| Autor |
Zpráva |
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 09:49
- Nahlásit
) Mám dotázek: náš hafík /4 měsíce/ s námi chrupe v posteli. Přes den ho ale na postel nechceme pustit z důvodu potlačení dominance. Takže tam smí jen na pozvání a to je jen na noc. Dřív na ní směl i přes den a tak se bojím, aby to pozvání pochopil. Skáče na ní totiž přes den neustále a tak ho musíme pořád povelem nutit z ní. Je to dobrej postup a nebo ho tam máme nechat radši chodit, aby nedošlo k problému....??????
|
Majkl
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 09:55
- Nahlásit
Já bych ho tam buď nechal vždy nebo nikdy. Takhle bude jen s největší pravděpodobností zmatený.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 09:56
- Nahlásit
Niko
Já teda nevím, ale přijde mi, že pejsek v tom musí mít akorát zmatek, když jednou do postele smí a jednou ne - navíc štěně. U nás se rozhodlo, že prostě do postele smí, takže tam smí kdykoliv a konec. Nechci mu dělat v hlavě bordel. Jo, a dominantní tedy zatím rozhodně neni
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 09:57
- Nahlásit
Suhlas s Majkl a Mel. On to berie, ako miesto kde spi. Napr. moj pes, ak mu dam povel miesto v spalni, tak suverenne mi zaleze na moju stranu postele
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 10:02
- Nahlásit
Díky za názory!! Udělám to, jak píšete. Tuhle divnou taktiku jsem si přečetla v jedné knize a tak jsem doufala, že bude vše OK....
|