11
- Nahlásit
Já mám 14 roků starou kokřici a ta vydrží v pohodě delší dobu.Je ráda že má klid a většinu den prospí.Nebyly s ní ale nikdy problémy.Zato teď to pometlo doga 10 měsíců, to je teda dáreček.Vydrží sama i 10 hodin, ale snažím se být doma co nejdříve.Sice nezničila nic podstatného, ale v koupelně už mám jen zbytek lina a do své výšky mi vždycky poshazuje věci z poliček a ... Prý se to ale tak do dvou let zklidní
|
iva
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2005 17:17
- Nahlásit
micsa
U nás to celkem není problém - holky jsou ve smečce a perfektně se přizupůsobily smečkovému režimu - dopoledne je celá rodina ve školách, po obědě menší venčení, odpoledne velká procházka a do večera řádění a mazlení doma. Jinak jsou v bytě samy nejdéle 6 hodin, pak už vždy někdo přijde. Průšvih je, že starší syn začal studovat na VŠ a má někdy dopoledne volno - holky jsou mrzuté, viditelně chtějí svůj klid a spát.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 11:29
- Nahlásit
Ahoj, my máme doma dvě fenky, 12-ti letého křížence a 16-ti měsíční labradorku. Jsou doma samy cca 10 hodin denně. Bydlíme v paneláku a jediný, co labina, když byla malá zničila, jsou otrhané lišty od lina a okousané vstupní dveře. Teď už zařízení bytu neničí, soustřeďuje se na likvidaci pelíšků a hraček. Jo, jinak maj , když jsou samy doma, přístup do kuchyně a dost velké předsíně. Ráno s nima chodíme tak na 30-45 minut a po práci na dloouhou vycházku a večer, než jdem spát pak ještě na jednu čůrací
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 11:44
- Nahlásit
náš domácí rekord je 24 hodin, samozřejmě v domě ne v bytě, takže se jedná o samotu ne o venčení
to se nám naše fenka nečekaně rozhárala a celá rodina (včetně psů) jela na oslavu babičiných sedmdesátin na druhý konec republiky. A dejte někomu hlídat háravku! Naštěstí máme dobře zabezpečenou zahradu. Takže jsme si návštěvu babičky zkrátili na jeden večer, jeden den po obědě vyrazili a druhý den brzy odpoledne přijeli.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:16
- Nahlásit
Tak naší jezevčandě je 3 a půl, momentálně se má úžasně, doma je sama minimálně, protože manžel chodí na noční, takže přichází, když já odcházím do práce.
Ale do léta byla doma těch 9-10 hodin a zvládala to v pohodě, neničila věci, přístupný má celý byt od doby, co se naučila konat potřebu venku a co byla schopná to těch 9-10 hodiny vydržet. Většinu dne tedy trávila v naší posteli.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:32 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Nas Hugo (1.5) je zvycajne 2 hodiny denne sam. Velmi zriedka sa stane, ze je doma sam 10 hodin, ale mame pocit, ze sa vtedy konecne vyspi poriadne
|