Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Dovolená Šumava
Autor Zpráva
Luj1
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 09:16
- Nahlásit

Dobrý den,
v létě se chystáme s pejskem na dovolenou na Šumavu. Jedu poprvé na dovolenou s pejskem, tudíž nevím, kde mám hledat tipy na výlety. Mohu poprosit o nějaké tipy kam s ním, aby si to užil on i my. Nějaké památky, výlety. Ubytování máme poblíž Klatov, ale určitě nám nevadí i někam dál dojet autem.
Máme maltezského psíka. Na auto, nošení v tašce je zvyklý. Prošel výcvikem. Chci si cestu naplánovat předem a vědět, že pejsek bude vítaný všude.
Děkuji.
A omlouvám se, pokud jsem téma zařadila špatně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 09:28
- Nahlásit

většinou na webu konkrétní památky se dá dohledat, zda tam pes může, někam může, někam ne - dá se řešit i tak, že ten koho památka moc nezajímá počká venku nebo se přostřídáte. S malým pejskem to bývá lepší, někam vás s ním v tašce pustí spíš, než s větším psem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 09:36
- Nahlásit

Luj1

.

http://www.klatovynet.cz/klatovy/okoli.asp

a pak dál
Boubínský prales, Černé a Čertovo jezero, podél Vydry od Antýglu k Čenkově pile, Pancíř, Modrava...........

corgi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:22
- Nahlásit

Jejda, vítejte
Určitě se zastavte ve Švihově, hrad se dá krásně obejít - buď krátká cestička cca 1km, nebo delší trasa částečně přes luka. Do hradu psi nesmí, ale mám info, že psíčka v tašce povolili.

Luj1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 14:45
- Nahlásit

Děkujivím, že na webu jsou konkrétní památky a u nich je psáno, zda pejsem může nebo ne, ale jak píše corgi, na Švihov pes nesmí, ale v tašce ho povolí. Na netu bych si přečetla nesmí a vynechala bych tento hrad, který bych jinak ráda navštívila. Na Šumavě jsem ještě nebyla, takže mě zajímá všechno. Zatím moc děkuji a budu se těšit(snad) na nové tipy.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání