| Autor |
Zpráva |
Břetislava
|
# Zasláno: 7 Říj 2005 18:45
- Nahlásit
Podívejte se, prosím, na tohoto pejska - je tak nádhernej a ještě mladej a hrozí mu, že bude utracen. Nevíte náhodou někdo o někom, kdo by si ho vzal??
http://www.nalezenci.cz/index.php?what=advsanc&id=3921
|
haha
|
# Zasláno: 7 Říj 2005 20:12
- Nahlásit
Břetislava
je hezkej, a mladej, proč má být utracen,psi v útulcích se snad neutrácejí nebo jo???
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 20:26
- Nahlásit
haha
To nie je utulok... Len nejaka stanica, kde mozu byt umiestneny len 28 dni.
|
haha
|
# Zasláno: 7 Říj 2005 20:57
- Nahlásit
to je hrozný, chudáci psi,ted jsem se na to koukala znova ,je mi ho strašně líto.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 20:59 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Tady je link primo na KS Zvolen... http://www.kszv.sk
Ja se zase primlouvam za tyhle dva 8mesicni vlcacky, taky jim akutne hrozi utraceni...:
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Říj 2005 21:01
- Nahlásit
chudačci
|
haha
|
# Zasláno: 7 Říj 2005 21:04
- Nahlásit
jsem si tam ještě prohlídla ty ostatní,všichni jsou tak hezký, chudinky,až tady brečim u počítače
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 21:29
- Nahlásit
no to je strašný je me až do breku já je chci tak všechny zachránit ale nemůžu prostě nemůžu a navíc se bojim bojim se ty výchovy sem začatečník určitě bych tam něco povorala
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 21:37
- Nahlásit
http://www.nalezenci.cz/getimg.php?id=3912&p=photo&t=animal
kokněte na tohodle je kráásnej ale nejsem plnoletá doma nerozhoduju ach jo
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 21:40
- Nahlásit
http://www.nalezenci.cz/index.php?what=advsanc&id=3852
anebo tendle prďola taky hrozí utracení!!!!!
|
haha
|
# Zasláno: 7 Říj 2005 21:42
- Nahlásit
jsou fakt nádherný,bohužel dalšího už radši ne,už takhle mám co dělat ty svý uživit ale je mi jich líto ,kdyby mi kterejkoliv seděl před vratama tak ho nevyženu
|
haha
|
# Zasláno: 7 Říj 2005 21:51
- Nahlásit
to je fakt na slovensku běžný že tam utrácej takový kvanta pejsků?v našich útulcích se snad zdraví psi neutrácej, nebo jo?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2005 22:36
- Nahlásit
haha
No, vacsinou nie, ked maju stastie a skoncia v naozajstnom utulku a nie v karantenej stanici zriadenej mestom... Je to proste odchytovka...
|
kery
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 08:24
- Nahlásit
Zdá se mi to tak trochu jako vydírání lidí, kteří mají vztah ke zvířatům. Lepší by bylo apelovat na zřizovatele, úřad...s nějakou peticí, ve které by byl vyjádřen nesouhlas s nařízením utrácení psů.
Je to takové- vezmi si ho, jinak je mrtvý a bude to tvoje vina.
Stále dost lidí má k útulku a jeho zaměstnancům velkou nedůvěru. Myslí si, že v útulku žijí jen samí zablešení a nesocializovaní "podvraťáci". Ale není útulek jako útulek. Naši pejsci jsou kompl. vakcinovaní, odblešení, odčervení a kastrovaní za příspěvek Kč 300,-. Snažíme se ty "problémovější" připravit na život "venku". Nikdy bych si nedovolila dát mladé rodině s dětmi nějakého psa, kterého by nezvládli, starším lidem temp. štěně... Divili byste se, jaké suprové a bezproblémové psy máme. U veterináře v ordinaci se chovají vzorněji než ostatní psi majitelů, jsou poslušní a ovladatelní.... Největším problémem však bývá, že nejsou módním plemenem a nejsou to štěňata. Málokdo chce poskytnout domov např. 8mi letému věrnému hafanovi. A tady je jeden z problémů plných útulků. U nás má každý zájemce možnost vzít si vybraného pejska na procházku a "potykat" si s ním. Dávejte, prosím, přednost povaze před krásou. Dále by to chtělo více hlídat své háravé feny a zamezit nežádoucímu krytí. Při každém plánování štěňat zvážit, zda to má opravdu smysl. Bylo by to na dlouhé povídání. Naše stránky jsou: http://loztrebic.wz.cz. K.
|
kery
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 11:14
- Nahlásit
Wami
použila jsem Tvoji přezdívku k pojmenování štěňátka, nevadí?
Tady je na fotce: http://loztrebic.wz.cz/nabidka/6.html
|
Břetislava
|
# Zasláno: 8 Říj 2005 12:54
- Nahlásit
Je tam spousta nádherných pejsků. Po domluvě s tím "útulkem" se dají převést do Brna,kde by si je budoucí majitel vyzvednul. Je mi jich fakt moc líto, jsou tam i malinká štěňátka, ale nikoho neznám, kdo by teď chtěl pejska. Je toto zařízení i u nás? Neslyšela jsem o tom. Doufám,že ne.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 18:32
- Nahlásit
kery
a koukám, že nejen Wami, ale i Sali, jsou to pěkný holky,
já mám prostory i prostředky, ale časově už bych to nezvládla, mám 10 psů, z toho 4 někým nechtěný, a bohužel peníze nejsou vše, chce to taky lásku, a to už se časově opravdu nedá zvládnout..... občas se mi chce řvát, nad tím, jak jsou lidi nezodpovědní a kolik utrpení dokážou způsobit.....
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 18:43
- Nahlásit
ahoj všichni doma mám požehnání na pejsana z útulku líbí se mi ta málá fenečka kříženec NO 3 měsíce....jsem ale začátečník mám trochu strach....co myslíte nevim já fakt nevim je pořád lepší bejt sobec a vzít si štěňátko od chovatele nemáte tušení jak by mohla bejt tahle fenečka velká nebo něco?? jo adresu na její fotečku sem sem psala 7.10. 21:40:32
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 18:45
- Nahlásit
kery
je pekna, ta hneda...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 18:48
- Nahlásit
Shadow
Trimesicni stene je porad jeste TABULA RASA - rychle na vse spatne zapomene... Od dobrych chovatelu si stene najde paniky vzdycky, ale z utulku je to o malo horsi... Ja bych byt tebou si to stendo klidne vzala...!!!
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 19:03
- Nahlásit
ještě uviím ale jinak dík
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 19:14
- Nahlásit
Shadow
většina psů z útulku, obvzláště mladých, je v pohodě a velmi vděčných, já sama jsem kdysi měla nalezenou kříženečku a dodnes na její věrnost a veselou povahu vzpomínám. Když si vezmeš štěně z útulku, myslím, že tě celý život bude hřát pocit, že jsi mu "zachránila" život, a věřím, že ti to bohatě vrátí. A jak píše Wami, čistokrevná štěňata od chovatele mají vždy větší šanci. Pokud se nějak zvlášt nechceš věnovat chovu, náročnýmu výcviku, ale hledáš jen kamaráda, tak bych neváhala, už jen pro ten pocit......
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2005 17:48
- Nahlásit
No tak už tam prý není vzali si ji nějací ochranáří z Německa... tak asi budu shánět chovatele čených NO ale jinak dík ohledně rady k té fenečce
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2005 19:28
- Nahlásit
ale ta paní ze stanice mi právě napsala znova prý dneska našli další fenku NO asi 4mesicni není to moc?? Vložila bych vám sem její fotky jenže nevím jak nevíte někdo jak se to děla
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2005 19:36
- Nahlásit
Shadow
At se neptas po kazde... Muj nazor je, ze do roku pejska je porad jeste mlady - stene. Pes dospiva ve 2-3 letech (zalezi na plemeni), po roce ale uz pejsek, kteremu se nikdo nevenuje, se muze adaptovat o neco hur. Prevychova psa jde spatne zhruba od peti let (ne ze by to neslo, ale jde to pomalu). Takze klidne jdi i do 4mesicniho stenatka NO z utulku...!
(Ohledne fotek doporucuju bud auditko "fotky" nebo "Jak vam roste hafan" - do obojiho jsem vkladani fotek pekne vysvetlila... )
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2005 08:40
- Nahlásit
no asi ji budem brat fotky sem dam vecer je moc krásná černá se znaky a uši dolů podle mě je křížená s nějakým z retrívrů nebo běco podobnýho, ale možná se pletu má delší chlupy než NO a takový krásný velký oči jo a taky čumák má kratší než NO... no prostě krásnej pes včera ji prý našli a je pry moc přítulná! no jak tak na to koukám tak to asi s retrívrem nebude páč má takovej jinej ocas no to je jedno večír vám to ukážu no tak snad to všechno dopadne jinak dík za rady
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2005 11:15
- Nahlásit
Shadow
rozhodnutí vzít si štěndo z útulku je chválihodné a pokud chceš a rodiče svolí, jdi do toho!!! Získáš kamaráda na velkou část svého života a bude ti dělat radost.
Jeden z mých tří psů je taky z útulku a to jsme si ho s přítelem brali jako cca 5letého. Byl to naprostý asociál - doma ho máme něco přes 4 měsíce a strašně moc se zlepšuje....Dá se převychovat či vychovat i starší pes, natož když si bereš štěníka, takže i když jsi začátečník, neměj strach - čti, choď sem na fórum, až štěndo doroste do vhodného věku, začni chodit na cvičák a všechno zvládneš v pohodě
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2005 20:53
- Nahlásit
jsem asi uplnej blb, ale už se mi nechce se dělat s těma stránkama no, ale každopádně si pro ni o víkendu jedem takže se ještě budu hodně ptát no jo nezkušená začátečnice no a až budu mít náladu na PC maniactví tak sem ty fotečky vložim ahojky a moc dík za všechny rady jsem strašně ráda, že to dopadlo takhle budem štastný my a ona určitě taky tajže dík za všechno
|