| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Říj 2005 10:51
- Nahlásit
HANO: přečetla jsem si váš příspěvek a myslím, že by jste mi možná mohla poradit. Psala jsem mezi nezaředitelné dotazy - prosím o zkušenosti s ochrnutým jezevčíkem.Pokud by jste mi mohla napsat do té diskuze jak probíhala rehabilitace vašeho ochrnutého pejska, byla bych moc ráda. Máme teď už 6letou ochrnutou jezevčici a ne a ne chodit.... Děkuji Soňa
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Říj 2005 15:59
- Nahlásit
Diskuze - "jak poznám, že je konec!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Říj 2005 18:26
- Nahlásit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Lis 2005 12:49
- Nahlásit
Ahoj,nebyla jsem pár dní na tomto serveru..ale už se ozývam.Známí měly fenku jezevčíka..docela dost ji překrmovali a nechali ji lítat po schodech nahoru dolů až se jednoho dne nepostavila na zadní nožky..začala se počurávat pokakaávat,prostě ochrnutý pejsek.Jsou z malého města a po dvou návštěvách veterináře se rozhodli fenku odnést uspat.Když jsme se to dozvěděli,hned jsme ji vzali do Brna.Doktor řekl,že zkusí něco více.
Předepsal léky již nevím jaké a žraločí chrupavku a byly jsme již nevím kolikrat na takovém ozařování.Dokto ji vyholil pátěř a takovou jakoby infrasvítivou tyčinkou /možná laser?/ ji pomalými pohyby ozařoval páteř.Doma jsem s ní cvičily nožičky,který byly úplně slaboučký a bez svalů a jen je za sebou tahala.Cvičily jsme svaly každý den.A teprve po několika měsících se začala pokoušet na nožky sama postavit.Musela též zhubnout.Potom až doted běhá celkem bez problémů.Sem tam spadne na zadek a jednu nožku jakoby trošku pokulhává.
Momentálně má rakovinu,ale i s ní zatím jako spravný jezevčík bojuje co se dá.
To je asi tak k tomu,zatím,ozvěte se jestli chcete více.Mohu vám poslat i její fotku.Moje adresa na soukromé dotazy je hv66@volny.cz.
S pozdravem Hana
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Lis 2005 15:29
- Nahlásit
Díky moc, pošlu sz. Soňa
|