| Autor |
Zpráva |
Pyshkot
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 08:56
- Nahlásit
Dobrý den chci se zeptat jestli by mi někdo nepomohl sehnat tohle neuznané plemeno z USA. Bohužel vůbec neumím anglicky a absolutně netuším jak na to poradíte mi prosím nebo pomůžete?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 09:06
- Nahlásit
Pyshkot
A načpak vám takový pejsek a plemeno bude?
Jak jste na toto plemeno vůbec přišel/la? Mohu-li se zeptati?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2017 21:57
- Nahlásit
Pyshkot
tak jak na to je jednoduchý najde inzerát a kontaktuješ chovatele
http://www.puppyfind.com/for_sale/?breed_id=246
akorát ted bez angliny nevím, to spíš si musíš sehnat nějakého známého, protože podle mejch zkušeností jednání se může dost protáhnout, Američani obvykle neprahnou touhou prodávat štěňata k nám na východ a taky jednání ohledně byrokracie a placení bejvaj na dlouhý lokte a jsou to minimálně desítky mailů
jako pěknej pes, ale nijak výjimečnej, bez dokladů a dovézt ho za několik desítek tisíc, to snad jedinně, když člověk neví co s prachama
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 18:43
- Nahlásit
Maya kamarád si z Ameriky chtěl koupit kvalitní štěně. Přestože tady měl odchovány dva úspěšné vrhy téhož plemene, vystavoval (i v Německu) - tak americký chovatel chtěl další a další informace a záruky. Že fotky chovného zařízení a zahrady nemusí být autentické, že se dají zcizit v jiné stanici a že Evropany nezná... Nakonec se museli celá rodina vyfotit tak, jak Američan přesně určil - s lahví Coly se svými psy před kotci... Pak teprve uvěřil, že jsou psi a prostředí jejich... Obchod se nakonec podařil. Po čase už mu další štěně poslal bez problémů - neb kontakt byl navázán.
Jen tím chci potvrdit, že není až tak jednoduché přesvědčit za Velkou louží chovatele k zaslání štěněte někam daleko do neznámých Čech.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2017 20:09
- Nahlásit
Xerxová
Jj, právě já to absolvovala jako prostředník angličtinář před časem pro známou a bylo to půl roku podobnejch eskapád. I když pravda nechtěli fotky, ale spíš reference.
|