| Autor |
Zpráva |
Niko
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 09:10
- Nahlásit
Zdravím všechny...
Nevíte někdo o knize ve které by byl jen výcvik psa???? Různé povely a popis jak je naučit...
Díky moc!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 09:16
- Nahlásit
Karel Hartl: Výcvik psů služebních plemen
... stařičká, ale pořád dobrá
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 09:27
- Nahlásit
wami
díky MOC!!!!!
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 09:31
- Nahlásit
wami
nevíš, kde by se dala sehnat??? A teda jestli vůbec... chtěla bych si ji koupit. díky!
|
sara03
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 09:45
- Nahlásit
Ahojky.
Myslím,že budeš mít šanci v antikvariátu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 10:41
- Nahlásit
Niko
Jak psala sara03...
Knizka je opravdu starsiho data, mrkla bych se do antikvariatu nebo knihoven...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 10:49
- Nahlásit
Niko
Mně se docela líbí knížka :"Psí škola hrou", ale není tam ejn výcvik, ale na začátku i výběr štěněte, ale především tam jsou popsaný jednotlivý cviky.
Ale nedokážu posoudit, jestli je fakt dobrá....
|
jeje
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 12:59
- Nahlásit
Niko
Nemusíš zháňať, pozri sa tu takmer hore a vpravo, máš linku "Kynologická literatura" a tam nájdeš "Prozatimní učebnice o výchově a výcviku služebního psa ve Veřejné bezpečnosti"...
A ku tomu sa pozri tu:
Výcvik psa...
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 13:33
- Nahlásit
Mně se také moc libila knížka .psí škola hrou- hlavně je tam vysvětleno i co dělat,když pes reaguje jinak než by měl.Další moje oblíbená je PES výchova a výcvik od Gwen Bailey,jsou tam ,ale i věci ,které mi nesedí,tak těmi jsem se neřídila.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 15:48
- Nahlásit
Díky moc...já jsem tady právě v kynologický literatuře našla knížku:
---Prozatimní učebnice o výchově a výcviku služebního psa ve Veřejné bezpečnosti - Nejen pro srovnání s předchozí publikací jsme připravili tuto příručku z roku 1971. Má sice v názvu slovo prozatimní, ale je to komlexní dílo zabývají se celou oblastí výcviku služebních psů a péčí o ně. Oblast obran je zpracována pouze z ohledem na služební použití psů, ale věříme že i zde naleznete mnoho nových informací.---
Ale nevím, kde bych jí mohla sehnat. nevíte někdo kontakt???? Díky moc
|
jeje
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 16:21
- Nahlásit
Niko
Niko, ved si na nu klikni, je tu cela, mozes si ju vytlacit...
Tiez sa pozri tam, co som ti uz pisal.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 17:11
- Nahlásit
a co třeba knížka VÝCVIK PSA Jak rychle a snadno vychovat společenského psa!! Caroline Davisová a Keith Davis. Docela se mi líbí máte ji někdo??
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 17:41
- Nahlásit
Shadow
mně už připadá "podezřelý" jen ten název knížky "rychle, snadno..." ale tu knížku nemá, takže nemůžu dělat soudy...
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 21:02
- Nahlásit
Evik
no to nevím ale ten pan davis převychovává narušené psy a v knížce jsou i různé historky koho převychovával jakým způsobem atd. docela zajímavý a s pani Davisovou jsou manželé a hodně se věnují psům takže vypadají docela seriózně v knížce je od výběru vodítek košíků přes výber štěněte k výchově a návykům na novou rodinu až po jednotlivé povely, cestování v autě a různé soutěžě! No mě knížka docela zaujala, ale nevím nejsem zas takový odborník abych tohle mohla soudit
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 06:16
- Nahlásit
Tak jsem byla včera v knihovně a půjčila jsem si nějaké knížky. Přímo o výcviku...jako povely apod. jsem žádnou nenašla, ale tu, jak píšeš, Shadow, jsem si půjčila a opravdu není špatná! Prolítla jsem ji a prolistovala jen tak zběžně, ale jeví se jako fajn. Člověk, který má prvního hafana se tam dozví souhrn těch nejdůležitějších a hlavně základních věcí k vychování dobrého psího společníka...
jeje Já jsem na to samozřejmě klikala a právě jsem si to tu četla a dost mě zaujala. Jenomže...je toho tam šíleně moc a čas na pročítání nemám a vytisknout si to všechno?-je toho moc, hodně stránek... Tak by se mi rozhodně víc vyplatila kniha. Vklidu bych si jí přelouskla... Nevíte teda kde bych jí mohla sehnat a jestli vůbec?????? Díky!
|