Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / jen tak
Autor Zpráva
nefer
Člen
# Zasláno: 21 Led 2005 14:02
- Nahlásit

Pro všechny, co se už nechtějí bavit o smrti.
Moje štěndo provádí úžasné věci s jazykem . Vždycky se sedne (někdy to zvládá i v leže na zádech) a soustředěně vyplazuje jazyk. Snaží se ho ohnout do všech stran, jako-by zkoumala, co všechno umí . Roluje si ho zpátky do tlamy, kmitá doprava a doleva - prostě něco úžasného. Setkal jste se někdo s něčím podobným? Já to vidím poprvé...

Anonymní
# Zasláno: 21 Led 2005 14:28
- Nahlásit

To je ale potvůrka malinká Tak tohle jsem ještě neviděla.. můj pes se umí pěkně smát, ale s jazykem tyhle kousky neprovádí Když jsme u toho jazyka, náš pes má na něm černou pihu. Ještě jsem to nikdy neviděla (takto jsme ho dostali jako štěňátko) a tvrdím, že si ho podle toho (kromě jiného samozřejmě) poznáme mezi jinýma! ..

nefer
Člen
# Zasláno: 21 Led 2005 14:31
- Nahlásit

No, kolikrát lituji, že nemáme kameru, protože je to fakt úžasné, s jakým soustředěním se zkoumá . Doufám, že jí to vydrží...k té pize: poznáš ho i podle jiného, ale dvojí jistota je lepší, takhle to ho nikdo nesebere

Anonymní
# Zasláno: 21 Led 2005 14:36
- Nahlásit

To by byl, chudinka malej, bez sebe (kdyby se ztratil). Jednou jsem ho měla na volno na procházce, šli jsme ulicí, kdy byla zaparkovaná auta a v jednu chvíli jsem zašla za auto, takže mne neviděl.. tos měla vidět ty zmatky -.. myslím, že se cítil asi jako já když jsem se v pěti letech ztratila mámě v tramvaji..
PS: kameru nemáte.. a fotečku máte?

nefer
Člen
# Zasláno: 21 Led 2005 14:38
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=242
fotečky máme zde, ale žádnou s jazykem

tos měla vidět ty zmatky
nevadí, jen a´t si zvyká, že si musí hlídat i on tebe

Anonymní
# Zasláno: 21 Led 2005 14:46
- Nahlásit

To je ale Šmudlinka, nohatá, ušatá, krásná. Asi jako naše NO ve 4měsících! (máme totiž dva hafy)
Sím, pro pomalejší jedince (jako mně) - co je to za rasu? Vyznám se jen v základních..

nefer
Člen
# Zasláno: 21 Led 2005 14:49
- Nahlásit

Tak to je prosím miminko Rhodéského Ridgebacka a ty poslední fotky jsou akorát ze 4 měsíců

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Led 2005 19:20
- Nahlásit

Nefer
Nejhezčí je "kuk". A jinak - "uzel" u nás takhle skončí během půl hodinky

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Led 2005 17:34
- Nahlásit

Dneska jsme byli poprvé na cvičáků! - paráda (pes pak spal jak "zabitý" - ale jako správný terriér sotva 20 min. a byl připraven k další akci )

niniel
Člen
# Zasláno: 22 Led 2005 19:45
- Nahlásit

Tak si predstavte, co se nam dnes stalo. Jdeme nakupovat do Kaufu, nechame psa uvazanyho venku a sli jsme vratit flasky. Kdyz jdeme pro vozik, tak k nam bezi pes. Nejaky ozrala ho pustil a chtel nam ukrast voditko. Chytli jsme ho akorat, kdyz si ho strkal do batohu. Jeste, ze jsme se vraceli. To si fakt nechci predstavit, co se mohlo stat. Lidi jsou fakt mrchy

pegy
# Zasláno: 22 Led 2005 20:38
- Nahlásit

Nám se stalo něco podobnýho. Nakupujem v Meinlu a najednou slyšíme jak venku štěká náš pes. Protože to bez příčiny nedělá vylítli jsme ven a zrovna ho odvazoval takovej hnusnej houmlesák. Máme dobře živenýho basseta takže je jasný že kdyby jsme nepřišli včas určo by skončil na jídelním lístku nějakých bezdomovců. Některý lidi jsou fakt hnusný.

niniel
Člen
# Zasláno: 22 Led 2005 20:46 - Změnil/a: niniel
- Nahlásit

pegy
Aspon, ze vas steka. Ten nas je nestekaci noumik

utina
# Zasláno: 22 Led 2005 21:49
- Nahlásit

Jeee, neovládnu se, abych vám nenapsala - neuvazujte psiky u krámů. Já to fakt strašně špatně snáším, když vidím nějaké psisko uvázané - většinou totiž zoufale volají svého pána a já jsem během vteřiny vytočená a většinou se pak snažím s takovým chudinou aspoň chvíli rozprávět.
Myslím, že příhoda s vodítkem by měla být dostatečné poučení. Ale vždyť hrozí podstatně horší věci.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Led 2005 21:55
- Nahlásit

Já se taky přidám - vážně nechápu, jak někdo může uvázat psa u obchodu... ještě jste neslyšeli o otrávenym žrádle a tak dále a tak podobně? Já bych si to teda nelajzla

pegy
# Zasláno: 23 Led 2005 09:03
- Nahlásit

Máte pravdu od té nepříjemné události už pesana u obchodu nenechávám.

Mark
# Zasláno: 23 Led 2005 11:00
- Nahlásit

Po zkusenosti, kdyz znamemu ukradli psa z auta(zamceneho) pred obchodem (nastesti si ho zpet koupil v hospode), nikdy a nikde sveho hafana samotneho nenechavam. Mam stesti, ze mam prcka, takze ho pasuju kde se da. V prisnejsich obchodech ho davam do nakupniho kosiku v boxu. V Bauhausu apod smi i navolno. Krome Makra mi to prochazi vsude.

niniel
Člen
# Zasláno: 23 Led 2005 11:43
- Nahlásit

Presvedcili jste me. Budeme chodit nakupovat dva a jeden zustane venku.

Evik
Člen
# Zasláno: 25 Led 2005 15:28
- Nahlásit

Já souhlasím s tím, že z bezpečnostních důvodu bych svého psa neuvázala nikde, kde na něj zároveň neuvidím, ale nemohu souhlasit s tím, že "psi většinou zoufale volají svého pána"....každý pes se velmi snadno naučí, že "páníček zase přijde". Navíc to krátkodobé přivázání psa na vodítku je přece i součástí zkoušky ZZO, aby pes vydržel chvíli v klidu uvázaný....
Já osobně psa na nákupy neberu, ale když si např. jdu vyzvednout fotky do fotolabu,bez problémů beru psa s sebou, uvážu přímo před fotem, kde na něj vidím přes sklo výkladu a pes ještě nikdy nevyváděl - poslušně seděl a čekal, až vyjdu.

Anna
# Zasláno: 26 Led 2005 08:48
- Nahlásit

Tak to já naše dva pesany klíďo nechala před krámem i s kočárem s miminem, ale je fakt, že lidi většinou radši chodili po silnici. A to byli jen NO a BOM, ale menšího pejska bych nikde nenechala právě proto aby ho nikdo neukradl, takových případů už bylo hodně.
A souhlasím s Evikem, pes by měl být naučený uvázaný na vodítku.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání