Michajlko
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2015 18:44
- Nahlásit
Ahojte všichni, tak jsem nejak zůstal sám s 3 pejskama (mopsík, fr. buldoček kluci a cane corso fenečka) a 2 kočkama a potřebuji pomoc.
Hledám v okolí Drnovíc u Lysic (Boskovicko) někoho, kdo mi z času na čas pejsky přijde pustit na zahradu, da jim čistou vodu a granule, pokud budu muset déle zůstat v práci, případne když budu muset na služebku. Také by mohl ty dva male prcky vyvenčit (nejak kaka dělat na zahrade nemusej, jenom čurnou). Pejsci byli celý život v domku, ty 2 prckové jsou dedci, gaučáci a zahřívači postele a ven je dávat napořád nechci, to bych je asi za pár dnů pochoval. Plus ten hic v poslední dobe. Oni jsou spokojení pokud maji otevřeno, chodi ven a dovnitř, opáli se do sneda a pak do chládku v domku.
Všechno samozrejme za odmenu, zadarmo to nechci, zaplatím i cestu, případne bych je mohl nekam dovést. Všechno to je o domluve. Prosím zkuste poradit, rozposlat známym v okolí (pokud tady nekdo z okolí Drnovic vůbec je, jsem z toho trošku zoufalý. Tady v okolí se zatím nikdo nepřihlásil, jenom divné typy co vlastného psa nemaji a nikdy nemeli.
|