| Autor |
Zpráva |
Elfka
|
# Zasláno: 18 Říj 2005 23:19
- Nahlásit
Ajojte všichni z Olomouce ! Myslím že se Olomoučáci nějak diskuzním forům straní,nějak jsem nenašla nic od Olomouckých pejskařů, notak pojďte se bavit o našich čtyřnohých miláčkách,akcích,procházkach,...HAF
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 07:46
- Nahlásit
Su tu,ale musím pracovat,tak pak napíšu
|
Elfka
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 10:41
- Nahlásit
Ajojky !!!no toje dobre ze si tu !Amon byl po cvičáku a řáděni s Arčím uplně mrtvý tak spal az do rána a ráno ani nechtel ven ze prej je moc brzo !!!
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:12
- Nahlásit
Elfka
Tak to se maligně nemůže stát
|
Elfka
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:22
- Nahlásit
jo prosimte ja sem desna ja vim ale jak se jmenuje???
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:33
- Nahlásit
Elfka
Brittany
Přijdu po obědě
|
Elfka
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:38
- Nahlásit
Jo tak ja si ji hned pripisu k tvemu a Arnyho jmenu v adresari at na ni porad nezapominam ja ostuda dobrou chut !!!
|
Elfka
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:50
- Nahlásit
Hanuli precti si mailika ju pa
|
pospa-eva
|
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:57
- Nahlásit
Ahoj holky,tak jsem se konečně sem přihlásila.Mám dneska v práci jakejsi frmol.Je toho hodně,teď frčím na oběd,ale pak se zase ukážu
|
Madlen
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 09:03
- Nahlásit
Ahoj holky,
jsem zatím z Olomouce, ale už brzy z Bohuňovic. Máme malou hovawartí slečnu, se kterou zatím ještě na žádný cvičák nechodíme, ale určitě budeme, nejspíš do Štěpánova. O tom jsem slyšela dobré reference. Píšu teď ale proto, že jsem se vás chtěla zeptat, jestli nevíte o někom, kdo by koupil ode mne zbytek granulí Royal Canin maxi baby dog pro štěňata od 2 do 5 měsíců. Ze zdravotních důvodů jsme na radu veterináře přešli na jiné krmivo a zbylo mi bohužel celých 13 kg a tak bych ho ráda prodala. Samozřejmě se slevou, za 1000,- Kč a v Olmiku i dovezu. Poraďte. Díky
|