| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 18:58
- Nahlásit
jak velký rozdíl teplot to musí být, aby ho bylo potřeba "vyrovnat" oblečkem?
mám krátkosrsté plemeno s podsadou (15kg), celoročně doma
dokud běhá je v pohodě, ale někdy se už teď začíná klepat, a to nejsou mrazy
doma teď vedeme s manželem spor, jestli jít do oblečku nebo ne
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2005 19:14
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=7&topic =1368
http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=7&topic =1432
Nevím, jestli už si tyto příspěvky četla. Zkus to pročíst a uvidíš. Ale je to jako s každým tématem, někdo je pro oblečky jiní zase proti. Já osobně si myslím, že když je pes v bytě, kde je přes dvacet stupňů a vyleze ven, kde je třeba pod nulou, tak ten obleček určitě přijde vhod.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 19:29
- Nahlásit
popravdě, četla a to mě vlastně inspirovalo
moc "oblečených" psů nepotkáváme, takže manžel je zásadně proti, že by se za ni styděl
ale potřebovala bych nějaký argument, že třeba rozdíl 20° už je moc, mám jí dát obleček když bude pod nulou, -5, -10, -15???
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2005 19:39
- Nahlásit
Nejhorší je takový to vlezlý sychravý počasí. To poznáš sama.
Naše prtě (3 kg) třeba miluje sníh a pořád v něm lítá, je samý bambolek a doma dlouho taje. Takže jsem začala dávat ten zapelený kabátek i z toho důvodu, že nemá bříško samý sníh a není tak zmáchaná. Nejhorší je, když se pes venku moc nepohybuje, nejhorší je zastavit se se sousedkou a drbat, to v zimě prostě nedělám, protože mi hned promrzne. Neřeknu Ti kolik má být pod nulou, abys už po oblečku sáhla. Někdy je hnusně a je 5 nad nulou a třeba když je -10 a svítí sluníčko, tak je prostě líp než když je těch 5, fouká vítr, mrholí atd.
Víš jak to myslím ne? Na slohy jsem nikdy nebyla.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2005 19:50
- Nahlásit
Našemu 6ti letému psovi (35kg) obleček dáváme až když je kolem nuly a pod. Nemá podsadu, má nemocné kyčle, tak nechci, aby promrzl. Není z toho vůbec nadšený, ale je mu teplo. Jinak je v bytě. Obleček máme od www.manmat.cz
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 20:03
- Nahlásit
hmm tak to nejspíš vyřeším tak, že ho prostě pořídím a budu ho nosit s sebou a až na něj dojde čas, tak ho vytáhnu
o manmatu jsem uvažovala, líbí se mi, že není nijak přeplácaný (jako s kapuckou a tak ) i jsem ho viděla naživo, ale protože mám fenku, nejspíš jí ho ušiju sama, aby ho měla i přes břicho
|