| Autor |
Zpráva |
hanulekrajcovicova
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2015 23:58
- Nahlásit
Dobrý den,potřebuji radu nebo spíš informaci,můj pes,fena brazilské fily se bojí vejít do místnosti v bytě..bydlíme tu 6let,měla 3roky když jsme se přistěhovali a nechce chodit do kuchyně,vejde do půlky místnosti,jen na požádání a přesto že je velmi vychovana povelum dál nedojde,přes veškeré přemlouvání a lákání pamlsky..divné kouká na zdi místnosti a přesto že by ráda tak tam nejde..ráda bych věděla čím to je..na netu jsem se nic nedočetla..mockrát děkuji za jakékoliv informace..
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 11:40
- Nahlásit
hanulekrajcovicova
můžou to být odrazy něčeho na zdi, pro ni třeba divné tapety, zvuk nějakého přístroje(ledničky) klouzavá podlaha, pachy...nevím, jak vypadá vaše kuchyně ale zauvažujte. Já sama jsem nahluchlá, tak si možná víc všimnu různých světelných úkazů. Tu mi blejskne odraz od okna, tu od nerez nádobí, od televize po lakované skříňce...je toho hodně.
|
hanulekrajcovicova
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 17:30
- Nahlásit
Děkuji..ale podlahu máme všude stejnou a v té části místnosti zrovna nic není,nábytek atd..ale nikdy tam prostě nevešla😏
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 17:56
- Nahlásit
a je nutny, aby tam chodila?
jinak co zkusit nejak ji mistnost zprijemnit cinnostma, ktery ma rada? hrat si tam sni, krmit, skusit nejak spojit to, ze kuchyn = supr vec, pac tam dycky dostanu tunu dobrutek nebo hracku?
a to do te kuchyne nechodila nikdy, nebo az ted prestala?
|
hanulekrajcovicova
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:14
- Nahlásit
Nikdy tam nešla..jen kousek za dveře..ani pamlsky nepomáhají..chodit tam nemusí,jen ze zvědavosti bych ráda věděla čím to může být..ale děkuji za odpověď.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 18:16
- Nahlásit
někdy stačí maličkost - stříknul na něj horký olej z pánve, upadl talíř a rozlít se na kusy... Mají paměť jako sloni. A my nechápeme, kde se ta nechuť vstoupit vzala - neboť jsme si toho momentu vůbec nevšimli a nebo to nepokládali za důležité... A když si utvrdí, že je bezpečnější tam nevstupovat... tak se to někdy i těžko odbourává.
|