| Autor |
Zpráva |
Shadow
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2005 21:08
- Nahlásit
Můj děda na Moravě (Bystřice nad Olší)
někde splašil psa konkrétně je to Velký knírač. Jenomže jezdí taxi a na psa nemá vůbec čas a ani o něj nemá zájem. Je mi ho strašně líto, protože pejsa je pořád zavřená v kotci. No a tak bych se chtěla zeptat jestli byste si jí někdo nechtěl vzít: Je to 3,5 roční fenka Velkého knírače jménem Tara, má PP a chodila po výstavách ,RTG 0/0, je velice krásná, poslušná, ale k cizím poněkud ostrá, proto by bylo dobré kdyby si jí vzal nějaký zkušenější majitel já nemůžu nemám pro ní momentálně podmínky, ani zkušenosti. Je mi jí strašně líto protože je to opravdu nádherný pes a tam, velice strádá. Já osobně jsem jí viděla jen jednou...bydlíme odtamtud 400Km. No bylo by super kdyby se jí někdo ujal. Děkuji Vám všem za tu chvilku přečtení. Popřemýšlejte o tom a poptejte se i svých přátel a ještě jednou díky. Kdyžtak pište na e-mail angelika.n@quick.cz
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2005 22:18
- Nahlásit
byla bych vám moc vděčná nemůžu nic dělat a je mi jí tak líto. Cítím se hrozně, že se takhle snažím najít nového majitele každej si řekne "když si jí pořídil tak ať si jí vobstará že jo" je mi to blbý , nikdy bych psa nedala pryč i kdybych měla umřít...ale každý to bere trochu jinak...mít psa... všem se omlouvám a jsem nakloněna jakémukoliv řešení jen aby se ten hafík měl líp děkuju
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2005 22:50
- Nahlásit
Shadow
Jsi fajn, že sháníš pro pejsu lepší vyhlídky.
Můžu poradit ještě, jestli chceš zkusit dát odkaz tady: http://www.schnauzer.cz/ (knírači k adopci) a hoď taky info na Brunifid diskusi o velkých kníračích. Pak mě napadá klub kníračů...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2005 22:50
- Nahlásit
Shadow
Doufám že pro hafíka najdeš dobrý domov. A co k sobě? možná lepší než aby byla celou dobu v kotci. Určitě budeš mít chvíli čas si s ní jít ven proběhnot a pohrát si s ní ne? Tak doufám že někoho najdeš.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2005 00:00
- Nahlásit
Pupy
no je to problém protože momentálně dostavujeme rodinný domek a tak je všude hroznej bordel a furt se někde lítá a taky než se to dá všechno do kupy tak to bude trvat a abych se přiznala tak se i trochu bojím protože přeci jenom ten pes je skoro furt zavřený nevim vůbec jak by se choval kdyby sme ho vezli 400Km jak by reagoval kdyby se pustil nemám žádný zkušenosti je hodná, ale na cizí dost ostrá i kousne proto by potřebovala nějakou pevnou ruku ne mě slabou mladou holku bez zkušeností samozřejmě, že to je první co mě napadlo a jsem z nekynologické rodiny takže ani doma by mi nikdo nepomoh...
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2005 00:01
- Nahlásit
Terri
Díky no bylo by fajn kdyby se něco našlo aby taky mohla poznat kouzlo psího života a lásku od pánečka díky za odkazy
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2005 00:17
- Nahlásit
Terri
díky na adopci už je a zkusim něco dál fakt moc díky
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2005 19:05
- Nahlásit
Terri
ahoj Terri díky za radu už možná máme zájemce tak uvidíme jak to dopadne
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2005 21:21
- Nahlásit
Takže fenka už je v dobrých rukou dnes dopoledne se jí ujala jedna rodina s dětmi a mají zkušenosti s knírači. Je ve výborných podmínkách takže je to
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 09:33
- Nahlásit
Shadow
Super!!!
|