| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2005 10:47
- Nahlásit
Pro všechny zájemce z Brna to sem hodím, kdyby to náhodou ještě někdo nevěděl. Do ZOO v Brně už je povolen vstup pejskům.
18.10.2005 15:00:05
Zoo Brno povoluje od 1. 11. 2005 vstup návštěvníků se psy. Do pavilonů a na dětská hřiště či do dětské zoo však pejsci nesmějí. Příplatek za čtyřnohého miláčka činí 20 Kč.
mají info i na svých stránkách
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 11:31
- Nahlásit
Hm, to je super, pes asi musí být celou dobu na vodítku, ne ? - to nepíšou. Pro rodiny s dětmi a psem je to faaajn
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 11:39
- Nahlásit
wensday
Musí být na vodítku, to je samozřejmý, ale i tak je to super zážitek A moje pejsina z toho byla vyčerpaná po psychické stránce, spousta nových pachů a tak...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:04
- Nahlásit
Je to dobrej nápad. Mám v brněnské ZOO zaměstnaných spoustu kamarádů a řešilo se to tam už dlouho. Tak jsem ráda, že to vyšlo.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 12:23
- Nahlásit
Eimy
Super!Hned na jaře vyrazíme!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 19:56
- Nahlásit
A jedna fotečka, radši jsme pak šly pryč
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 20:10
- Nahlásit
My jsme byli v pražské zoo a návštěvu zoo se psem rozhodně doporučuji.
Naší Bele byly čtyři měsíce, tak to pro ni byl zážitek, tolik pachů, ale taky pro nás. Zvířata už lidi nudí, ale na pejska se přijdou podívat, takže nakonec nás sledovalo několik rodin s dětmi
Nejlepší to bylo samozřejmě u vlků, ti si ji, pěkně podle hierarchie, přišli očichat a potom u prasátek pekari, to bylo hotové pozdvižení.
http://www.kocovi.com/bela/trampoty.htm#14.11.2004
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 07:58
- Nahlásit
http://eimy.unas.cz/
Tak u Eimy na stránkách už jsou její zážitky ze ZOO, v psím životě a dá se tam dostat i přes deníček
Během dne se pod ten článek pokusím přihodit fotky
|
bord
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 09:09
- Nahlásit
zuzka
super povídání,původně jsem jen chtěla hodit oko,ale nakonec jsem přečetla úplně vše.
Kolik má Bela v kohoutku?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 13:00
- Nahlásit
bord
díky
Bela má +-50cm v kohoutku, mezi fenkami patří k vyššímu průměru
jinak celé její stránky jsou www.kocovi.com/bela
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 19:33
- Nahlásit
Fotky z dnesni ZOO v Brne s Lumpikem...
|
Bent
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 19:48
- Nahlásit
Všem z měst kde je možnost jít do Zoo se psem závidím. U nás v Ostravě jsou břídilové co to nedovolí. A můj huňáč by se určo rád kouknul na jiný zvířata. A já taky už jsem tam nebyl snad 10let. Ale tak kam nesmím se psem nechodím.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 19:54
- Nahlásit
Bent
Hele, v Brne se o to bojovalo leta!!! A nakonec se povedlo...!
|
Bent
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 20:04
- Nahlásit
wami
Nevím jestli se o to bojuje i v Ostravě, ale jestli jo, tak doufám, že se to taky jednou povede. A doufám že to bude dřív než obrostu mechem a lišejníkem a z mýho huňafa bude vypelichanej stařík kterej bude rád, že donese moč k prvnímu stromu a dokáže zvednout třesoucí se tlapku.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 20:06 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
wami
No jooo, Lump se má, ten je velkej, tak se muže kouknout sám, to Veverka měla smůlu I když byl tam westík a ten z náruče páníka zaujatě sledoval opičky u papoušků
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 07:52 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Bent
Jo, tak to doufam taky...
Eimy
Vsak Veverka neni tak velka, abys ji do naruce nemohla vzit! Zato Lumpa bych si na ruce nevzala, to by mi upadly...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 07:57
- Nahlásit
Pěkně jste mě navnadili. V sobotu se tam chystáme taky. Už teď se moc těším. Jsem zvědavá, co na to bude Arisek říkat...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:01
- Nahlásit
wami
No, můžu ji vzít do náruče, to jooo, ale ona na zvířátka z náruče nereaguje
|
bord
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:03
- Nahlásit
Hafina
Arisek bude určitě nadšenej,při jeho temperamentu nebude vědět kam koukat dřív
No a ty taky
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:16
- Nahlásit
Eimy
To je mozna jenom dobre, Lump musel byt na skrtaku, protoze jako typickej plachej vlk se desil kdeceho... Vstavajiciho emu, opice, co si prastila deklem od bytu, dupajicich zeber... Pokazde naplno perdy pryc, mit normalni obojek, tak se vysmekne... Ale ze jsme tam byli uz podruhe, tak vidim, jak se to lepsi. Uz nechodi celou ZOO prikrceny a zbystreny, a zacina strkat ocasek a hlavu nahoru, emu uz ho tentokrat nevzrusovali - no, jeste parkrat a bude to dobry...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:22 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
wami
No Eimy se bála jen tygra (kdy na ni číhal, na začátku byla zvědavá ) a medvěda... Ale hrozně ji přitahovala liška
|
Ami
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:35
- Nahlásit
A nevíte jak je to v Ostravské ZOO_-,,?
Já mám taky Amy(čte se to Eimy)Je to boxer
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:36
- Nahlásit
Eimy
Obecne se psi docela boji velkych kocek... Ja si tak v duchu rikam: "To mas za to, ty jedna potvoro, ze ty nase domaci cici hodlas prohanet... Ted ti to tady tyhle velky kocicky vrati...!"
(Ale zvnejsku se snazim kockam se vyhybat, chodime okolo nich obloukem a kdyz uz jdem kolem, tak delam, jakoze se nic nedeje a co se vubec desi, kdyz jsou za sklem...)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:39
- Nahlásit
wami
Ona fakt byla na začátku zvědavá, ale jak jí te druhej tygr koukal do očí tak už nechtěla jít
Noční můra pro psa je, že ho honí obrovská kočka a v ZOO se to stane skutečností
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 08:40
- Nahlásit
Ami
Bent tady už psal, že v Ostravě do ZOO pejsci nesmí...
|