Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Další podvod v rododendronové zahrádce?
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 12:18
- Nahlásit

http://psycholog-psu.com/vlcary.html
Je to fotka nebo koláž?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 12:55
- Nahlásit

Nějak to nechápu, proč svou práci tak dětsky shazuje.
Má to na titulce svého webu s popisem "Fenka Ajša s karpatským vlkem Mackem"

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 15:35
- Nahlásit

zbrnd
už jsem to tu našla
záleží asi jestli máš na mysli tu jednu fotku a nebo celou koláž kde je ta fotka kouskama asi 4x přes můj monitor

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 15:36 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Maya
čikofná,našla, dostane frolika, mám na mysli tu fotku, která se tam opakuje...jakože ty mě považuješ za takovýho tuptup, že bych se divil, jakto, že je tam nafocený 4+4 oupa stejnych psu jo? .))

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 16:07
- Nahlásit

zbrnd
nemáš psát tak nejednoznačně, a navíc tam nejni žádnej rododendron, ale jen bez
pokud jsi měl na mysli, že ti psi vypadají jako vyříznutí odjinud a jako by to dělal někdo jako já, tak mě se to tak zdá
a to ještě nedělali špice!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 16:10
- Nahlásit

Maya
ale jen bez

nahoře, nebo dole?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 16:13
- Nahlásit

neseděj ty kytky dole a myslím, to pletivo - zprava doleva je jakoby zadělaný do sloupku, to nevím, ešivá by někdo dělal v reálu?????

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 16:15
- Nahlásit

PetraK
nahoře, nebo dole?
nahoře, jedině nahoře, copak to nevidíš???

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 16:17
- Nahlásit

PetraK
neseděj ty kytky dole a myslím, to pletivo
hm, tak tam nic moc nevidím, mě prostě na první pohled praštili do očí ti psi

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 16:23
- Nahlásit

Maya

jedině nahoře,

tak vim já, kdo je kde bez?

a první pohled praštili do očí ti psi

no divnější takový to je, - ale to by mohlo být nějakým tím upravováním, ž ejo, ale .... tamto mi přijde, že nesedí - jakoby, ale co já vím, si někdo hraje a my tu luštíme hádanky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 19:09
- Nahlásit

ja tam nic divnyho nevidim

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 19:10 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Maya
hm, tak tam nic moc nevidím, mě prostě na první pohled praštili do očí ti psi
pes je tam jen jeden, to druchý je vlk, ale mimochodem co si tedy stěžuješ ohledně toho focení, dyk máš dobrý vidění, když tě to "praštilo do očí" to myslím jako vážně, nesedí tam osvětlení scény, nesedí tam ostrost v různých vzdálenostech, barevný ladění, špatně zvládnut ořez a snad i chybějící končetina nebo aspoň její kousek a pár dalších, ale pokud to vidíš, neměl by být pro tebe problém vylepšit základní věci na fotce. Nejspíš máš na to třeba lepší vnímání než já, já to dovozoval spíše z technickýho pohledu i když na začátku "mě to taky praštilo", ale nevěděl jsem přesně co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 19:46
- Nahlásit

zbrnd
tak to si dobre vysledoval. me prastily do oci teda "ty psy" taky ale nejak sem na nich nic zvlastniho neshledala tak sem si rikala, ze asi dobry...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 19:53 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

zbrnd
no nevím, to já zase nevím, co mi na tom nesedí, vím jen, že ti psi tam vypadaj divně a když si je prohlídnu blíž, je vidět ten blbej ořez, ono oříznout tu psí srst, aby to nebylo poznat asi moc nejde, no moje pokusy na tohle téma byly teda ještě mnohem horší
takže těžko můžu vylepšovat něco na fotce, když nevím, co je na ní blbě, kromě teda takových extrémů jako černoch v tunelu
jenomže když to upravíš jako třeba ty tu mojí, tak pak ta fotka taky vypadá divně a je to na ní prostě vidět, že je upravená a to je blbě si myslím, i upravená fotka by měla vypadat přirozeně a neupraveně

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 21:12
- Nahlásit

Hele a o co vlastně jde, že je fotka neprofesionálně upravená?

Jinak jsem se koukala na ty ostatní fotky tohohle vlka http://psycholog-psu.com/mojesmecka.html a celý je mi to takový nesympatický, myslím ten vlk mezi těma kari sítěma jak se přes mříže očuchává se psy a tak no nic pro mě tohleto.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 22:36
- Nahlásit

Maya
jenomže když to upravíš jako třeba ty tu mojí, tak pak ta fotka taky vypadá divně
co na té mě úpravě vypadá divně? jen jsem zkorigoval vyvážení bílé, to má dnes už i přímo většina foťíků, jen to lidi nepoužívají...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2014 22:37 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

ssshhhhh
Hele a o co vlastně jde, že je fotka neprofesionálně upravená?
nejde vo nic, samosebou, šak tam nepíše, že to není koláž, akorát se podle mýho snaži vytvořit dojem něčeho, co neexistuje ...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 08:23
- Nahlásit

zbrnd
co na té mě úpravě vypadá divně?
že ta výsledná fotka pak vypadá nepřirozeně a bije to do očí, alespoň mě teda

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 08:50
- Nahlásit

Maya
že ta výsledná fotka pak vypadá nepřirozeně a bije to do očí, alespoň mě teda
aha )) no to je fakt divný, protože tam nejsou dělané žádné částečné zásahy, kdyby jsi ten foťák měla nastavený trochu jinak, dostala by jsi vlastně skoro identický výsledek, může ti samozřejmě sníh přijít třeba přílíš bílý (nijak jsem si s tím nehrál a neladil), ale pokud ti nesedí třeba i jiné barvy apod, tak to není problém úpravy, ale spíše toho, jak fotí foťák. Prostě je tam udělaná změna, kterou by jsi +- udělala jiným nastavením při focení. Rozdíly mohou být, ale poměrně dost mizivé, neváhal bych tvrdit, že i zanedbatelné vzhledem k tomu, jaké rozdíly oproti reálu může vytvořit už fotoaparát.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 09:35
- Nahlásit

zbrnd
jsem se znova dívala na fotku a jo, je to asi tím sněhem, moc svítí a vypadá tak nějak celkově nepřirozeně neplasticky nebo jak to říct, tak mě je jasný, že to byla úprava na automatiku a šlo by to udělat líp, ale to už je spíš otázka, jestli se vyplatí investovat do toho ten čas, když k lepšímu výsledku stačí vytáhnout foťák když svítí sluníčko
jinak jako jo, foťák to vyfotí líp i na automatický režim Sníh, to už mám vyzkoušeno, ale kdo si má vzpomenout to přepnout žejo
o ručním nastavování nemluvě, nemám vůbec představu co a jak se má nastavovat, musel by mít člověk čas a chuť si s tím hrát a zkoušet to

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 12:31
- Nahlásit

zbrnd
jako myslíš, že nemá žádnýho vuka nebo jak? To asi má, nicméně to nemění nic na mým názoru na něj heh

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2014 12:39 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

ssshhhhh
jo má
ale nejspíš se snaží udělat dojem, že ztachyonizoval mozek vlka a psa do tý míry, že se považují za smečku či tak něco, prostě lež na lži ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání