Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Berňák a agility
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 18 Říj 2005 19:05
- Nahlásit

Myslíte, že může BSP běhat agility?? Nebo může hm...to vim že může, ale jestli je vhodný aby je běhal? Vim, že proti Border kolii nemá šanci, ale jestli normálně takhle velký plemena běhaj?? Díky

Anonymní
# Zasláno: 18 Říj 2005 20:46
- Nahlásit

V Komořanech jsem před cca asi 3 roky jednu fenku BSP viděla běhat agility. Byla docela šikovná a bavilo ji to.

Anonymní
# Zasláno: 18 Říj 2005 20:55
- Nahlásit

Díky

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 21:08
- Nahlásit

My sme byly se psicí na voříškiádě a tam byly ukázky agility a byly tam dvě berňačky, ale skákaly nízký překážky kvůli kloubům, jak jsou těžký, tak aby je moc těma dopadama nezatěžovaly, aspoň tak sem to pochopila Ale kdyžtak se zkus zeptat, bylo to pořadaný Alfou Bruntál, tak tam ti určitě dají bližší informace

Petra
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2005 07:26
- Nahlásit

ahoj já si myslím že by se to nemělo přehánět, toto plemeno je spíš pohodář, i když to taky umí rozbalit. Slišela jsem že jsou srdcaři. Takže já bych to asi nepřeháněla, a hlavně kuli těm kloubům. Je to pouze můj názor .

Anonymní
# Zasláno: 19 Říj 2005 10:53
- Nahlásit

a Leonberger?? to je asi to samý co??

Anonymní
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:00
- Nahlásit

sl[/b]i[b]šela?

Shadow
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2005 11:37
- Nahlásit

Anonymní
co to je??

Petra
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2005 15:03
- Nahlásit

To je napsano že mám chybu. Omlouvám se slyšela se píše s Y

Lenka + T.
# Zasláno: 19 Říj 2005 19:03
- Nahlásit

Já jsem viděla závodit novofundlandského psa, ten má podobnou figuru. Skákal moc pěkně a ani jednu tu vysokou překážku neshodil. Osobně bych s těmito těžkými plemeny agility moc nedělala. A když už, tak jen rekreačně pro zábavu a skákali by nižší překážky.
Závody agility jsou otevřeny pro všechny plemena psů i křížence, tak je to jen na tobě.

Anonymní
# Zasláno: 19 Říj 2005 21:56
- Nahlásit

díky no na to závodní se asi vykašlu jen tak rekreačně aby se feňule trochu hejbala ale myslim že pudem spíš do poslušnosti díky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání