Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pes v tranzu
Autor Zpráva
Cockzilla
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2016 11:25
- Nahlásit

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mi někdo neporadí se situací co se stala dnes ráno. Mám 2 fenky, jedna z nich je matka 5 let, druhá je dcera Jessie 2 roky... Ráno se šly proběhnout na konec zahrady, a pak jsem jen slyšel jako by Jessie něco kouslo, prostě zakňučela. Když jsem se chtěl jít podívat co se stalo, tak šla pomalu zpátky a jakoby byla v tranzu, nemohla skoro chodit a šla si okamžitě lehnout na rohožku, z které se nechtěla zdvihnout. Po nějaké té hodince se zdvihla a měla strašně ochablé svaly, nemohla stát, jen kousek odešla a šla si lehnout kousek dál. Jediné co mě napadlo je, že by ji kousnul had, ale nic viditelného jsem na jejím těle nespatřil. Někdo kdo má podobnou zkušenost a ví si s tím rady? :/
Předem děkuju

Cockzilla
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2016 11:50
- Nahlásit

Oprava, už jsem viděl trochu krve na přední končetině když ležela, ale byla toho jen trocha :/

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 02:37
- Nahlásit

Myslím si, že jed zmije neúčinkuje tak rychle. To by muselo být něco jiného. Každopádně to chtělo jít se podívat a vzít psa na veterinu. Na jed může zemřít, ale taky jí to může poškodit játra nebo jiné orgány. Docela risk nechat to jen tak být. Sám byste v této situaci taky nešel do nemocnice?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 08:57
- Nahlásit

Děláte dobře, že se ptáte na netu na foru, to je nej, co pro psa udělat. Navíc jste narazil na Vlčáčkovou, tak je jistý, že pes se dožije nejmíň dvěstě let nyní.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání