Evelyn
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2017 14:26 - Změnil/a: Evelyn
- Nahlásit
Dobrý den,
mám velké dilema a nevím, s kým se o tom poradit.
Máme dvě děti (5,5 let a 2 roky), dále máme 7 letou jorkšířici. A chtěla bych adoptovat dva 3leté pejsky. Pán je velmi nemocný a hledá pro ně nový domov. Jsou to již dospělí psi, tudíž si myslím, že s nimi nebude tolik práce jako se štěňátkem.
Je to rasa, po které toužím mnoho let.. až děti odrostou, až budeme v domečku se zahradou, až až.. však to asi znáte.
Děti už jsou celkem samostatné (ale pořád jsou to drobínci, hlavně ten mladší), nově jsme se přestěhovali do domečku se zahradou a nic by tomu němělo bránit..
Jenže mám pochybnosti. Staršího syna vozím do/ze školky, dále závodně bruslí - takže jezdíme 3x týdně na stadion, a já chodím 1x týdně na angličtinu. S jorkšířicí cvičím 1x týdně agility, ale někdy jsou prostě dny (když jsou děti nemocné), že se třeba 3 dny nedostaneme ven. Manžel je velmi pracovně vytížen, bohužel mi doma, s dětmi nebo s pejskama přes prac. týden nepomůže, o víkendu většinou ano. Jinak jsem doma, na mateřské, mám k dispozici chůvu a uklizečku.
Když to tak píšu, tak si říkám, sakra, co celé dny vlastně dělám. Ale někdy si připadám vážně ustvaná.
A tak se chci zeptat, je dobrý nápad, ty 2 pejsky adoptovat?
|