| Autor |
Zpráva |
Fan
|
# Zasláno: 17 Led 2005 07:24
- Nahlásit
včera jsme došli ze cvičáku a Šimi byl těžce unaven z neustálého honění se a praní se se svým novým o 2 měsíce starším kamarádem bíglem Plutem Páneček ho litoval už ve dveřích když jsme došli jak je chudáček unavenej a když se svalil v obyváku na koberec a usnul, skláněl se páneček2 nad ním, jestli ho nemá odnést chudáčka utahaného do naší teda vlastně i šimiho postele, aby se mu lépe hajalo a mě nikdo nikam odnést nechtěl a to jsem byla na cvičáku taky
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2005 08:40
- Nahlásit
Fan, předpokládám, že ty ses nestočila do klubíčka v obýváku na koberec . Možná to byla chyba - přístě se tvař víc unaveně než Shiba a třeba se ti poštěstí
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2005 09:30
- Nahlásit
To nic, se mnou spi psi v posteli, maji vselijake dobrutky, jsme s nimi cely den a vencime je opravdu kvalitne. Navic se i v posteli perou, proste je jejich. To je rozmazlovani
|
utina
|
# Zasláno: 18 Led 2005 15:39
- Nahlásit
Jseš moc samostatná a málo ukňouraná, pak tě do postele nikdo nenosí a ještě tě nutí vařit večeři Dělej to jako tvůj pes - i když pak na tebe budou zase koukat jako na cvoka. Prostě se s tím vyrovnej, že pes je rozmazlovaný víc jak ty. Já mám doma celou řádku "spratků" včetně dvou 7,5 týdenních. Obzvláště ty malé miluju, když ve čtyři ráno ječí, jako kdybych jim trhala nožičky jen proto, že se chtěji honit po bytě a ne se válet v bedně. A já to hlupák prostě nechápu, protože mám docela normálně strach, že usnu a oni vlezou někam, kam nemají. To, že se v 7 týdnech naučila žebrat a lézt mi do talíře (skoro), chtějí se chovat a pak mě hubičkují a v rámci toho mi okusují obličej ani nemluvím. Co z nich vyroste?!?!
|
Mark
|
# Zasláno: 21 Led 2005 00:25
- Nahlásit
Taky vám váš pes chodí říkat, že je čas jít spát ? Můj kolem půlnoci sleze ze sedačky, sedne si a kouká mi do očí. To znamená, pojď do postele, je čas. Když jí pošlu samotnou, tak jde, vydrží tak 10 minut a pak se opakuje to samé, dokud mě nepřekeca. Jako třeba teď. Takže dobrou
|
Fan
|
# Zasláno: 21 Led 2005 05:50
- Nahlásit
Mark, až tak ne chodím spát dřív než Šimi a pokud chce ještě dál dělat bordel a hrát si, tak mu zhasnu a to se uklidní a plácne sebou a spí
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2005 11:58
- Nahlásit
Manžel mi říká: "no to už je teda hnusný, co tě má co olizovat takovej chlupatej tvor? To pak dáš pusu mi?" (Přeloženo do lidské řeči: "se mnou se mazli, ne se psem )
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2005 15:36
- Nahlásit
Koukám, že nejsem sama, kdo svého pejska rozmazluje.... My se s pejsou vlastně rozmazlujeme navzájem
Já mu předkládám různé dobrůtky a on mi zase žužlá palce u nohou či uši ....... teď se nesmějte, ale je to vůbec nejlepší masáž na uvolnění nohou, nechat si je (samozř.umyté) po dlouhém výletě pěkně ožužlat od pejska.... nedělám si srandu, mého psa to strašně baví a nožičky si báječně odpočinou
|
Fan
|
# Zasláno: 25 Led 2005 17:35
- Nahlásit
to samé dělají pudlice mámě, každá si stoupne k jedné noze a jednou, a nepřestanou dokud je už nevyhodí
Šimi když tam byl na hlídání tak se o to pokoušel taky,ale nedali mu šanci
|