| Autor |
Zpráva |
kacul95
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2016 20:08
- Nahlásit
Dobry den,
Potrebovala bych radu. Stehujeme se s pritelem do nového bytu a bereme sebou i meho osmileteho madarskeho ohare. Mam obavy aby zmenu prostredi zvladl a aby si sousedi nestezovali. Samozrejme mu vezmeme sebou vsechny jeho veci i oblibene kreslo. Chtela bych mu to nejak zprijemnit a pripravit ho na to. Nevim ale jak. Mam z toho velike obavy. Chci aby sel snami. Je fixovany na me a ja na neho.Budu rada za kazdy nazor a radu. Moc dekuji. KATKA
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2016 22:07
- Nahlásit
Stěhovala jsem se jenom jednou, a to se 7letým a 4letou. Bylo vidět, že už při přípravách v původním domově tak nějak koukali, co se děje, chápali, že situace je nějaká neobvyklá - ale nevyšilovali. V novém domově jsme nijak zvlášť "nelitovali" pejsky, že jsou najednou jinde. Pár dní jsme se zabíhali, zjišťovali, že "na zahradu" najednou znamená někam jinam, stejně jako "na dvůr" a "domů" Pomohlo, že máme celkem zavedený řád, krmí se v určitou hodinu, venčí se v určitou hodinu, vracím se z práce vždycky stejně - takže to zůstalo. Ale asi záleží kus od kusu, obecně moji psi máloco řeší, hlavně když je co žrát
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2016 22:31
- Nahlásit
kacul95
jestli je pes alespoň trochu zcestovalý, byl na pár dovolených, tak s tím podle mě nebude mít žádný zásadní problém. Stěhovala jsem se s předchozím psem asi 6x a upřímně mě nikdy nenapadlo, že by to neměl zvládnout. Kde jsem s ním jednou přespala, tam byl "doma", takže stačilo nenechat ho samotného před první nocí
Současný pes se sice nikdy nestěhoval, ale má toho objeto tolik, že nevěřím, že by ho to nějak vzrušovalo
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2016 00:10 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Tak pokud mate velke obavy a nevite co delat, dost pravdepodobne ty obavy prenesete i na psa....takze je treba se chovat prirozene, jakoze stehovani je proste bezna vec a ted se zrovna stehujeme...
|