Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / NUTRO CHOICE
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 18:06
- Nahlásit

O krmivech toho tu už bylo hodně, takže nevím,zda se to tu už neprobíralo,ale zajímalo by mne,zda tu někdo krmí nebo krmil tímto krmivem? Jaká je vaše zkušenost?

nefer
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 19:40
- Nahlásit

Osobně s ním nekrmím, ale znám několik psů, kteří jsou na tomto krmivu již delší dobu a nikdo z nich si nestěžuje. Spíše naopak, jsou ve skvělé kondici

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:19
- Nahlásit

Olo, krmí s ním kámošky a jsou velice spokojený, ani já jsem neslyšela, že by si někdo stěžoval, naopak vychvalují, akorát se to prý blbě shání?! Já jsem přemýšlela, že bych na něj taky přešla, resp. že budu po nějaké delší době co už jsme na Eagle packu, to střídat s Nutro choicem... já bych si na trhu vybrala právě jen tyto dvě krmiva (nejradši bych ale vařila:smirk

RoSa
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:29
- Nahlásit

Já krmím Nutro Choice a jsem nadmíru spokojená
Prozkoušeli jsme NUTRO CHOICE Adult Large Breed, NUTRO CHOICE Lamb & Rice a od kastrace krmím už jen NUTRO CHOICE Adult Light. Všechny jsou vyrobeny z prvotřídních surovin. Jen mě trochu mrzí, že nemají light-verzi speciálně pro velká plemena...
Než jsem se o této značce dozvěděla, krmila jsem Royal Canin maxi junior.

elvira
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:51
- Nahlásit

Znám jednu chovatelku bullmastiffů ze Španělska,která mi tohle krmivo doporučila a krmí s ním už hrozně dlouho a prý ještě nikdy neměla torzi žaludku!!!!! Myslím,že je opravdu velmi kvalitní!!!!!!

Bob
# Zasláno: 4 Říj 2005 15:17
- Nahlásit

Mám dva retrívry, pro které je prý Nutro Choice hlavně určeno. Zlaťák s ním problémy nemá, ale z fleťáčka po něm tekla žlutá voda, Takže jako vždy - každý snese něco jiného.

ola
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:26
- Nahlásit

Všem díky za radu a názor!!! Teď jsem si tedy objednala Nutro Choice Lamb and Rice. Jsem zvědavá a doufám,že to bude psici chutnat a nebude mít po tom "srágorku". To bych pak těch 18kg musela hóóódně dlouho večeřet....

Shadow
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 16:32
- Nahlásit

Ola

ahojky tak jsem se dívala u nás ho nikde v obchodě nemaj kdepak ho objednáváš??

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 16:49
- Nahlásit

Shadow
Objednala jsem si ho u Max Canin ( www.maxcanin.cz ) a zrovna teď tam mají několik druhů v akci. Jen doufám, že bude chutnat...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání