| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 14:21
- Nahlásit
Zažili jste v poslední době se psem něco co vás dost pobavilo ? Ať je tady taky trochu sranda.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 14:25
- Nahlásit
Ale jo, viděla jsem stydícího se psa. Panička mu strčila pod nos kytku a povídá mu "Tede, co je kytička? No co je kytička?" A Tedík seděl, kroutil se, odvracel a mhouřil oči, dělal že něco jako kytku nikdy neměl blíž než 20 kilometrů od sebe...prostě herecký talent. On prý totiž jako puberťák orvával kolem sebe všechno zelené včetně kaktusů a tak se mnohokrát musel poučit že kytičky jsou FUJ! A ten stydící se reflex dodnes nezapomněl
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 14:28
- Nahlásit
Jasně, když jsme byli tenkrát na procházce a čubiny si pobíhaly hodně před námi, tak si přítel usmyslel, že se labradorce schová, aby ho pak hledala, jenže při tom vyhledávání dobrého ukrytu si vůbec nevšiml, že se čuba dávno vratila a celou dobu při jeho zalézání do úkrytu mu stála za zadkem. No já už byla dávno mrtvá smíchy a on pořád nechápal, neboť se jen koukal do dálky, zda se už náhodou nevrací a za sebe se nepodíval Nejlepší byl výraz čubiny jak koukala, co to ten její pán dělá a proč tam leze a pak jeho výraz, když zjistil, že se čuba chovává sním. Ten pak k tomu jen dodal, že je tady za dobrýho debila
|
klára
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 14:40
- Nahlásit
rozesměje mě pejsina pokaždé,když dostane syrové kuřecí křídlo - sedí nad ním, žalostně na mě kouká a kňučí (co ona to chudinka malá, křehká dostala k jídlu),pak se jí v kebuli ty drátky spojí a křídlo schramstne na 2 kousnutí.
Taky mě vždy dostane tím, jak nekompromisně zavelí, že už je čas jít spát
|
Lea
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 15:15
- Nahlásit
Rozesmála jsem se sama sobě a lituju každýho kdo mě neviděl: pustila jsem čuby na louce a jak tak blbly a lítaly, jedna mi zezadu vyhodila podvozek do vzduchu a druhá mě následně přválcovala. Tak jsem tam tak ležela v tý mokrý trávě, nad hlavou andělíčky a modré nebe a říkala si, co bych se bez těch psů počala
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 15:27
- Nahlásit
V práci jsem někam telefonovala a na druhé straně to nikdo nebral. Dala jsem tedy hlasitý odposlech a opakované vytáčení, dokud to někdo neveme a šla jsem týrat psa.
Kousala jsem ho do tlamy, tahala za packy a ocas, šišlala na něj, snažila se ho zalehnout, očuchávala ho a tak.
A najednou ten vytáčecí tón ustal a ozvalo se: "Dobrý den, Finanční úřad, Kudláčková..." a já rychle vstala a hukla do sluchátka: "Dobrý den, u telefonu Krejčí, co pro vás mohu udělat???"
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 15:33
- Nahlásit
Garfield
a ted si predstav, ze by ti na konci toho jmena jeste nenapadne ulitlo pismenko ř. To by se Kudlackova asi svalila ze zidle, kdyby se ji tam ozvalo: "Dobry den, u telefonu Krejcir, co pro vas mohu udelat??"
jinak ja se minule zamyslel nad tim, ze uz jsem si na pesovou tak zvykl, ze nekterym vecem, kterym bych se driv smal az bych se za sve velke bricho popadal se ted uz ani neusmeju ...
|
Bent
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 15:46
- Nahlásit
Můj pes, který je s ostudou jedna ruka nedávno zadřepnul ke zcela evidentní činnosti zrovna, když kolem jeli dva černí šerifové na koních. Zřejmě si nevšimli pytlíku v mé ruce a ještě než hafík dokonal, jal se jeden z nich vést ke mě učenou disputaci o škodlivém vlivu psích kakin a životní prostředí. A zatímco mě orgán osvědcel, jeho kůň na chodník stvořil hovno jakýmu není rovno. Svíjel jsem se v záchvatu smíchu a neopoměl jsem příslušníka upozornit na konání jeho koně, načež se mi dostalo poučení, že se nemám starat o jejich koně, ale hledět si svýho psa, který svou prdelku a výtvor aspoň ukrýval v křoví, zatímco uřední kobyla hodila hnědku přímo doprostřed frekventovaného chodníku. Měl jsem sto chutí posbírat koblížky do kýble a jít je vysypat na rohožku před policejní služebnu.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 15:51
- Nahlásit
Bent
mel sis zapsat espezetku kone a jit si stezovat na lamparnu ...
|
Bent
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 15:53
- Nahlásit
Jirikovo
Jo a taky sem si moh vysrat voko, dát si tam malinu a jít si stěžovat na macháčkův palouk.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 16:11
- Nahlásit
Bent
ale jelikoz predpokladam ze nejsi uredni kobyla, tak by sis to svy vysrany oko musel po sobe uklidit, jinak by ti organ vynadal jeste jednou ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2005 19:36
- Nahlásit
Moje psice mě baví denodeně, jen občas nevím, jestil je fakt tak padlá na hlavičku nebo to dělá proto, aby všechny kolem sebe pobavila....
Z normálního života toho je taky docela dost... Nejhezčí v poslední době bylo asi to, když kamarádka rozjímala nad tím, jak chodí ke kámošce do 6. patra pěšky, že nejezdí výtahem a kamarád jí jen suše odpověděl, že to je přece jasný, že když je ten výtah pro tři osoby, tak nebude čekat na další věc...
No a ještě jsem pobavila pul třídy a potom i sebe tím,ž e na chodbě porcházel kolem náš bývalej češtinář a všichni ho slušně zdravili "Dobrý den" a já v hlubokým zamyšlení pronesla :"Čaaaaaaaaau" (naštěstí si toho nevšim nebo dělal, že si nevšim )
|
Filipes
|
# Zasláno: 4 Lis 2005 20:12
- Nahlásit
Minulý víkend nás rozesmála naše čubice a to tak, že velmi. Rozhodli jsme se využít krásného počasí ke zvelebení našeho domku. Vytahali jsme komplet nábytek a taky samozřejmě psí pelíšky a hračky a vrhli jsme se na velké malování. Zatím co jsme makali, stihla feňule všechny svý věci odtahat zpátky do chalupy. Překvapilo nás, že všechny své pelíšky umístila správně na svý místa i hračky dala tam kde vždycky bývají a mazaně dokázala využít toho jak jsme se po chalupě pohybovali a střídali místnosti, aby jsme na ni nikde nenarazili. Když jsme dokončili tu poslední a šli se pokochat svým dílem pejsule byla komplet nastěhovaná zpět. Že ještě není uklizeno ji vůbec nezajímalo.
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2005 17:55
- Nahlásit
No, nebylo to nedavno, ale vzpomnela jsem si, kdyz jsem jako mala zazila, kdyz maminka koupila sest vetsich kuratek. Meli jsme vlcaka, Tarzanku, a ta vsechny kuratka zakousla, pekne je polozila vsechny vedle sebe a cekala az se maminka vrati aji pekne pochvali. Maminka to vzala docela dobre po soku a potom to byla rodinna historka a vsicni jsme na Tarzanku vzpominali a slzeli.
|
Azoráček
|
# Zasláno: 6 Lis 2005 19:12
- Nahlásit
Tak my měli krásný zážitek v utery a mohla jsem se smíchy potrhat
Na vycházce jsme potkali bíglího 6.měsíčního bíglího pubertáka Danýska, užasný třeštiprdlo. Muj šmoula moc na hraní není, tak ale trošku tam něco bylo A protože muj šmoula je někdy dost tvrdohlavej a nechce poslouchat, holt má šnuru. No a byli jsme tak na hřišti ( obyč zelená plocha) s tím bíglátkem a Danýskovi se zalíbila Azorkova hejbající se šnura, takže ji pěkně chytil za konec do tlamičky a běhal po celým hřišti, takže za ním muj šmoula jen vlál a oddaně za ním klusal Fakt sranda k potrhání
A nevm proč, ale v tom mometně měl muj pejsa naprosto skvělé přivolání, stačilo zavolat a už vlál Danýsek za Azorkem
|
evina
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2005 20:31
- Nahlásit
Azoráčku: To já dávám večer na procházku hafovi blikající světýlko na obojek a minule se nám stalo,že před ním dva psi strachy zdrhali.Báli se toho světýlka.
|
bord
|
# Zasláno: 7 Lis 2005 07:30
- Nahlásit
V sobotu měl manžel ,,své dny'' kdy zašel s kamarádem do hospůdky a protože kamarádovi nic nejelo,tak u nás přespal.
Náš hafan byl samozřejmě z návštěvy nadšenej,okukoval co se nám to válí za mrtvolu v obýváku a chodil ho ráno různě provokovat,snášel co se dalo,jen aby si s ním hrál.
Po nějaké době co posloucháme s mužem ve vedlejším pokoji jak si pěkně kamarád s pejsou hraje a hra nabírala na obrátkách,bylo to samý ,,Pusť to potvoro jedna!" se kamarád došoural s nešťastným výrazem za námi a bědoval,že nám mrcha chlupatá něco zakousla a i když se to snažil zachránit,zbyla jen noha...
...byl to samozřejmě slepičí pařátek co Boban v pátek dostal na hraní... na obhajobu kamaráda lze uvést snad jen to,že u nich na dědině hafani občas něco zadáví,tak mu po alkoholovém opojení ani nedošlo,že na sídlišti je takovýmto kratochvílím odzvoněno...ovšem vidět upřímný lítostivý výraz ve tváři,bylo k popukání.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:14
- Nahlásit
bord
|
Tina
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:15
- Nahlásit
To jsem se nasmála takhle po ránu.. až mi tečou slzy. Všechny historky jsou skvělý
Já si na něco hodně směšného teď nevzpomínám, ale vím, že od té doby, co mám psa, tak jsem o hodně veselejší člověk.
Naposledy jsem se kvůli Bářa smála nejen já, ale i všichni okolostojící, protože jsme byly na neoficiílních závodech agility a Bára si na startu lehla na záda, jakože se jde opalovat, předvedla ještě pár sudů a po delším přemlouvání se konečně dala do pohybu šnečím tempem přes dráhu, aby si to lehárko před koncem zopákla.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:28
- Nahlásit
Co je Bára - lenoška za rasu ?
|
Tina
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:33
- Nahlásit
Bára je kříženec krysaříka z útulku
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=262
zajímavé je, že na lumpárny má vždycky síly dost. Když ale má cvičit, tak se někdy tváří, že asi týden nespala
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 09:34
- Nahlásit
Ahoj mě stalo před několika lety na výstavě v Brně, že můj tervík počůral policajta. Jen tak tam ten policajt stál a okukoval na vystavovaní pejsci. Bady jen tak bez varování zvedl nohu a bylo. Pan příslušník celou tu dávku držel a jen koukal jak mu to teče do bot. V tu chvíli mě moc do smíchu nebylo ale když pan p.odešel řval celí kruch smíchy. Nikdy před tím to neudělal a pak už taky né. Asi ten pan policajt moc dobře voněl
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 15:48
- Nahlásit
Včera jsem šla ráno kolem 9. s Eny na procházku.Procházely jsme kolem řeky po pěšině,fenka samozřejmě na volno.Rozhodla jsem se že trošku popoběhnu a tak jsem se rozběhla,jenže ona se mi připletla pod nohy a já přes ní hodila šipku do bahna Ještě že mě nikdo neviděl,bylo hnusně a všichni byli líný jít asi tak brzo ven s pejskem.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 16:57
- Nahlásit
No já si taky s našimi hafíky zažívám srandy kopec skoro každý den, ale včera jsme vyrazili s rodiči a mladým pejsou na výlet. Zašli jsme i do restauračky na oběd, a když už jsme se pak blížili zpět k autu, šli jsme kolem obchodu s oděvy, v jehož výkladní skříni byl pod jedním sakem pelíšek a na něm spala veliká kočka. Na výkladu byla nalepená cedule "prosím nebudit" . Můj pesan to pochopitelně nečetl, a protože si kočky všiml, ťukl čumákem do skla - Kočka se probudila, udělala nepopsatelně příšerný škleb, přiklapla uši k hlavě a podnikla proti pejsovi hodně seběvědomý výpad, takže to její prskání a syčení bylo slyšet i přes sklo....Náš haf z toho byl tak "v šoku", že uskočil o několik metrů od výkladu a my se tam celá rodinka váleli smíchy když se pak uklidnila kočka i pes, oba se ještě přes sklo důkladně "oslintali"
|
iva
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 22:54
- Nahlásit
Přidám taky. V sobotu jsem ke krytí fenku, ale byla jsem na soustředění mimo domov. Muž měl pro mě přijet i s fenkou a že budemem pokračovat dál v cestě. Zpozdil se o půl hodiny - zapomněl totiž doma fenku, kterou jsme jeli krýt a musel se vracet! Pak nechte něco na chlapovi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 23:01
- Nahlásit
Dneska jsem se mazlila se super fenečkou bulíka. Je jí pět měsíců a mazlení a drbání si vyloženě užívala. Já taky, do chvíle co mi zubem protrhla ret a z lásky ke mně se rozhodla že si nechá můj nos (uhla jsem se takže nos mám)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2005 23:51 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
iva
No, tak to mam taky dobrou historku...
Skoncila jsem driv v praci, tak jsem volala chlapovi, ze mi ma privest pesa na zastavku dopravy, ze jeste stihnu na cvicaku kousacky. Naschval jsem mu 3x pripomnela, ze ma vzit pesovi kos, at me s nim do saliny pusti!
A jak to dopadlo? Samozrejme dosel chlap, pes - ale kos nikde. S chapavym usmevem jsem se ho zeptala, kdepak ma nas mastodontik kosik, kdyz jsem mu to tolikrat pripominala...
Nasadil neuveritelne hloupy vyraz a prohlasil, ze kos mel, ze ho nesl v ruce, ale ze ho asi cestou na zastavku (cca 200 metru!!!) nekde ztratil - a vsiml si toho, teprve az jsem se na kos ptala!
Takze na cvicak jsme nejeli, prosli jsme celou cestu domu a zpatky a kos jsme nikde nenasli, tak jsme misto kousacek jeli shanet s mastdontikem novy kos...
|
bord
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 07:07
- Nahlásit
Vracíme se z večerního venčení,tentokrát šel s náma i mužskej,
v tom vidím jak ,,padá hvězda".Hned nadšeně hlásím:,,Honem koukej,jak letí!" Týý brďo to je asi meteorit takhle zblízka!( za šera jsem slepá jako krtek).
A chlap zkušeně koukne a hlasí:,,Můžeš se uklidnit,to jen borci v 8. patře dokouřili"
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 07:24
- Nahlásit
Mám kamošku s dvěma labradory - starším černým psem a mladou zlatou fenou ve věku Gafa. Gaf s fenkou se milují, asi se budou brát a něžnými hrátkami se vzájemně obšťastňují vždy několik hodin, až člověku srdce plesá.
Černý pes je ostrý na jiné psy obecně kdykoliv a navíc svou "neteř" si úzkostlivě chrání (rád by s ní měl miminko, ale protože je to stejnej dysplatik jak Gaf - už po resekci kloubu, tak zůstane jen strejdou).
A tak se všichni tři sešli v neděli u koní a my váhali, jestli je můžeme pustit. Báli jsme se, že labradoří pes Garfielda rozcupuje, že Gaf bude otravovat fenu a vznikne mela. Nakonec jsme psům nechali koše a pustili je. Garfield mazal za nevěstou, že ji nasadí snubák, labrador se stavěl mezi ně a bránil mu v zásnubách. Fena si s oběma pohrávala, tak jak to baby umějí, kluci jen slintali. Nakonec je oba zpacifikovala porafala, zbuzerovala, vyvrčela jim mozky z hlavy a kluci zůstali svorně spolu jak dvě opuštěné labutě, smutně si vynahrazovali zhrzenou láskou tím, že si spolu hráli s vzájemným pochopením svých zdegenerovaných kyčlí - tedy něžně a stařecky a fena si tam namlouvala o kus dál jakýho si knírača. Ze psů se stali kamoši na život a na smrt.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 08:24
- Nahlásit
No, já když jsem poprvé jela s naším hafou na stříhání, tak jsem ho pěkně vyndala z auta a protože se mi nechtělo ho navlíkat do obojku, nesla jsem ho v náručí. No když jsem pesa pustila u střihače na zahradu, zjistila jsem, že mi na sobě nechal nadílku. nevím, zda z toho stresu, nebo, že se mu fakt chtělo čůrinkat. Pak jsme přijeli domu a naši čučeli oba v balkonových dveřích na našeho čerstvě ostříhaného hafu. Jenže jemu se nový sestřih absolutně nelíbil a já za chvíli jen cítila to teplo, které mi stéká po noze přímo do boty. Se mi za to pomstil. No naši byli mrtvý smíchy, mě to zas taková sranda nepřišla.
A ještě o kámošovi a kámošově hafovy Cane Corso - 60 kilové hovádko. Moc milý haf. Kámoš přišel a řiká pojď ke mě ty moje malá prdelko sedl si na bobek a ta malá prdelka se radostně rozeběhla až to neubrzdila a otevřenou tlamou nalítla na kámošovu tlamu Bylo z toho šest stehů přes celý ret
|
Břetislava
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 08:52
- Nahlásit
Náš kokřík miluje sladký. Když mamka něco upekla, vždycky to bylo schovaný v troubě a on u toho neustále seděl a hypnotizoval dvířka. Takže každý člen rodiny šel, uviděl to nebohé stvoření, otevřel troubu a kousek perníku mu dal. Jakmile nás to přestalo všechny bavit a dívali jsme se na TV, psík pro nás začal chodit. Prišel, hlavou se nám otřel o ruku a až jsme se na něho podívali, vedl nás k troubě. A když už mu ani tohle nevyšlo, sedl si ke vchodovým dveřím a kňučel - já v domnění, že se mu chce na záchod, stoupla jsem a chtěla ho pustit ven a on jakmile jsem stála za ním, vzal zpátečku a už byl u trouby a upřeně se na mě díval
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 09:26
- Nahlásit
Jak jsem zvyklá, že je Garfield všude se mnou a teď tu není, tak jsem úplně zmatená a odcházím z kanceláře, kde je jen šéf a rozhodně žádnej pes a při zavírání dveří hlásím: "Hodný Gafí hezky zůstaň" a šéf za mnou nevěřícně zírá a upozornil mě na to, až když jsem to udělalal 3x za sebou.
To samé se mi stalo v autě, když jsem vystupovala - opět hlásím "Gerry zůstaň místo", kamoška na mě vejrá jak tele na nový vrata a nechápe, okamžitě jsem vybouchla smíchy, jakože mi už fakt hrabe a obratem jí na to říkám: "Já to nebudu zaalarmovávat, protože on by to spustil jakmile by se pohnul." V tu chvíli jsem dostala strach sama o sebe.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2005 10:40 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Garfield:
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 12:16
- Nahlásit
Když byl Matěj ještě malej - to ještě neměl metrák - Matěj byl divoký prase, který zemřel ve svých 20ti letech před 2 rokama , no tak běhal ještě po zahradě (neoplocené) na volno. A to takhle k sousedům přijela návštěva a nejednou slyšíme šílený jekot. No a chlápek na střeše auta Matěj opřenej o auto, soused uklidňuje, ať se ho nebojí, že ho fakt nesežere, ale návštěvník fakt neslezl do té doby, než jsme Matěje odtáhli
Když už byl větší a fakt se nenechal chytit na zavření na noc, musel už zůstat v ohradě, ale ještě jsem si vzpoměla, že když byl selátko, tak jsme ho měli na půdě, kde byly pytle s polystirenovýma kuličkama, no tak ty byly naprosto všude, když jsme mu šly dávát mlíčko z lahve, tak si my vyskočil na záda (znám z vyprávění, byly mi 3roky) a pak teprve baštil , bez mých zad to nechtěl. No a na té půdě jsou také větrací otvory a tenkrát u nás byl strejda a ted byl slyšet jen šílený rachot tak se šel strejda podívat k té střeše odkuď to vycházelo a Matěj mu přistál přímo v náručí .
Ale divočáci jsou také velice inteligentní zvířátka s velice dobrou pamětí. Když byl malej tak k nám chodil i jeden myslivec a furt ho pošťuchoval nohama, no Matějovi se to samozřejmě nelíbilo a taky ho za to neměl vůbec rád. Celou dobu, co byl živ, tak když slyšel tohodle blba, tak byl tu ohradu schopnej zbourat. Blb už k němu nikdy nesměl přijít, neboť byl fakt nepříčetnej. Jo a ještě jednu historku na závěr, to už byl větší a vůbec jsme ho nepouštěli, pak už se to nedalo, ale Matěj si usmyslel, že se přeci jen půjde projít
To takhle sedím, čučím na bednu a teď koukám, kdo se nám to plazí pod oknamam (bálkónové) a říkám, mami utekl nám matěj. No sranda byla to, že doma nebyl táta, jen tři děti tam nechali na pospas s divočákem. Děda s mámou jeli shánět tátu. No nakonec se bráchovi ho podařilo zavřít v ohradě pro býky, ovšem tam Mates nechtěl být, tak jsem ho tam celou hodinu drbala klackem za ušima, aby zůstal ležet v klidu než přijede táta . Jenže se mu do ohrady zpět nechtělo, tak stačil na tátu zaútočit a natrhnout mu kaďák - naštěstí to odnesly jen ty kalhoty. Pak dostal broučínek uspávačku a to bylo dílo ho tam přepravit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 12:33
- Nahlásit
no a to já jsem si jednou na hudebním táboře ...
|
Azoráček
|
# Zasláno: 8 Lis 2005 18:24
- Nahlásit
bord
Příhoda s padací hvězdou super biglol:
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:16
- Nahlásit
Jojo padající hvědda je nejlepší
|
haha
|
# Zasláno: 9 Lis 2005 19:39
- Nahlásit
včera mě hrozně rozesmála jedna věc ,psa se to sice netýká ,ale stejně se s váma musím podělit ,byla jsem v autoservisu ,mechanik znalecky prohlížel motor kouká na nějakou hadici a povídá, no to je hrozný ,kterej blbec vám to tam přidělal,načež jsem mu musela odpovědět, no vy asi před půl rokem.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2005 19:42
- Nahlásit
haha
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Lis 2005 09:23
- Nahlásit
Naše štěnisko nás baví denodenně.. Tuhle jsem se vrátila z práce a asi jak byla sama a blbla, tak si převrátila pelíšek (klasickej molitanovej). No a šikula si poradila, vyskočila si i na ten pelíšek převrácenej a usalašila se na jeho "spodku", vypadalo to komicky, jak to po dní bylo prohlé..
|