| Autor |
Zpráva |
myslivcovamarketa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 13:41
- Nahlásit
Ahoj kynologové,
Před týdnem jsem si pořídila konečně štěňátko. Je to kříženka, maminka je maďaský ohař, tatínek ridgebacklabrador menšího vzrůstu (26 kg). Jelikož se budeme muset v únoru stěhovat do Prahy a hledáme pronájem bytu, chtěla bych štěňátko naučit bydlet přes den kdy nebudu doma v "kleci", které teda raději říkám zastřešený zavíratelný pelíšek, a to z toho důvodu, abychom zvedli šanci sehnat ten byt a aby byt v mé nepřítomnosti nedemolovala. Nejedná se o klasickou klec, ale o nylonovou přepravku, která se dá použít i jako pelech na doma. Mám ale trochu dilema s velikostí, zda koupit 102x 69x69, nebo zda bude stačit 92x64x64. Co myslíte? Toto mám teď vyhlídnuté : http://www.beibei.cz/beibei-cz/eshop/0/0/5/134, ale váhám s objednávkou kvůli velikosti. Bude se nám hodit i na přepravu, na dovolené se psem a podobně, takže bych nerada koupila špatnou velikost.
Moc děkuji za rady.
|
aňoňouma
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 14:32 - Změnil/a: aňoňouma
- Nahlásit
myslivcovamarketa
Nylonová přepravka vám u takhle akční směsky vydrží tak hodinu max. Na cesty a akce je super, to ano, ale bez dozoru štěně velmi rychle přijde na to, že se jí dá vcelku bez námahy projít. A zvlášť pokud se bavíme o firmě Beibei - jejich přepravky jsou levné, pěkné, ale z poměrně chatrného materiálu.
Co se týče velikosti, tak záleží hlavně na tom, jak dlouho v ní bude štěně muset trčet zavřené.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2014 18:49
- Nahlásit
myslivcovamarketa
Štěně v nylonové budce? Ehm. To nebude mít dlouhýho trvání.
Pořiď radši klasickou klec, v bytě dá se použít i jako odkládací prostor (stolek). Dají se na ni připevnit misky s vodou a krmení a štěně si je nevylije, když nebudeš doma. Má pevné dno, které nebude za pár dní smrdět čůránkama, protože se dá poměrně lehce desinfikovat. A pokud ji chceš mít i do dospělosti, pořídila bych minimálně klec o délce těch 110-115cm.
http://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky_doplnky_au to/klece/rohove/124025
|