Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / jak poznám že...
Autor Zpráva
Monty
# Zasláno: 23 Říj 2005 18:29
- Nahlásit

Mám fenu(4roky) z utulku. je moc hodná. Chtěly jsme od ní štěnata(známí chtěli takže by se udali)) a fenka je i s pp. ale když to se psem dělali tak ji to moc bolelo. A tak z toho nic nebylo. Jak poznám jestli je fena pana neo ne? Mužu to poznat sam? myslim si že ji to bolelo úprotože je panna.

Samička
# Zasláno: 25 Říj 2005 13:21
- Nahlásit

Lea
# Zasláno: 25 Říj 2005 13:32
- Nahlásit

Tak teď nevim, jestli se nechytám na nějaký špek...
A kolikátý den fenka hárala, když "to dělali"?

Anonymní
# Zasláno: 25 Říj 2005 13:36
- Nahlásit

já mám roční fenku a když jí vetka dělala (kvůli vyšetření) poševní výtěr, poznamenala něco v tom smyslu, že má úzkou pochvu a že možná bude mít problém při porodu.
Tehdy jsme řešili jiné závažnější problémy, ale teď se mi to rozleželo.

Asi se budu ptát jako debil, ale je velikost pochvy definitivní?
A je nějaká "záruka", že pokud je fenku možné nakrýt, měla by i bez problémů porodit?

monty
# Zasláno: 25 Říj 2005 13:41
- Nahlásit

Lea
bylo to kolem 11 dne. zkoušeli jsme to od 5 dne ale chtěla až ten 11.

Lea
# Zasláno: 25 Říj 2005 13:57
- Nahlásit

Příště zkuste nechat v laboratoři stěr i odběr krve pro vyšetření na množství progesteronu. Po té ti řeknou, kdy jsou optimální dny pro krytí. Jinak sám můžeš fenu při hárání kontrolovat-v těch krycích dnech jakoby ustává krvácení a jde z ní takový růžový výtok. Máš li možnost "prubovat" její chuť se pářit psem, tím lépe. Ale i tak se může fena při páření bránit. Někdy to chce mít při tom někoho zkušeného, kdo by i případně pomohl penis psovi do feny zavést. Ty musíš fenu držet jednak u hlavy, někdy si přisedává, tak i pod břichem a také aby psovi "nepochodovala". Moje starší fena se poprvé taky bránila, při dalších krytích se už chovala tak "vstřícně", že jsem se skoro styděla
Naopak mladší fena ten sex prostě nemusí ani v termínu.
Jo ještě jsem zapomněla-když se páření zadaří, je dobré psovi pomoci přehodit zadní nohu přes fenin zadek. Spojeni mohou být třeba půl hodiny i více. Obvykle je to tak 15-20 minut.

monty
# Zasláno: 25 Říj 2005 14:00
- Nahlásit

Lea
no mocjrát děkuji. Moje kamarádi zase říkali že když byli s fenkou poprvé a nešlo jim to tak jí vet. zastřihl pan.blánu...

Lea
# Zasláno: 25 Říj 2005 14:05
- Nahlásit

monty
Směle do toho a je hotovo

Kdyby ještě nějaký dotaz, tak ho sem hoď

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání