| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 07:23
- Nahlásit
Nemá někdo z Pražáků zájem na společném odběru a spolupodílení na poštovném?
olej za 99,- za litr
poštovné:
platba předem 0-9kg--99kč,
9-45kg--119kč
dobírka 0-9kg--139kč,
dobírka 9-45kg--149kč
|
aňoňouma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 07:48
- Nahlásit
stetisek123
Kvalita? Původ? Způsob výroby - extrakce, lisování? Obsah těžkých kovů?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 08:32
- Nahlásit
aňoňouma
klasika pro rybáře, další rozbory by sis musela udělat sama
|
aňoňouma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 08:44
- Nahlásit
stetisek123
klasika pro rybáře
Nic ve zlým, ale to bych psu nedala ani omylem. U oleje pro nepotravinářské použití si můžeš být naprosto jistá, že je v něm kotel rtuti a dalších těžkých kovů, plus PCB, dioxiny atd., páč lososi jakožto predátoři na vrcholu potravního řetězce v sobě tyhle srágory kumulují. U kvalitních olejů používají výrobci složité a nákladné postupy, aby toxiny aspoň částečně odstranili.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 09:16
- Nahlásit
ufff, jsem ráda, že jsem živá. Asi radši začnu papkat superpremiové granule, páč ty jsou vyvážené na mikroprvky a složení na pytli je 100% pravdivé...
Hale, já tě nenutím , vědecký přístup a selský rozum si ne vždy rozumí. Stačí mi ty objednávky, co už mám na mailu
|
aňoňouma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 09:48
- Nahlásit
stetisek123
Selský rozum říká prostě psa nakrmit a nic nepřidávat. Takže pokud už z nějakého důvodu chci přidávat třeba ten lososák, tak ráda vím, proč to dělám a čeho přesně chci docílit. Jinak se může snadno stát, že mu víc uškodím, než prospěju.
Jo a zapomněla jsem - tyhle laciné oleje bývají často konzervované BHA a BHT, které jsou PROKAZATELNĚ rakovinotvorné.
Ale co já si tu plácám játra, klidně si tu uspořádej třeba hromadnou objednávku na motorovou naftu, mi je to fuk...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 09:51
- Nahlásit
aňoňouma
motorovou naftu
myslíš, že jsou v ní omega kyseliny? Páč ta by vyšla ještě levnějc!
|
aňoňouma
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2014 09:58 - Změnil/a: aňoňouma
- Nahlásit
kachna_
Pokud to bude bionafta z řepky, tak v ní stopro nějaký omega bude
Ono je s tím tlakem na co nejnižší cenu dost podobné jako u psů s pépé a bez pépé. Kvalitní štěně s pépé je pochopitelně o dost dražší než bezpapírák z množárny s předáním na parkovišti u Kauflandu, ale... dál to všichni znáte
|