| Autor |
Zpráva |
Leninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 12:03
- Nahlásit
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti co je nejlepší používat na tlapky? Mám bišonka a máme je poměrně citlivé teď v létě na rozpálených chodnících a ráda bych se připravila i na zimu až budou zase solit. Za jakékoliv podněty předem děkuji.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 15:54
- Nahlásit
Leninka
nejlepší pro tlapky je vyhýbat se rozpálenému asfaltu i soli. S malým pejskem by to nemělo být zas tak těžké.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 22:17
- Nahlásit
da se resit jak promazavanim, tak I psima botickama. vyhybat se je nemozny vsude a taky nrlze psa vsude nosit, ze...
ja pouzivam vazelinu ns tlapy ale nastesti u nas nesoli
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2015 23:17
- Nahlásit
cernej caj
no ona část lidí právě tvrdí, že jak tlapky promažeš vazelínou, tak jsou k rozežrání solí naopak náchylnější.
A u psa velikosti bišonka fakt nevidím moc problém v tom ho přes posolený úsek přenést a postavit na zem až na místě, kde posoleno není.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 14:35
- Nahlásit
tak pokud je posolenejch 20 metru, ale kdyz mas posoleno siroko daleko, tak to poneses psa, pistavis vycurat a idnes s dom mi neprijde lepsi alternativa jinak bezne hodinove prochazky. bych rekla ze pokyd se jedna o par metrovej usrk, pak by to nemelo cinut problemy, aby bylo nutny je touto cestou resit.
s tou vaxelinou, to sem nevedela, to by pak bylo naprd. a nevis, je to tam kde preventivne maxou pred prochazkou bebo tam kde se po prochazce ocisti, osusi a nsmaznou tlapy ? nebo v obojim? u nas se vubec nesoli, takze tu vazelinu mam mozna uplne mylne doma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2015 14:44
- Nahlásit
cernej caj
Vůbec netuším, u nás se solí a já nemažu, pes nemá problémy, tak jsem to víc nezkoumala. Jen mi přijde logické, že ta změkčená tlapka bude na podobné vnější vlivy náchylnější. Vazelínu mám doma taky, ale to pro případ tvrdnutí a praskání polštářků.
|
doglover111
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 11:08
- Nahlásit
V létě je vhodné co nejvíce chodit spíš po trávě, ale pokud to nejde, tak hned po návratu domů tlapky promazat nějakým ochranným mazáním. Mám dobré zkušenosti s Feet Balsamem. Bezvadný je i v zimě. Po každé procházce v místech, kde se solí, pak omývám tlapky čistou vodou, osuším a natřu.
|
Leninka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2015 11:28
- Nahlásit
Děuji za podněty
|