Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Upevnění klece v autě
Autor Zpráva
ChristineMaria
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 20:59
- Nahlásit

Zdravím,
potřebovala bych poradit s upevněním přepravní klece v autě. Mám hatchback, sklopenou polovinu zadních sedaček, takže klec je v kufru + částečně ve voze. Problém je, že klec "jezdí", má strach, aby se při neočekávaném prudkém manévru něco nestalo. Navíc klec strašně chrastí. Nevíte, co s tím? Máte někdo nějaký tip? Děkuji
P.S. tuhle klec mám http://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky_doplnky_au to/klece/zesikmene/124020

corgi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 21:09
- Nahlásit

Napadá mě pogumovat to nějak zespoda. Buď připevnit nějaký kus gumy ke spodku klece, nebo si dát práci a obužírkovat všechny dráty. Totéž s chrastěním, bužírky tomu zabrání, ale je to piplačka. Plus klasické gumicuky na přivázání "někam" v autě.

ChristineMaria
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 21:20
- Nahlásit

corgi
jo, díky za tip. Uvažovala jsem dát pod klec kus gumy - třeba jak jsou rohože do auta, ale myslím, že to bude stejně ujíždět.
Chtěla jsem to připevnit přes madlo pásem, ale ten nedosáhne...
Asi to fakt budu muset obužírkovat, protože mi to chrastění děsně leze na nervy a psovi vlastně taky
Gumicuky - to nevím, kam bych to připevnila...
ještě jednou díky

Walda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2014 22:55
- Nahlásit

ChristineMaria

upevněním přepravní klece v autě

V kombíku mám na podlaze kufru dvě oka, do nich mám zaháknuté háky upevňovacích popruhů s ráčnama a klec přitaženou k podlaze.

V MPV mám vyndaná zadní sedadla a do jejich úchytů v podlaze zase chytám háky popruhů (pro dvojklec), nebo na jednokleci mám našroubovaná oka a do nich chytám řetězy s napínákama.

mi to chrastění děsně leze na nervy

Mě taky, zkoušel jsem to vyřešit u podobné klece jako máš ty, podkládáním chrastících míst mechovou gumou lepenou vteřiňákem. Bylo to trochu lepší, ale ne o moc. Časem jsem to vzdal a pořídil si hliníko-dřevěné klece (dvouklec a jednoklec), u nich je to řádově lepší, ale ne dokonalé, i tady jsem lepil mechovou gumu. Chystám se je rozebrat, všchny spoje podmazat silikonovým tmelem a zase složit

Nejtišší jsou laminátové kenely

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání