| Autor |
Zpráva |
Plíškyna
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2016 21:15
- Nahlásit
ahoj,
ráda bych se zeptala jestli nema nekdo zkusenost s caniscrossingem a jaký je nejlepší sedak? Co řikáte na behejsepsem.cz/shop/pro-lidi/14-bezecky -opasek-non-stop-dogwear ?
Děkuji
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2016 21:26
- Nahlásit
Plíškyna
se zeptala jestli nema nekdo zkusenost s caniscrossingem
spousta canicrossařů a dogtrekařů tenhle sedák používá ale to je asi tak jediný co ti k tomu může kdo říct...
páč osobní zkušenost je nepřenositelná a to co na 100 % vyhovuje jednomu může bejt pro druhýho nesnesitelný...
Rozhodně doporučuju neobjednávat přes net ale jít někam kde mají velký výběr můžeš si jich vyzkoušet a porovnat jak ti kterej sedí...
A stejně se ti může stát, že po ti bude sedět ale po x km nachozených naběhaných zjistíš že to není to ono a budeš hledat jinej... ale to je naprosto normální
|
Plíškyna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2016 08:33
- Nahlásit
Jasně, děkuji za odpověd´
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2016 07:12
- Nahlásit
Plíškyna
zkusila bych najít akci, kde bude mít stánek Mush&Go - mají snad všechny druhy, všechno na tebe navlíknou a uvidíš, co ti bude sedět. Teď jsem po letech nahrazovala a ze všech typů mi v tahu seděl jenom jeden (a rozhodně ne ten, který jsem měla vybraný)
|
Plíškyna
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2016 20:59
- Nahlásit
birma děkuji, akorat nemohu najít, snad najdu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2016 21:08
- Nahlásit
Plíškyna
tady + je najdeš na FB. Na stánku toho mívají víc, než je na eshopu. Stránky mají pořád ve výstavbě.
|
Plíškyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 20:12
- Nahlásit
birma ty stranky jsem prave nasla, ale terminy jsem nemohla najit. Tak proto. Děkuji.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 21:05
- Nahlásit
Plíškyna
mrkni k nim na FB, tam většinou vypisují, kam se chystají
|